Povezane vesti

Trinkijeri odgovorio navijačima Zvezde na uvrede: „Jedan mi kaže da sam ustaša, drugi…“ VIDEO

Trinkijeri odgovorio navijačima Zvezde na uvrede: „Jedan mi kaže da sam ustaša, drugi…“ VIDEO

Nova pre 1 dan
Andrea Trinkijeri, trener Žalgirisa i nekadašnji strateg Partizana, odgovorio je navijačima Crvene zvezde na uvrede. SOCCERBET – jedino mesto gde ti biraš – i teren i najbolji bonus dobrodošlice. Trinkijeri je nakon jedne krajnje neobične… »
Sferopulos: Ako smo pametni, naučićemo iz ovog meča

Sferopulos: Ako smo pametni, naučićemo iz ovog meča

Sportski žurnal pre 1 dan
Crvena zvezda je u Beogradu poražena od Žalgirisa (80:86) u 27. kolu Evrolige. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Beogradu od Žalgirisa 80:86 u 27. kolu Evrolige. - Teška utakmica, nismo igrali dobro u odbrani, zato smo izgubili, to je prvi… »
Trinki: "Te ljubavne poruke, jedan mi kaže 'ustašo', drugi 'žabaru'... Nek se odluči"

Trinki: "Te ljubavne poruke, jedan mi kaže 'ustašo', drugi 'žabaru'... Nek se odluči"

Sportske.net pre 1 dan
Trener Žalgirisa Andrea Trinkijeri održao je jako zanimljivu konferenciju za štampu, na kojoj je izneo svoje impresije posle velike pobede nad Crvenom zvezdom u Beogradu. Žalgiris je u "grotlu" Arene slavio sa 86:80, u susretu 27. kola Evrolige. Sada… »
Trinkijeri o ruskim pesmama, ljubavnim porukama, Kalenić pijaci, ustaši, žabaru...

Trinkijeri o ruskim pesmama, ljubavnim porukama, Kalenić pijaci, ustaši, žabaru...

Sportski žurnal pre 1 dan
Trener Žalgirisa je i posle meča sa Crvenom zvezdom (86:80) privukao pažnju na konferenciji. To je Andrea Trinkijeri. Pričalica i kada se izgubi, a kamoli kada se pobedi. U jednom momentu je portparol Zvezde Igor Vujčin zamolio kolege novinare da… »
Haos u Areni: Delije nakon poraza gađale navijače Žalgirisa!

Haos u Areni: Delije nakon poraza gađale navijače Žalgirisa!

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Žalgirisa u Beogradskoj areni 86:80 u meču 27. kola Evrolige. Nakon meča, nezadovoljni navijači Zvezde su imali mali sukob sa pristalicama Žalgirisa, te su ih gađali papirima i ostalim… »
Sferopulos ne previše opširan na konferenciji: Progovorio o uzrocima poraza!

Sferopulos ne previše opširan na konferenciji: Progovorio o uzrocima poraza!

Hot sport pre 11 sati
Jasna poruka! Crvena zvezda poražena je u prepunoj Beogradskoj areni od Žalgirisa rezultatom 80:86, u meču koji je bio taktička perfekcija Andree Trinkijerija Janis Sferopulos je bio miran na konferecniji za medije. Објава коју дели… »
Sferopulos: Nismo bili dovoljno agresivni u odbrani

Sferopulos: Nismo bili dovoljno agresivni u odbrani

Radio sto plus pre 11 sati
“Teška utakmica za nas, nismo igrali dobro odbrambeno. To je glavni razlog za naš poraz. Nismo dobro počeli utakmicu, ni drugo poluvreme, nismo bili dovoljno agresivni u odbrani. Imali su odličnu partiju (Silvena) Fransiska, pokušavali smo da ga… »
„Dobro pitanje“: Da li ruske zastave utiču na igrače Žalgirisa?

