Povezane vesti
"Ako se konstatuje moja ostavka na početku sednice ne možemo usvojiti zahtev studenata i projekat stanova za mlade" Vučević…
Kurir 27.02.2025
Premijer u ostavci Miloš Vučević naglasio je da je bolje rešenje ići na izbor nove Vlade, ali da odlazak na izbore nije isključena opcija. On je objasnio i zašto će se njegova ostavka konstatovati na kraju dnevnog reda zasedanja Narodne skupštine… »
Vučević objasnio zašto će se njegova ostavka konstantovati na kraju dnevnog reda zasedanja Skupštine
Telegraf 27.02.2025
Preporučujemo. Premijer Miloš Vučević naglasio je da je bolje rešenje ići na izbor nove Vlade, ali da odlazak na izbore nije isključena opcija. On je objasnio i zašto će se njegova ostavka konstatovati na kraju dnevnog reda zasedanja Narodne… »
"Ako se konstatuje moja ostavka na početku sednice ne možemo usvojiti zahtev studenata" Vučević: "Nikada ne možemo…
Blic 27.02.2025
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas da ne vidi smisao blokade gradilišta Ekspa od strane Novog DS S osim da zaustave život i nanesu štetu državi, i poručio da prelazne vlade neće biti. Vučević je to rekao novinarima u Vrdniku… »
"Ako se konstatuje moja ostavka na početku sednice ne možemo usvojiti zahtev studenata i projekat stanova za mlade" Premijer…
Dnevnik 27.02.2025
Premijer Miloš Vučević naglasio je da je bolje rešenje ići na izbor nove Vlade, ali da odlazak na izbore nije isključena opcija. On je objasnio i zašto će se njegova ostavka konstatovati na kraju dnevnog reda zasedanja Narodne skupštine zakazane… »
Vesti dana »

Studenti FDU objavili da je kraj blokade RTS: Posle čišćenja, grupno uz muziku napuštaju Takovsku (foto/video)
Blic pre 17 minutajoš 63 povezane

Studenti u blokadi Univerziteta u Kragujevcu pozivaju na večerašnji protest
Glas Šumadije pre 8 satijoš 10 povezanih

SSP: Zahtevamo ostavke Dačića i načelnika novosadske policije zbog nasilja nad građanima
Radio 021 pre 9 satijoš 8 povezanih

Napadnuta članica grupe „Novinarke protiv nasilja“ Smiljana Milinkov
Serbian News Media pre 5 satijoš 86 povezanih