Povezane vesti
Rektor UNS Madić: Sednica sa zahtevom za moje razrešenja u narednih mesec dana
Novi magazin 27.02.2025
Rektor Univerziteta u Novom Sadu (UNS) Dejan Madić izjavio je danas da bi sednica Senata univerziteta, na kojoj će se naći zahtev za njegovom smenom, mogla da bude održana u narednih mesec dana. On je na Radio-televiziji Vojvodine rekao da je danas… »
Rektor UNS Madić: Sednica sa zahtevom za moje razrešenje u narednih mesec dana
Insajder 27.02.2025
Rektor Univerziteta u Novom Sadu (UNS) Dejan Madić izjavio je danas da bi sednica Senata univerziteta, na kojoj će se naći zahtev za njegovu smenu, mogla da bude održana u narednih mesec dana. On je na Radio-televiziji Vojvodine rekao da je danas održana… »
Rektor UNS Madić: Sednica sa zahtevom za moje razrešenja u narednih mesec dana
Beta 27.02.2025
Rektor Univerziteta u Novom Sadu (UNS) Dejan Madić izjavio je danas da bi sednica Senata univerziteta, na kojoj će se naći zahtev za njegovom smenom, mogla da bude održana u narednih mesec dana. On je na Radio-televiziji Vojvodine rekao da je danas… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava: Popodne i tokom noći nepogode - pljuskovi i grmljavina, lokalno praćeni gradom i olujnim vetrom
N1 Info pre 15 minutajoš 31 povezana

Nova katastrofa u Rusiji! Žestok zemljotes zatresao Kamčatku, izdato novo upozorenje na cunami: "bežite od obale"
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih

Danas se obeležava 30 godina od “Oluje”: Vučić i Dodik na komemoraciji, meštani Karlovaca protestuju
Serbian News Media pre 15 minutajoš 13 povezanih

Stanje na putevima: Pojačan saobraćaj na auto-putu ka Nišu i na granici sa Severnom Makedonijom, Bugarskom i Hrvatskom
Glas Zaječara pre 1 satjoš 11 povezanih