Povezane vesti

Vučić izjavio saučešće povodom smrti Borisa Spaskog "Svaka partija koju je odigrao bila je lekcija o strpljenju i…

Vučić izjavio saučešće povodom smrti Borisa Spaskog "Svaka partija koju je odigrao bila je lekcija o strpljenju i…

Kurir pre 1 dan
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća povodom smrti svetskog šampiona u šahu Borisa Spaskog, u kojem se kaže: - Sa žaljenjem sam primio sam vest o smrti Borisa Spaskog, jednog od najvećih šahista svih vremena… »
Vučić uputio saučešće povodom smrti Spaskog: "Kao dečak sam u Bugojnu gledao njegove izvanredne partije"

Vučić uputio saučešće povodom smrti Spaskog: "Kao dečak sam u Bugojnu gledao njegove izvanredne partije"

Euronews pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća povodom smrti svetskog šampiona u šahu Borisa Spaskog, u kojem je istakao da je on bio jedan od najvećih šahista svih vremena i čoveka čiji je briljantni talenat ispisao… »
Vučić uputio saučešće povodom smrti Borisa Spaskog

Vučić uputio saučešće povodom smrti Borisa Spaskog

Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća povodom smrti svetskog šampiona u šahu Borisa Spaskog, u kojem je istakao da je on bio jedan od najvećih šahista svih vremena i čoveka čiji je briljantni… »

Vesti dana »