Povezane vesti
Ker: Meč protiv Srbije najveći u mojoj karijeri
Sport klub 27.02.2025
Stiv Ker selektor muške košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država smatra da je utakmica protiv Srbije (95:91) na Olimpijskim igrama u Parizu najveća u kojoj je ikada učestvovao. „To je verovatno bila najveća utakmica u kojoj sam ikad… »
Keru je meč protiv Srbije vrhunac karijere?! Amerikanac u Parizu doživeo nešto neponovljivo!
Hot sport 27.02.2025
Izvukli su se, znamo i kako! Stiv Ker, selektor košarkaškog tima SAD istakao je da je polufinalni meč protiv Srbije bio najveći meč u kome je ikada učestvovao. „To je verovatno bila najveća utakmica u kojoj sam ikad učestvovao“, rekao je Ker, a prenosi… »
Ker: Srbija? Moja najveća utakmica, ikad!
Sportski žurnal 27.02.2025
„Mogla da ode u oba pravca, doživljaj bio neponovljiv“. Selektor Sjedinjenih Američkih Država Stiv Ker rekao je da je polufinalna utakmica protiv Srbije (95:91) na Olimpijskim igrama u Parizu verovatno najveća u kojoj je ikad učestvovao. - To je… »
Stiv Ker: "Meč protiv Srbije je najveći u kom sam učestvovao"
B92 27.02.2025
Selektor košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Stiv Ker rekao je da je polufinalna utakmica protiv Srbije (95:91) na Olimpijskim igrama u Parizu najveća u kojoj je ikada učestvovao. "To je verovatno bila najveća utakmica u kojoj sam ikad… »
Stiv Ker: „Meč protiv Srbije je moja najveća utakmica ikada“
Danas 27.02.2025
Selektor košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Stiv Ker rekao je da je polufinalna utakmica protiv Srbije (95:91) na Olimpijskim igrama u Parizu verovatno najveća u kojoj je ikad učestvovao. – To je verovatno bila najveća utakmica u… »
Utakmica protiv Srbije najveća u kojoj sam učestvovao: Selektor Drim tima Stiv Ker o čuvenom polufinalu u Parizu
Dnevnik 27.02.2025
I dalje se prepričavaju detalji iz novog dokumentarca "Teret od zlata". Selektor košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Stiv Ker rekao je da je polufinalna utakmica protiv Srbije (95:91) na Olimpijskim igrama u Parizu verovatno najveća u… »
"Utakmica protiv Srbije najveća u kojoj sam ikada učestvovao!" Kakve reči selektora Sjedinjenih Američkih Država
Večernje novosti 27.02.2025
Selektor košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Stiv Ker rekao je da je polufinalna utakmica protiv Srbije (95:91) na Olimpijskim igrama u Parizu verovatno najveća u kojoj je ikad učestvovao. Foto: Printskrin - To je verovatno bila… »
Vesti dana »

Ponovo odložene američke sankcije NIS-u! Đedović: Uspeli smo da sačuvamo energetsku sigurnost
Blic pre 3 minutajoš 37 povezanih

Više od 120 nastavnika Filozofskog fakulteta potpisalo peticiju: U ovim uslovima nema ispita
In medija pre 43 minutajoš 30 povezanih

Rhmz izdao dva upozorenja, živa ide do 38 stepeni Evo kog dana se očekuju pljuskovi sa grmljavinom
Alo pre 53 minutajoš 40 povezanih

NAVIJAMO ZA SRBIJU, NAVIJAMO ZA TROJKE: Evo zašto je utakmica protiv Estonije posebna za sve ljubitelje košarke!
RTK pre 33 minutajoš 39 povezanih