Povezane vesti

Ker: Meč protiv Srbije najveći u mojoj karijeri

Ker: Meč protiv Srbije najveći u mojoj karijeri

Sport klub pre 2 sata
Stiv Ker selektor muške košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država smatra da je utakmica protiv Srbije (95:91) na Olimpijskim igrama u Parizu najveća u kojoj je ikada učestvovao. „To je verovatno bila najveća utakmica u kojoj sam… »
Keru je meč protiv Srbije vrhunac karijere?! Amerikanac u Parizu doživeo nešto neponovljivo!

Keru je meč protiv Srbije vrhunac karijere?! Amerikanac u Parizu doživeo nešto neponovljivo!

Hot sport pre 3 sata
Izvukli su se, znamo i kako! Stiv Ker, selektor košarkaškog tima SAD istakao je da je polufinalni meč protiv Srbije bio najveći meč u kome je ikada učestvovao. „To je verovatno bila najveća utakmica u kojoj sam ikad učestvovao“, rekao je Ker… »
Ker: Srbija? Moja najveća utakmica, ikad!

Ker: Srbija? Moja najveća utakmica, ikad!

Sportski žurnal pre 3 sata
„Mogla da ode u oba pravca, doživljaj bio neponovljiv“. Selektor Sjedinjenih Američkih Država Stiv Ker rekao je da je polufinalna utakmica protiv Srbije (95:91) na Olimpijskim igrama u Parizu verovatno najveća u kojoj je ikad učestvovao. - To je… »
Stiv Ker: "Meč protiv Srbije je najveći u kom sam učestvovao"

Stiv Ker: "Meč protiv Srbije je najveći u kom sam učestvovao"

B92 pre 3 sata
Selektor košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Stiv Ker rekao je da je polufinalna utakmica protiv Srbije (95:91) na Olimpijskim igrama u Parizu najveća u kojoj je ikada učestvovao. "To je verovatno bila najveća utakmica u kojoj… »
Stiv Ker: „Meč protiv Srbije je moja najveća utakmica ikada“

Stiv Ker: „Meč protiv Srbije je moja najveća utakmica ikada“

Danas pre 4 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Stiv Ker rekao je da je polufinalna utakmica protiv Srbije (95:91) na Olimpijskim igrama u Parizu verovatno najveća u kojoj je ikad učestvovao. – To je verovatno bila najveća… »
Utakmica protiv Srbije najveća u kojoj sam učestvovao: Selektor Drim tima Stiv Ker o čuvenom polufinalu u Parizu

Utakmica protiv Srbije najveća u kojoj sam učestvovao: Selektor Drim tima Stiv Ker o čuvenom polufinalu u Parizu

Dnevnik pre 5 sati
I dalje se prepričavaju detalji iz novog dokumentarca "Teret od zlata". Selektor košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Stiv Ker rekao je da je polufinalna utakmica protiv Srbije (95:91) na Olimpijskim igrama u Parizu verovatno… »
"Utakmica protiv Srbije najveća u kojoj sam ikada učestvovao!" Kakve reči selektora Sjedinjenih Američkih Država

"Utakmica protiv Srbije najveća u kojoj sam ikada učestvovao!" Kakve reči selektora Sjedinjenih Američkih Država

Večernje novosti pre 6 sati
Selektor košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Stiv Ker rekao je da je polufinalna utakmica protiv Srbije (95:91) na Olimpijskim igrama u Parizu verovatno najveća u kojoj je ikad učestvovao. Foto: Printskrin - To je verovatno bila… »

Vesti dana »