Povezane vesti
Bato moj ostavio si me samu, nisi smeo da odeš ovako: Sestra stradalog Zrenjaninca oprostila se bolnim rečima
Telegraf 27.02.2025
Preporučujemo. Porodica Bate Češljarova (23) koji je poginuo u utorak oko 23 časova, u zrenjaninskom naselju Bagljaš, kada je prvo udario u semafor, a zatim u drvo, oprašta se od njega na društvenim mrežama. U znak sećanja, prijatelji i porodica, okupili… »
"Umrli smo oboje, samo si ti prestao da dišeš!" Tužan ispraćaj za poginulog mladića iz Zrenjanina na mestu gde je izdahnuo…
Kurir 27.02.2025
Neutešna porodica i prijatelji sinoć su odali počast poginulom Bati Češljarovu (23) iz Zrenjanina koji je nastradao pre dva dana u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je "audijem" prvo udario u semafor, a zatim se zakucao u drvo. Mnogobrojni Zrenjaninci… »
"Bato moj, ostavio si me samu, a to nisi smeo" Neutešna sestra poginulog mladića iz Zrenjanina pozvala građane da kolima…
Kurir 27.02.2025
Bata Češljarov (23) iz Zrenjanina poginuo je na sinoć u stravičnoj saobraćjanoj nesreći kada se "audijem" pri velikoj brzini prvo zakucao u semafor, a zatim udario u drvo pokraj putu, dok je njegova devojka prošla sa lakšim povredama. Od njega se… »
Vesti dana »

Blagojević: „Ne predajemo se i idemo u Škotsku da vratimo izgubljeno“
Danas pre 23 minutajoš 4 povezane

Cvejić (SRCE): Priznanje krivice kosovskom tužilaštvu – dokaz da Vučićeva politka puca po šavovima
Danas pre 4 satijoš 1 povezana