Povezane vesti
Insajder Debata: Upad policije u više NVO - pokušaj zastrašivanja i targetiranja (VIDEO)
Insajder 27.02.2025
Upad policije u prostorije nekoliko nevladinih organizacija - a u vezi sa projektima koje su te organizacije imale sa američkom Agencijom za međunarodni razvoj (USAID) - jeste pokušaj da se te organizacije targetiraju i zastraše, ocenili su gosti… »
„Mi se ponašamo kao banana država: Dragičević Dičić o upadu policije u nevladine organizacije
N1 Info 27.02.2025
Sudija Vrhovnog suda Srbije u penziji Radmila Dragičević Dičić izjavila je danas, povodom upada policije u prostorije nekoliko nevladinih organizacija, da se oseća poniženo kao građanin u vezi postupanja tužilaštva po tom pitanju. „Mi se ponašamo kao… »
„Mi se ponašamo kao banana država: Dragičević Dičić o upadu policije u nevladine organizacije
Novi magazin 27.02.2025
Sudija Vrhovnog suda Srbije u penziji Radmila Dragičević Dičić izjavila je danas, povodom upada policije u prostorije nekoliko nevladinih organizacija, da se oseća poniženo kao građanin u vezi postupanja tužilaštva po tom pitanju. „Mi se ponašamo kao… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 46 minutajoš 1 povezana

Pucnjava na žurci tokom muzičkog festivala: Užas u Los Anđelesu: Ima mrtvih i više ranjenih
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana

Ministarstvo spoljnih poslova osudilo puštanje pesme koja veliča ustaške zločine pred Tomsponov koncert u Sinju
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

(Video) Jedva hodala i držala se za ogradu Vesnu Zmijanac usnimili smo pre 3 meseca na aerodromu u Beogradu
Blic pre 2 satajoš 3 povezane