Povezane vesti

Ovo je pravo ime Mimi Mercedez: Godinama ste živeli u zabludi, iznenadićete se šta joj piše u ličnoj karti

Ovo je pravo ime Mimi Mercedez: Godinama ste živeli u zabludi, iznenadićete se šta joj piše u ličnoj karti

Blic pre 16 minuta
Mimi Mercedez je ovih dana verovatno najpopularnija reperka zbog činjenice da će se večeras na Pesmi za Evroviziju 2025 predstaviti sa pesmom "Turbo žurka". Mimi je jedan od glavnih favorita na PZE 2025, a o njenom privatnom životu malo toga je… »
Mimi Mercedez je sa 17 godina radila u striptiz baru: Ime je dobila po zvezdi filmova za odrasle: "Smučilo mi se da nemam…

Mimi Mercedez je sa 17 godina radila u striptiz baru: Ime je dobila po zvezdi filmova za odrasle: "Smučilo mi se da nemam…

Blic pre 51 minuta
Mimi Mercedez prošla u finale PZE 2025 sa numerom "Turbo žurka". Važi za favorita u trci za ovogodišnjeg predstavnika Srbije na Evroviziji, a malo ko zna da je nekada radila u striptiz klubu. Pravo ime Mimi Mercedez, koja se ove godine takmiči na PZE… »
EKSKLUZIVNO Pred finale PZE Mimi Mercedez otkriva detalje ljubavi sa dečkom koga je sinoć videla cela Srbija: „Upoznala sam…

EKSKLUZIVNO Pred finale PZE Mimi Mercedez otkriva detalje ljubavi sa dečkom koga je sinoć videla cela Srbija: „Upoznala sam…

Nova pre 40 minuta
Mimi Mercedez je sinoć prošla u finale festivala Pesma za Evroviziju koje će se održati sutra od 21 čas na programu RTS, kada ćemo saznati ko će predstaviti Srbiju na Evroviziji. Popularna reperka Mimi Mercedez je izazvala veliku pažnju numerom… »
Buran život Mimi Mercedes: Rođena u Borči, radila kao striptizeta, zvezdu filmova za odrasle smatra majkom

Buran život Mimi Mercedes: Rođena u Borči, radila kao striptizeta, zvezdu filmova za odrasle smatra majkom

Mondo pre 15 minuta
Mimi Mercedes je istakla da ju je novac primorao da se bavi striptizom u jednom periodu svog života, nakon čega je nastao haos. Mimi Mercedez, koja se ove godine takmiči na PZE 2025 sa pesmom "Turbo žurka", trenutno važi za jednog od favorita za… »
SAZNAJEMO Dečko Mimi Mercedez je poznati reper, mlađi je od nje osam godina, a ima i privatni biznis FOTO/VIDEO

SAZNAJEMO Dečko Mimi Mercedez je poznati reper, mlađi je od nje osam godina, a ima i privatni biznis FOTO/VIDEO

Nova pre 5 sati
Mimi Mercedez je sinoć nastupila na drugoj polufinalnoj večeri festivala Pesma za Evroviziju i plasirala se u veliko finale ovog takmičenja. Među medijima koji su sinoć prisustvovali drugoj polufinalnoj večeri PZE, veliku pažnju privukao je dolazak… »

Vesti dana »