Povezane vesti

Bato moj ostavio si me samu, nisi smeo da odeš ovako: Ovo je jedna u nizu poruka devojke stradalog Zrenjaninca

Bato moj ostavio si me samu, nisi smeo da odeš ovako: Ovo je jedna u nizu poruka devojke stradalog Zrenjaninca

Telegraf pre 2 sata
Preporučujemo. Porodica Bate Češljarova (23) koji je poginuo u utorak oko 23 časova, u zrenjaninskom naselju Bagljaš, kada je prvo udario u semafor, a zatim u drvo, oprašta se od njega na društvenim mrežama. U znak sećanja, prijatelji i porodica… »
"Umrli smo oboje, samo si ti prestao da dišeš!" Tužan ispraćaj za poginulog mladića iz Zrenjanina na mestu gde je…

"Umrli smo oboje, samo si ti prestao da dišeš!" Tužan ispraćaj za poginulog mladića iz Zrenjanina na mestu gde je…

Kurir pre 6 sati
Neutešna porodica i prijatelji sinoć su odali počast poginulom Bati Češljarovu (23) iz Zrenjanina koji je nastradao pre dva dana u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je "audijem" prvo udario u semafor, a zatim se zakucao u drvo. Mnogobrojni… »
"Bato moj, ostavio si me samu, a to nisi smeo" Neutešna sestra poginulog mladića iz Zrenjanina pozvala građane da kolima…

"Bato moj, ostavio si me samu, a to nisi smeo" Neutešna sestra poginulog mladića iz Zrenjanina pozvala građane da kolima…

Kurir pre 11 sati
Bata Češljarov (23) iz Zrenjanina poginuo je na sinoć u stravičnoj saobraćjanoj nesreći kada se "audijem" pri velikoj brzini prvo zakucao u semafor, a zatim udario u drvo pokraj putu, dok je njegova devojka prošla sa lakšim povredama. Od njega se… »

Vesti dana »