Povezane vesti
Komšije udarile na Darka Lazića! Oplele najstrašnije po pevaču: "Stidi se nas, ne želi ni da se javi..."
Kurir 27.02.2025
Darko Lazić u selu Brestač ima veliko imanje sa kućom. Iako folker živi već dugi niz u beogradu sa porodicom, rado dolazi u svoje selo, a sada su komšije pevača progovorile o njemu. - To je moj sinovac, sve najbolje mislim. Sve snajke su lepe - rekao je… »
"Stidi se nas, neće ni da se pozdravi, a sve se zna": Meštani Brestača progovorili o Darku Laziću, dotakli se i Ane Sević
Blic 27.02.2025
Komšije pevača Darka Lazića u Brestaču progovorile suo folkeru koji u rodnom mestu ima veliko imanje sa kućom. - To je moj sinovac, sve najbolje mislim. Sve snajke su lepe - rekao je jedan komšija. - Slabo ga viđam, pogospodio se čovek i nema vremena za… »
Vesti dana »

Protest manje grupa građana na navodnim adresama Macuta, Popadića i Igora Brnabića
RTV pre 18 minutajoš 31 povezana

Konstituisan novi saziv Skupštine Opštine Kosjerić, Žarko Đokić ponovo predsednik opštine
RTS pre 6 satijoš 36 povezanih

Tramp potvrdio: Specijalni izaslanik SAD stiže u Rusiju uoči roka za okončanje rata
Nova pre 14 satijoš 27 povezanih

U Zagrebu održan antiratni skup povodom Oluje: „Zločini su odgovornost svih nas“
Nova pre 9 satijoš 22 povezane