Povezane vesti

"Sutra stiže lek u UKC Niš" Vučić: Daću zaista sve od sebe da Stevan bude izlečen (video)

"Sutra stiže lek u UKC Niš" Vučić: Daću zaista sve od sebe da Stevan bude izlečen (video)

Dnevnik pre 3 sata
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je, odgovarajući na pisma građana u kojima iznose probleme sa kojima se suočavaju, da će sutra u UKC Niš stići lek za lečenje multiple skleroze. Vučić je u video objavi na Instagram nalogu… »
"Sutra stiže lek u UKC Niš": Vučić o problemima građana i rešenjima

"Sutra stiže lek u UKC Niš": Vučić o problemima građana i rešenjima

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Predsednik Srbija Aleksandar Vučić oglasio se danas na svom zvaničnom Instagram nalogu i obavestio građane da sutra stiže lek u UKC Niš. "Svakodnevno dobijem mnogo pisama građana Srbije i radim na vašim pitanjima i problemima o… »
"Sutra stiže lek u UKC Niš" Vučić nastavlja da rešava probleme građana: Dajemo sve od sebe i nećemo stati (video)

"Sutra stiže lek u UKC Niš" Vučić nastavlja da rešava probleme građana: Dajemo sve od sebe i nećemo stati (video)

Kurir pre 6 sati
"Svakodnevno dobijem mnogo pisama građana Srbije i radim na vašim pitanjima i problemima o kojima mi pišete. Moj tim, ljudi iz Vlade i ja dajemo sve od sebe da rešavamo što je više pitanja moguće i nećemo stati", poručio je predsednik Srbije… »
Vučić rešio dva velika problema građana u Nišu: "Moj tim, ljudi iz Vlade i ja dajemo sve od sebe"

Vučić rešio dva velika problema građana u Nišu: "Moj tim, ljudi iz Vlade i ja dajemo sve od sebe"

Euronews pre 5 sati
Svakodnevno dobijem mnogo pisama građana Srbije i radim na vašim pitanjima i problemima o kojima mi pišete. Moj tim, ljudi iz Vlade i ja dajemo sve od sebe da rešavamo što je više pitanja moguće i nećemo stati, naveo je u video poruci predsednik… »
(Video): Vučić odgovorio na pisma građana: "Dajemo sve od sebe da rešavamo što je više pitanja moguće i nećemo stati"

(Video): Vučić odgovorio na pisma građana: "Dajemo sve od sebe da rešavamo što je više pitanja moguće i nećemo stati"

Blic pre 5 sati
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, podelio je na svom Instagram nalogu deo pisama koje svakodnevno dobija od građana Srbije. "Svakog dana dobijam mnogo predstavki i pisama od ljudi iz Srbije. Danas sam izdvojio neka i pokušaću da pružim odgovore"… »

Vesti dana »