Повезане вести

Вучић изјавио саучешће поводом смрти Бориса Спаског "Свака партија коју је одиграо била је лекција о стрпљењу и вештини…

Вучић изјавио саучешће поводом смрти Бориса Спаског "Свака партија коју је одиграо била је лекција о стрпљењу и вештини…

Курир 27.02.2025
Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је телеграм саучешћа поводом смрти светског шампиона у шаху Бориса Спаског, у којем се каже: - Са жаљењем сам примио сам вест о смрти Бориса Спаског, једног од највећих… »
Вучић упутио саучешће поводом смрти Спаског: "Као дечак сам у Бугојну гледао његове изванредне партије"

Вучић упутио саучешће поводом смрти Спаског: "Као дечак сам у Бугојну гледао његове изванредне партије"

Еуроневс 27.02.2025
Председник Србије Александар Вучић упутио је вечерас телеграм саучешћа поводом смрти светског шампиона у шаху Бориса Спаског, у којем је истакао да је он био један од највећих шахиста свих времена и човека чији је бриљантни… »
Вучић упутио саучешће поводом смрти Бориса Спаског

Вучић упутио саучешће поводом смрти Бориса Спаског

Телеграф 27.02.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић упутио је вечерас телеграм саучешћа поводом смрти светског шампиона у шаху Бориса Спаског, у којем је истакао да је он био један од највећих шахиста свих времена и човека чији је… »

Вести дана »