Povezane vesti
Insajder Debata: Upad policije u više NVO - pokušaj zastrašivanja i targetiranja (VIDEO)
Insajder 27.02.2025
Upad policije u prostorije nekoliko nevladinih organizacija - a u vezi sa projektima koje su te organizacije imale sa američkom Agencijom za međunarodni razvoj (USAID) - jeste pokušaj da se te organizacije targetiraju i zastraše, ocenili su gosti… »
„Mi se ponašamo kao banana država: Dragičević Dičić o upadu policije u nevladine organizacije
N1 Info 27.02.2025
Sudija Vrhovnog suda Srbije u penziji Radmila Dragičević Dičić izjavila je danas, povodom upada policije u prostorije nekoliko nevladinih organizacija, da se oseća poniženo kao građanin u vezi postupanja tužilaštva po tom pitanju. „Mi se ponašamo kao… »
„Mi se ponašamo kao banana država: Dragičević Dičić o upadu policije u nevladine organizacije
Novi magazin 27.02.2025
Sudija Vrhovnog suda Srbije u penziji Radmila Dragičević Dičić izjavila je danas, povodom upada policije u prostorije nekoliko nevladinih organizacija, da se oseća poniženo kao građanin u vezi postupanja tužilaštva po tom pitanju. „Mi se ponašamo kao… »
Vesti dana »

U naredna dva sata pljuštaće u ovim delovima Srbije! Najnovije upozorenje RHMZ: Upaljen i meteoalarm zbog 2 opasne pojave
Blic pre 21 minutajoš 19 povezanih

Putinov savetnik naleteo na medveda na Aljasci! Kiril Dmitrijev odmah objavio snimak, nakon samita ruskog predsednika sa Trampom imao novu poruku (foto, video)
Kurir pre 16 minutajoš 18 povezanih

AFP o protestima u Srbiji: Sukobi demonstranata i policije petu noć zaredom
N1 Info pre 26 minutajoš 1 povezana

"Povređen žandarm, biće uhapšeni svi koji su kršili zakon": Dačić se oglasio o nasilju i sukobima na protestima
Mondo pre 9 satijoš 7 povezanih