Povezane vesti
Lundberg: "Malo sam umoran..."
Sportske.net 27.02.2025
Ekipa Partizana cilja 15. trijumf ove sezone u Evroligi, a u goste im sutra u dvorani "Beogradska arena" dolazi Baskonija. Jedan od aduta Partizana za ovaj meč biće i Ife Lundberg koji je imao obaveze u reprezentaciji Danske. "Osećam se umorno posle… »
Lundberg: Umoran sam, umoran...
Sportski žurnal 27.02.2025
Reprezentativac Danske najavljuje žestok meč protiv Španaca. Pred duel sa Baskonijom, sutra u Beogradu, Ife Lundberg izjavio da još oseća umor od obaveza u reprezentaciji Danske. - Umoran sam, umoran, ali to je deo posla, biću u redu. Vrlo važna… »
Ife Lundberg iskren pred baskoniju: „Umoran sam, umoran…“
Hot sport 27.02.2025
Nije uspeo da izbori Eurobasket sa reprezentacijom! Partizanov plejmejker Ife Lundberg priznaje da i dalje oseća umor nakon reprezentativnih obaveza, ali je spreman da pruži maksimum u predstojećem evroligaškom duelu protiv Baskonije. Danski bek… »
Lundberg pred Baskoniju: "Umoran sam, umoran" VIDEO
B92 27.02.2025
Plejmejker Partizana Ife Lundberg, pred meč sa Baskonijom u 25. kolu Evrolige, kaže da još uvek oseća umor od reprezentativnih obaveza. Lundberg je igrao za reprezentaciju Danske, koja je poražena u oba meča kvalifikacija za Evrobasket, od Gruzije i… »
Vesti dana »

Studenti nastavljaju put ka Strazburu, predati zahtevi Ministarstvu prosvete
NIN pre 6 satijoš 11 povezanih

Studenti biciklisti stigli u Štutgard: Srpska dijaspora priredila svečani doček na Marien placu
Euronews pre 9 satijoš 12 povezanih

Studenti biciklisti stigli u Karlsrue, studenti koji pešače stigli u Guču (UŽIVO)
Novi magazin pre 1 satjoš 198 povezanih

Treći svetski rat je moguć! Dramatično upozorenje Zelenskog: Ako ne zaustavimo Putina, niko Neće niti bezbedan
Blic pre 7 minutajoš 37 povezanih