Povezane vesti
Papa Franja pre hospitalizacije imao sukobe sa kardinalima, a ovo je bila tačka razdora
Blic 27.02.2025
Pre nego što je hospitalizovan zbog obostrane upale pluća, papa Franja je bio suočen sa čvrstim otporom pojedinih kardinala zbog sve većeg jaza u finansijama Vatikana, prenosi Rojters pozivajući se na neimenovane zvaničnike Svete stolice. Tri dana pre… »
Rojters: Papa Franja pre hospitalizacije imao sukobe sa kardinalima oko finansija
NIN 27.02.2025
Pre nego što je hospitalizovan zbog obostrane upale pluća, papa Franja je bio suočen sa čvrstim otporom pojedinih kardinala zbog sve većeg jaza u finansijama Vatikana, prenosi Rojters pozivajući se na neimenovane zvaničnike Svete stolice. Tri dana pre… »
Vesti dana »
Tokom noći 14 ekipa nastaviće čišćenje snega u Mionici: Komunalna inspekcija izrekla zabranu kretanja kroz park
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
"Kina neće ništa uraditi dok sam ja tu" Tramp je upravo odbacio međunarodno pravo i najavio nešto zastrašujuće? "Moj moral je granica moći"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Litvanski velikan favorit u Kaunasu - ali crveno-beli nisu bez šansi: Ovo su kvote za meč Žalgiris - Crvena zvezda
Kurir pre 10 minutajoš 1 povezana
Rusija izvela masovni vazdušni napad na Ukrajinu, kruže snimci udara „Orešnika“
Danas pre 5 satijoš 2 povezane