Povezane vesti
Vučić izjavio saučešće povodom smrti Borisa Spaskog "Svaka partija koju je odigrao bila je lekcija o strpljenju i veštini…
Kurir 27.02.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća povodom smrti svetskog šampiona u šahu Borisa Spaskog, u kojem se kaže: - Sa žaljenjem sam primio sam vest o smrti Borisa Spaskog, jednog od najvećih šahista svih vremena i čoveka… »
Vučić uputio saučešće povodom smrti Spaskog: "Kao dečak sam u Bugojnu gledao njegove izvanredne partije"
Euronews 27.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća povodom smrti svetskog šampiona u šahu Borisa Spaskog, u kojem je istakao da je on bio jedan od najvećih šahista svih vremena i čoveka čiji je briljantni talenat ispisao neverovatne… »
Vučić uputio saučešće povodom smrti Borisa Spaskog
Telegraf 27.02.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća povodom smrti svetskog šampiona u šahu Borisa Spaskog, u kojem je istakao da je on bio jedan od najvećih šahista svih vremena i čoveka čiji je briljantni talenat… »
Vesti dana »
Prosuto mleko ispred Skupštine grada Kraljeva – protest zbog najave da će otkupna cena mleka biti manja za pet dinara
RTS pre 5 satijoš 30 povezanih
Kosovo: Optužnica protiv 21 pripadnika VJ i MUP Srbije zbog navodnog ratnog zločina u Račku
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Neke linije se privremeno ukidaju, uvode se nove, a 35 menja trasu: Sve izmene gradskog prevoza 1. januara
Blic pre 5 satijoš 57 povezanih
Dabl-dablovi sjajnih Srba u Evrokupu, Budućnost odbranila "Moraču"
Sportske.net pre 23 minutajoš 40 povezanih