Povezane vesti
"Ako se konstatuje moja ostavka na početku sednice ne možemo usvojiti zahtev studenata i projekat stanova za mlade" Vučević o…
Kurir 27.02.2025
Premijer u ostavci Miloš Vučević naglasio je da je bolje rešenje ići na izbor nove Vlade, ali da odlazak na izbore nije isključena opcija. On je objasnio i zašto će se njegova ostavka konstatovati na kraju dnevnog reda zasedanja Narodne skupštine… »
Vučević objasnio zašto će se njegova ostavka konstantovati na kraju dnevnog reda zasedanja Skupštine
Telegraf 27.02.2025
Preporučujemo. Premijer Miloš Vučević naglasio je da je bolje rešenje ići na izbor nove Vlade, ali da odlazak na izbore nije isključena opcija. On je objasnio i zašto će se njegova ostavka konstatovati na kraju dnevnog reda zasedanja Narodne skupštine… »
"Ako se konstatuje moja ostavka na početku sednice ne možemo usvojiti zahtev studenata" Vučević: "Nikada ne možemo isključiti…
Blic 27.02.2025
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da ne vidi smisao blokade gradilišta Ekspa od strane Novog DS S osim da zaustave život i nanesu štetu državi, i poručio da prelazne vlade neće biti. Vučević je to rekao novinarima u Vrdniku na… »
"Ako se konstatuje moja ostavka na početku sednice ne možemo usvojiti zahtev studenata i projekat stanova za mlade" Premijer…
Dnevnik 27.02.2025
Premijer Miloš Vučević naglasio je da je bolje rešenje ići na izbor nove Vlade, ali da odlazak na izbore nije isključena opcija. On je objasnio i zašto će se njegova ostavka konstatovati na kraju dnevnog reda zasedanja Narodne skupštine zakazane za 4… »
Vesti dana »

Haos u savetu bezbednosti, žestoka svađa ambasadora Irana i Izraela: Predstavnik Tel Aviva nije birao reči, na kraju usledilo jezivo upozorenje Gutereša (video)
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih

Viši sud u Zaječaru poništio rešenje GIK-a kojim se odbijaju prigovori opozicije
Insajder pre 51 minutajoš 11 povezanih

Počinju gužve, Srbi kreću na more! Ovog vikenda veći broj vozila na putevima prema destinacijama za odmor
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih