Povezane vesti

Braun razočaran porazom od Žalgirisa: "Moramo dalje..."

Braun razočaran porazom od Žalgirisa: "Moramo dalje..."

Telegraf pre 22 minuta
Košarkaši Žalgirisa pobedili su u gostima Crvenu zvezdu 86:80 u meču 27. kola Evrolige Posle meča, košarkaš crveno-belih Džon Braun nije bio zadovoljan ovim porazom. - Bili su jednostavno bolje pripremljeni od nas. Izgubili smo rano u prvom… »
Smailagić pecnuo Delije: "Ne čujem ih iskreno, ne dotiču me njihove provokacije, ja sam dete Partizana!"

Smailagić pecnuo Delije: "Ne čujem ih iskreno, ne dotiču me njihove provokacije, ja sam dete Partizana!"

Telegraf pre 22 minuta
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Žalgirisa u Beogradskoj areni 86:80 u meču 27. kola Evrolige. Nakon meča, igrač Žalgirisa Alen Smailagić istakao je da je njegov tim zasluženo pobedio i da je bio bolji od Zvezde. - Utakmica… »
Prva izjava Janisa Sferopulosa posle poraza od Žalgirisa: "Na kraju dana, ovo je odlučilo meč..."

Prva izjava Janisa Sferopulosa posle poraza od Žalgirisa: "Na kraju dana, ovo je odlučilo meč..."

Telegraf pre 1 sat
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde ekipe Žalgirisa u meču 27. kola Evrolige Posle meča, svoje prve utiske je za Evroligu izneo trener Zvezde Janis Sferopulos. - Naša odbrana nije bila dovoljna. Dozvolili smo 86 poena. Lake poene, ponekad, a… »
Haos u Areni kad je ušao Andrea Trinkijeri: Delije ga brutalno izvređale!

Haos u Areni kad je ušao Andrea Trinkijeri: Delije ga brutalno izvređale!

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Italijanski trener, Andrea Trinkijeri vatreno je dočekan od strane navijača Crvene zvezde u Beogradskoj areni pred gostovanje svog Žalgirisa u 27. kolu Evrolige! Prilikom ulaska na parket, Italijana su dočekale uvrede i psovke. Delije… »
Arena ne pamti ovakav delirijum: Janis Sferopulos ušao na parket, Delije ga pozdravile kao nikad

Arena ne pamti ovakav delirijum: Janis Sferopulos ušao na parket, Delije ga pozdravile kao nikad

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Žalgirisa u meču 27. kola Evrolige, a samu uvertiru u ovaj duel napravili su navijači crveno-belih, koji su sa oduševljenjem dočekali trenera Janisa Sferopulosa. Naime, Delije su napravile… »
Trinkijeri je Sferopulosu noćna mora: Nećete verovati kada vidite međusobni skor u Evroligi

Trinkijeri je Sferopulosu noćna mora: Nećete verovati kada vidite međusobni skor u Evroligi

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Dugo se čekao novi duel Crvene zvezde i Žalgirisa, nakon skandaloznog suđenja koje je na štetu crveno-belih izazvalo veliki bes navijača. Sada će imati priliku da poprave utisak i to pred svojim navijačima, ali postoji jedan deo… »

Vesti dana »