Povezane vesti
Insajder Debata: Upad policije u više NVO - pokušaj zastrašivanja i targetiranja (VIDEO)
Insajder 27.02.2025
Upad policije u prostorije nekoliko nevladinih organizacija - a u vezi sa projektima koje su te organizacije imale sa američkom Agencijom za međunarodni razvoj (USAID) - jeste pokušaj da se te organizacije targetiraju i zastraše, ocenili su gosti… »
„Mi se ponašamo kao banana država: Dragičević Dičić o upadu policije u nevladine organizacije
N1 Info 27.02.2025
Sudija Vrhovnog suda Srbije u penziji Radmila Dragičević Dičić izjavila je danas, povodom upada policije u prostorije nekoliko nevladinih organizacija, da se oseća poniženo kao građanin u vezi postupanja tužilaštva po tom pitanju. „Mi se ponašamo kao… »
„Mi se ponašamo kao banana država: Dragičević Dičić o upadu policije u nevladine organizacije
Novi magazin 27.02.2025
Sudija Vrhovnog suda Srbije u penziji Radmila Dragičević Dičić izjavila je danas, povodom upada policije u prostorije nekoliko nevladinih organizacija, da se oseća poniženo kao građanin u vezi postupanja tužilaštva po tom pitanju. „Mi se ponašamo kao… »
Vesti dana »
Studenti ispred policije: Autonomija univerziteta nije poklon, za nju su se izborili oni pre nas, a na nama je da je odbranimo
N1 Info pre 3 satajoš 16 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Tramp zaoštrio pretnju - još 48 sati za dogovor ili će pakao zavladati nad Iranom
RTV pre 45 minutajoš 59 povezanih
Policija ni pod kakvim okolnostima nema pravo „da bije i ubija“: Oštre reakcije javnosti na kontroverznu izjavu ministra informisanja Borisa Bratine
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih
(Foto) U Crkvi Svetog Marka obeležena Lazareva subota, u narodu poznata kao Vrbica: Deca nosila venčiće i zvončiće
Newsmax Balkans pre 7 satijoš 28 povezanih