Повезане вести
Кер: Меч против Србије највећи у мојој каријери
Спорт клуб 27.02.2025
Стив Кер селектор мушке кошаркашке репрезентације Сједињених Америчких Држава сматра да је утакмица против Србије (95:91) на Олимпијским играма у Паризу највећа у којој је икада учествовао. „То је вероватно била највећа утакмица… »
Керу је меч против Србије врхунац каријере?! Американац у Паризу доживео нешто непоновљиво!
Хот спорт 27.02.2025
Извукли су се, знамо и како! Стив Кер, селектор кошаркашког тима САД истакао је да је полуфинални меч против Србије био највећи меч у коме је икада учествовао. „То је вероватно била највећа утакмица у којој сам икад учествовао“… »
Кер: Србија? Моја највећа утакмица, икад!
Спортски журнал 27.02.2025
„Могла да оде у оба правца, доживљај био непоновљив“. Селектор Сједињених Америчких Држава Стив Кер рекао је да је полуфинална утакмица против Србије (95:91) на Олимпијским играма у Паризу вероватно највећа у којој је икад… »
Стив Кер: "Меч против Србије је највећи у ком сам учествовао"
Б92 27.02.2025
Селектор кошаркашке репрезентације Сједињених Америчких Држава Стив Кер рекао је да је полуфинална утакмица против Србије (95:91) на Олимпијским играма у Паризу највећа у којој је икада учествовао. "То је вероватно била највећа… »
Стив Кер: „Меч против Србије је моја највећа утакмица икада“
Данас 27.02.2025
Селектор кошаркашке репрезентације Сједињених Америчких Држава Стив Кер рекао је да је полуфинална утакмица против Србије (95:91) на Олимпијским играма у Паризу вероватно највећа у којој је икад учествовао. – То је вероватно… »
Утакмица против Србије највећа у којој сам учествовао: Селектор Дрим тима Стив Кер о чувеном полуфиналу у Паризу
Дневник 27.02.2025
И даље се препричавају детаљи из новог документарца "Терет од злата". Селектор кошаркашке репрезентације Сједињених Америчких Држава Стив Кер рекао је да је полуфинална утакмица против Србије (95:91) на Олимпијским играма у… »
"Утакмица против Србије највећа у којој сам икада учествовао!" Какве речи селектора Сједињених Америчких Држава
Вечерње новости 27.02.2025
Селектор кошаркашке репрезентације Сједињених Америчких Држава Стив Кер рекао је да је полуфинална утакмица против Србије (95:91) на Олимпијским играма у Паризу вероватно највећа у којој је икад учествовао. Фото: Принтскрин - То… »
Вести дана »

Борбени авиони нису прекршили границе на лету ка Калињинградској области
Политика пре 47 минутајош 17 повезаних

„Хтели сте да присвојите војску, ми ћемо је вратити народу“: Студенти организују скуп сат времена пре војне параде
Данас пре 42 минутајош 9 повезаних

И коњица излази на параду! Свечани строј Гарде ће дочекати председника Србије, по први пут и у седлима!
Ало пре 27 минутајош 10 повезаних