Povezane vesti
"Sutra stiže lek u UKC Niš": Vučić o problemima građana i rešenjima
Telegraf 27.02.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbija Aleksandar Vučić oglasio se danas na svom zvaničnom Instagram nalogu i obavestio građane da sutra stiže lek u UKC Niš. "Svakodnevno dobijem mnogo pisama građana Srbije i radim na vašim pitanjima i problemima o kojima mi… »
Vučić rešio dva velika problema građana u Nišu: "Moj tim, ljudi iz Vlade i ja dajemo sve od sebe"
Euronews 27.02.2025
Svakodnevno dobijem mnogo pisama građana Srbije i radim na vašim pitanjima i problemima o kojima mi pišete. Moj tim, ljudi iz Vlade i ja dajemo sve od sebe da rešavamo što je više pitanja moguće i nećemo stati, naveo je u video poruci predsednik Srbije… »
"Sutra stiže lek u UKC Niš" Vučić nastavlja da rešava probleme građana: Dajemo sve od sebe i nećemo stati (video)
Kurir 27.02.2025
"Svakodnevno dobijem mnogo pisama građana Srbije i radim na vašim pitanjima i problemima o kojima mi pišete. Moj tim, ljudi iz Vlade i ja dajemo sve od sebe da rešavamo što je više pitanja moguće i nećemo stati", poručio je predsednik Srbije Aleksandar… »
Vesti dana »
Nobelova nagrada za mir borkinji za ljudska prava iz Južnoafričke Republike
BBC News pre 7 minutajoš 26 povezanih
Cena nafte pala nakon što je Tramp rekao da neće napasti Iran pre izbora u SAD
Forbes pre 16 minutajoš 13 povezanih
Đilas (Evropska Srbija): Više nema mesta za sedenje na dve stolice, ili Evropa ili Putinov režim
Serbian News Media pre 1 satjoš 14 povezanih