Повезане вести
Вучић изјавио саучешће поводом смрти Бориса Спаског "Свака партија коју је одиграо била је лекција о стрпљењу и вештини…
Курир 27.02.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је телеграм саучешћа поводом смрти светског шампиона у шаху Бориса Спаског, у којем се каже: - Са жаљењем сам примио сам вест о смрти Бориса Спаског, једног од највећих… »
Вучић упутио саучешће поводом смрти Спаског: "Као дечак сам у Бугојну гледао његове изванредне партије"
Еуроневс 27.02.2025
Председник Србије Александар Вучић упутио је вечерас телеграм саучешћа поводом смрти светског шампиона у шаху Бориса Спаског, у којем је истакао да је он био један од највећих шахиста свих времена и човека чији је бриљантни… »
Вучић упутио саучешће поводом смрти Бориса Спаског
Телеграф 27.02.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић упутио је вечерас телеграм саучешћа поводом смрти светског шампиона у шаху Бориса Спаског, у којем је истакао да је он био један од највећих шахиста свих времена и човека чији је… »
Вести дана »

Најновије упозорење РХМЗ, стиже јако невреме: Цела Србија под алармом, посебно издвојен Београд: Прете три опасне појаве
Блиц пре 1 сатјош 30 повезаних

Снимак напада дроном на другу највећу рафинерију у Русији: Уследила снажна експлозија
Правда пре 1 сатјош 13 повезаних

Земунски полумаратон мења јавни превоз: Измене на више аутобуских линија ГСП
Еуроневс пре 2 сатајош 7 повезаних