Povezane vesti
Vučić izjavio saučešće povodom smrti Borisa Spaskog "Svaka partija koju je odigrao bila je lekcija o strpljenju i veštini…
Kurir 27.02.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća povodom smrti svetskog šampiona u šahu Borisa Spaskog, u kojem se kaže: - Sa žaljenjem sam primio sam vest o smrti Borisa Spaskog, jednog od najvećih šahista svih vremena i čoveka… »
Vučić uputio saučešće povodom smrti Spaskog: "Kao dečak sam u Bugojnu gledao njegove izvanredne partije"
Euronews 27.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća povodom smrti svetskog šampiona u šahu Borisa Spaskog, u kojem je istakao da je on bio jedan od najvećih šahista svih vremena i čoveka čiji je briljantni talenat ispisao neverovatne… »
Vučić uputio saučešće povodom smrti Borisa Spaskog
Telegraf 27.02.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je večeras telegram saučešća povodom smrti svetskog šampiona u šahu Borisa Spaskog, u kojem je istakao da je on bio jedan od najvećih šahista svih vremena i čoveka čiji je briljantni talenat… »
Vesti dana »
VIDEO Novo FIFA pravilo zbog kojeg su se Švajcarci hvatli za glavu: Trenutak koji je promenio sve
Nova pre 32 minutajoš 29 povezanih
Svađa uživo, prštalo između Tuhela i Belingema: "Kad si ti, majstore, igrao protiv Holanda?"
Mondo pre 21 minutajoš 23 povezane
Danas je Petrovdan i veruje se da jednu stvar nikako ne treba raditi - zbog dece
Nova pre 7 minutajoš 9 povezanih
(Mape) Nebo iznad Srbije se otvara, pa kreće pakao! Prvo će nas slomiti nepogode, a od ovog datuma stiže toplotni talas zbog kojeg ćemo prokuvati!
Blic pre 52 minutajoš 8 povezanih
Na današnji dan: Umro Erazmo Roterdamski, rođeni Neruda i Modiljani
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane