Povezane vesti
Vučić izjavio saučešće povodom smrti Borisa Spaskog "Svaka partija koju je odigrao bila je lekcija o strpljenju i veštini…
Kurir 27.02.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća povodom smrti svetskog šampiona u šahu Borisa Spaskog, u kojem se kaže: - Sa žaljenjem sam primio sam vest o smrti Borisa Spaskog, jednog od najvećih šahista svih vremena i čoveka… »
Vučić uputio saučešće povodom smrti Spaskog: "Kao dečak sam u Bugojnu gledao njegove izvanredne partije"
Euronews 27.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća povodom smrti svetskog šampiona u šahu Borisa Spaskog, u kojem je istakao da je on bio jedan od najvećih šahista svih vremena i čoveka čiji je briljantni talenat ispisao neverovatne… »
Vučić uputio saučešće povodom smrti Borisa Spaskog
Telegraf 27.02.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća povodom smrti svetskog šampiona u šahu Borisa Spaskog, u kojem je istakao da je on bio jedan od najvećih šahista svih vremena i čoveka čiji je briljantni talenat… »
Vesti dana »

Ovo će Tramp reći Putinu Predsednik SAD otkrio plan za okončanje rata u Ukrajini obostrani ustupci neminovni
Dnevnik pre 40 minutajoš 94 povezane

Izraelski napad u Gazi usmrtio pet novinara Al Džazire, uključujući Anasa al-Šarifa
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 34 povezane

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
Novi magazin pre 5 satijoš 20 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori i požar u selu Čapljinac kod Niša
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 91 povezana