Повезане вести
Браун разочаран поразом од Жалгириса: "Морамо даље..."
Телеграф 27.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Жалгириса победили су у гостима Црвену звезду 86:80 у мечу 27. кола Евролиге После меча, кошаркаш црвено-белих Џон Браун није био задовољан овим поразом. - Били су једноставно боље припремљени од нас… »
Смаилагић пецнуо Делије: "Не чујем их искрено, не дотичу ме њихове провокације, ја сам дете Партизана!"
Телеграф 27.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Жалгириса у Београдској арени 86:80 у мечу 27. кола Евролиге. Након меча, играч Жалгириса Ален Смаилагић истакао је да је његов тим заслужено победио и да је био бољи од… »
Прва изјава Јаниса Сферопулоса после пораза од Жалгириса: "На крају дана, ово је одлучило меч..."
Телеграф 27.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде екипе Жалгириса у мечу 27. кола Евролиге После меча, своје прве утиске је за Евролигу изнео тренер Звезде Јанис Сферопулос. - Наша одбрана није била довољна. Дозволили смо 86 поена. Лаке… »
Хаос у Арени кад је ушао Андреа Тринкијери: Делије га брутално извређале!
Телеграф 27.02.2025
Препоручујемо. Италијански тренер, Андреа Тринкијери ватрено је дочекан од стране навијача Црвене звезде у Београдској арени пред гостовање свог Жалгириса у 27. колу Евролиге! Приликом уласка на паркет, Италијана су дочекале… »
Арена не памти овакав делиријум: Јанис Сферопулос ушао на паркет, Делије га поздравиле као никад
Телеграф 27.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде дочекују екипу Жалгириса у мечу 27. кола Евролиге, а саму увертиру у овај дуел направили су навијачи црвено-белих, који су са одушевљењем дочекали тренера Јаниса Сферопулоса. Наиме, Делије… »
Тринкијери је Сферопулосу ноћна мора: Нећете веровати када видите међусобни скор у Евролиги
Телеграф 27.02.2025
Препоручујемо. Дуго се чекао нови дуел Црвене звезде и Жалгириса, након скандалозног суђења које је на штету црвено-белих изазвало велики бес навијача. Сада ће имати прилику да поправе утисак и то пред својим навијачима, али… »
Вести дана »

"Просечна пензија биће 485 евра": Вучић: Пензије ће од 1. децембра порасти за 12,2 одсто
Блиц пре 25 минутајош 35 повезаних

ТВИТОВИ - Главни утисак Паркер и Милтон, али једна ствар недостаје
Спортске.нет пре 20 минутајош 20 повезаних

Трамп тражи назад базу Баграм, прети санкцијама Авганистану
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 12 повезаних