Povezane vesti
Rektor UNS Madić: Sednica sa zahtevom za moje razrešenja u narednih mesec dana
Novi magazin 27.02.2025
Rektor Univerziteta u Novom Sadu (UNS) Dejan Madić izjavio je danas da bi sednica Senata univerziteta, na kojoj će se naći zahtev za njegovom smenom, mogla da bude održana u narednih mesec dana. On je na Radio-televiziji Vojvodine rekao da je danas… »
Rektor UNS Madić: Sednica sa zahtevom za moje razrešenje u narednih mesec dana
Insajder 27.02.2025
Rektor Univerziteta u Novom Sadu (UNS) Dejan Madić izjavio je danas da bi sednica Senata univerziteta, na kojoj će se naći zahtev za njegovu smenu, mogla da bude održana u narednih mesec dana. On je na Radio-televiziji Vojvodine rekao da je danas održana… »
Rektor UNS Madić: Sednica sa zahtevom za moje razrešenja u narednih mesec dana
Beta 27.02.2025
Rektor Univerziteta u Novom Sadu (UNS) Dejan Madić izjavio je danas da bi sednica Senata univerziteta, na kojoj će se naći zahtev za njegovom smenom, mogla da bude održana u narednih mesec dana. On je na Radio-televiziji Vojvodine rekao da je danas… »
Vesti dana »
Najlepša vest iz Amerike – Topić se vratio na parket i zaigrao košarku /video/
Sputnik pre 3 satajoš 28 povezanih
Anja Ilić pretposlednja na svom ZOI debiju, Miloš Milosavljević bez četvrtfinala
RTV pre 8 minutajoš 22 povezane
Srbijagas: Zbog radova na mreži, obustava isporuke gasa 12. februara u devet lokalnih samouprava
Nova ekonomija pre 59 minutajoš 14 povezanih
I veštačka inteligencija učestvuje u legalizaciji: Prvi upis svojine već za nekoliko dana
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih