Povezane vesti

"Ako se konstatuje moja ostavka na početku sednice ne možemo usvojiti zahtev studenata i projekat stanova za mlade" Vučević…

"Ako se konstatuje moja ostavka na početku sednice ne možemo usvojiti zahtev studenata i projekat stanova za mlade" Vučević…

Kurir pre 5 sati
Premijer u ostavci Miloš Vučević naglasio je da je bolje rešenje ići na izbor nove Vlade, ali da odlazak na izbore nije isključena opcija. On je objasnio i zašto će se njegova ostavka konstatovati na kraju dnevnog reda zasedanja Narodne skupštine… »
Vučević objasnio zašto će se njegova ostavka konstantovati na kraju dnevnog reda zasedanja Skupštine

Vučević objasnio zašto će se njegova ostavka konstantovati na kraju dnevnog reda zasedanja Skupštine

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Premijer Miloš Vučević naglasio je da je bolje rešenje ići na izbor nove Vlade, ali da odlazak na izbore nije isključena opcija. On je objasnio i zašto će se njegova ostavka konstatovati na kraju dnevnog reda zasedanja Narodne… »
"Ako se konstatuje moja ostavka na početku sednice ne možemo usvojiti zahtev studenata" Vučević: "Nikada ne možemo…

"Ako se konstatuje moja ostavka na početku sednice ne možemo usvojiti zahtev studenata" Vučević: "Nikada ne možemo…

Blic pre 5 sati
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da ne vidi smisao blokade gradilišta Ekspa od strane Novog DS S osim da zaustave život i nanesu štetu državi, i poručio da prelazne vlade neće biti. Vučević je to rekao novinarima u Vrdniku… »
"Ako se konstatuje moja ostavka na početku sednice ne možemo usvojiti zahtev studenata i projekat stanova za mlade" Premijer…

"Ako se konstatuje moja ostavka na početku sednice ne možemo usvojiti zahtev studenata i projekat stanova za mlade" Premijer…

Dnevnik pre 6 sati
Premijer Miloš Vučević naglasio je da je bolje rešenje ići na izbor nove Vlade, ali da odlazak na izbore nije isključena opcija. On je objasnio i zašto će se njegova ostavka konstatovati na kraju dnevnog reda zasedanja Narodne skupštine zakazane… »

Vesti dana »