Povezane vesti
360 stepeni: Zoran Kiki Lesendrić
N1 Info 27.02.2025
"Mislio sam da su generacije posle 2000. godine otuđene, da ne mogu da komuniciraju osim telefonom i skroz su me iznenadili. Pokazali su se pametnijim od svih do sada, pokazali su nam da ih ta nova tehnologija povezuje pa svi oni postali braća. I to je… »
Kiki Lesendrić: Za mene je studentski glas zakon, dolazi ciklus pameti i poštenja
N1 Info 27.02.2025
"Mislio sam da su generacije posle 2000. godine otuđene, da ne mogu da komuniciraju osim telefonom i skroz su me iznenadili. Pokazali su se pametnijim od svih do sada, pokazali su nam da ih ta nova tehnologija povezuje pa svi oni postali braća. I to je… »
Kiki Lesendrić: Za mene je studentski glas zakon, dolazi ciklus pameti i poštenja
Novi magazin 27.02.2025
Vesti dana »
U delovima Srbije maglovito i oblačno, maksimalna temperatura do 14 stepeni
N1 Info pre 7 minutajoš 8 povezanih
Milojević gospodski odgovorio na pitanje austrijskog novinara o Arnautoviću: „Bio je potreban Zvezdi, uticajan je na svlačionicu i mlade igrače“
Nova pre 41 minutajoš 8 povezanih
Fon der Lajen i Košta posle sastanka s Vučićem: Želimo da vidimo demokratsku Srbiju u EU
Danas pre 8 satijoš 4 povezane
Generalna skupština UN usvojila ukrajinsku rezoluciju o Černobilju
Telegraf pre 21 minutajoš 7 povezanih
Šta bi tinejdžeri radili da se ukinu društvene mreže u Srbiji
Južne vesti pre 16 minutajoš 4 povezane