Povezane vesti
360 stepeni: Zoran Kiki Lesendrić
N1 Info 27.02.2025
"Mislio sam da su generacije posle 2000. godine otuđene, da ne mogu da komuniciraju osim telefonom i skroz su me iznenadili. Pokazali su se pametnijim od svih do sada, pokazali su nam da ih ta nova tehnologija povezuje pa svi oni postali braća. I to je… »
Kiki Lesendrić: Za mene je studentski glas zakon, dolazi ciklus pameti i poštenja
N1 Info 27.02.2025
"Mislio sam da su generacije posle 2000. godine otuđene, da ne mogu da komuniciraju osim telefonom i skroz su me iznenadili. Pokazali su se pametnijim od svih do sada, pokazali su nam da ih ta nova tehnologija povezuje pa svi oni postali braća. I to je… »
Kiki Lesendrić: Za mene je studentski glas zakon, dolazi ciklus pameti i poštenja
Novi magazin 27.02.2025
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 58 povezanih

Nbs donela novu odluku o kamatnoj stopi! Evo šta je uticalo na nju i da li će se menjati visina rata kredita
Kurir pre 0 minutajoš 20 povezanih

(Uznemirujuće 18+) necenzurisan snimak ubistva Čarlija Kirka! Metak pogađa Trampovog saradnika u vrat, krv lije na sve strane, čovek pada kao sveća! (video)
Kurir pre 0 minutajoš 114 povezane

Letonija zatvorila vazdušni prostor: Oglasio se ministar odbrane
Večernje novosti pre 45 minutajoš 21 povezana