Povezane vesti
Insajder Debata: Upad policije u više NVO - pokušaj zastrašivanja i targetiranja (VIDEO)
Insajder 27.02.2025
Upad policije u prostorije nekoliko nevladinih organizacija - a u vezi sa projektima koje su te organizacije imale sa američkom Agencijom za međunarodni razvoj (USAID) - jeste pokušaj da se te organizacije targetiraju i zastraše, ocenili su gosti… »
„Mi se ponašamo kao banana država: Dragičević Dičić o upadu policije u nevladine organizacije
N1 Info 27.02.2025
Sudija Vrhovnog suda Srbije u penziji Radmila Dragičević Dičić izjavila je danas, povodom upada policije u prostorije nekoliko nevladinih organizacija, da se oseća poniženo kao građanin u vezi postupanja tužilaštva po tom pitanju. „Mi se ponašamo kao… »
„Mi se ponašamo kao banana država: Dragičević Dičić o upadu policije u nevladine organizacije
Novi magazin 27.02.2025
Sudija Vrhovnog suda Srbije u penziji Radmila Dragičević Dičić izjavila je danas, povodom upada policije u prostorije nekoliko nevladinih organizacija, da se oseća poniženo kao građanin u vezi postupanja tužilaštva po tom pitanju. „Mi se ponašamo kao… »
Vesti dana »
Pucnjava na festivalu u SAD: 12 ranjenih, policija traga za napadačima
Vreme pre 51 minutajoš 26 povezanih
Ništa od titule i treće sreće: Krunić i Danilina opet poražene u finalu Rolan Garosa
Newsmax Balkans pre 11 minutajoš 35 povezanih
Neizvesnost oko NIS-a i dalje traje, OFAK kratkim rokom pojačava pritisak na pregovarače
RTV pre 3 satajoš 14 povezanih
Uživo izbori na KiM, rekordna izlaznost Srba: U Zvečanu do 11 sati čak 21,59 odsto! Srbi čekaju u redovima, gužve ogromne! Vijore se srpske trobojke (video)
Kurir pre 11 minutajoš 44 povezane
(Foto) Više od milion ljudi na ulicama dočekalo papu Lava XIV, pozvao Madrid da ostane "gostoljubiv i inkluzivan grad"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 13 povezanih