„Dobro pitanje“: Da li ruske zastave utiču na igrače Žalgirisa?

Sport klub pre 11 sati
Reporterka Sport kluba Rada Nikolić pitala je trenera Žalgirisa za atmosferu koju su napravili navijači Crvene zvezde i da li slavljenje Rusije u Beogradu tiče na litvanske košarkaše. „Dobro pitanje“, odgovorio je Andrea Trinkijeri i potom dao… »
Luda scena na konferenciji za medije, Trinkijeri napravio „haos“ u razgovoru sa novinarom VIDEO

Luda scena na konferenciji za medije, Trinkijeri napravio „haos“ u razgovoru sa novinarom VIDEO

Nova pre 11 sati
Andrea Trinkijeri, trener Žalgirisa, napravio je pravu ludnicu nakon meča sa Crvenom zvezdom. SOCCERBET – jedino mesto gde ti biraš – i teren i najbolji bonus dobrodošlice. Italijan je, naime, jednog novinara kog pamti iz perioda dok je predvodio… »
Navijači Zvezde gađali Trinkijerija na kraju meča, Italijan ih isprovocirao potezom

Navijači Zvezde gađali Trinkijerija na kraju meča, Italijan ih isprovocirao potezom

Nova pre 11 sati
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u 27. kolu Evrolige od Žalgirisa rezultatom 86:80, a na kraju meča je bilo veoma burno u "Beogradskoj areni". SOCCERBET – jedino mesto gde ti biraš – i teren i najbolji bonus dobrodošlice. Razočarani… »
Nedović za SK: Počeli smo rano da paničimo… (VIDEO)

Nedović za SK: Počeli smo rano da paničimo… (VIDEO)

Sport klub pre 11 sati
Crvena Zvezda je izgubila od Žalgirisa u prvom evroligaškom meču nakon pauze, a utiske sa meča u Areni izneo je Nemanja Nedović. Imala je Zvezda u finišu nekoliko pokušaja da preokrene rezultat, ali bezuspešno. „Presudila je njihova čvrstina… »
Heroj Fransisko: "Ostavljali su mi prostor"

Heroj Fransisko: "Ostavljali su mi prostor"

Sportske.net pre 11 sati
Košarkaši Crvene zvezde poraženi u Beogradu od Žalgirisa rezultatom 86:80 u meču 27. kola Evrolige. Zvezda je peti put zaredom izgubila od litvanskog tima i ima skor 16-10, dok je Žalgiris sada na 13-14. Silvan Fransisko je večeras blistao i… »
Dobrić: "Taman kad se ponadamo, oni nas preseku"

Dobrić: "Taman kad se ponadamo, oni nas preseku"

Sportske.net pre 10 sati
Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić sumirao je utiske posle poraza od Žalgirisa u Beogradu i čestitao protivniku. Košarkaši Crvene zvezde poraženi u Beogradu od Žalgirisa rezultatom 86:80 u meču 27. kola Evrolige. Zvezda je peti put zaredom… »
"Na jedno nismo bili spremni": Janis Sferopulos objasnio šta je falilo Zvezdi protiv Žalgirisa

"Na jedno nismo bili spremni": Janis Sferopulos objasnio šta je falilo Zvezdi protiv Žalgirisa

Mondo pre 10 sati
Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos o porazu od Žalgirisa. Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je posle poraza od Žalgirisa da bi njegov tim morao da izvuče pouke iz neuspeha. "Teška utakmica za nas. Nismo defanzivno igrali dobro. To je… »
Trinkijeri: "Jedan mi viče ustaša, drugi žabar, nek se odluče šta sam"

Trinkijeri: "Jedan mi viče ustaša, drugi žabar, nek se odluče šta sam"

B92 pre 11 sati
Trener Žalgirisa Andrea Trinkijeri je izneo utiske posle pobede nad Crvenom zvezdom. Zvezda je u "Beogradskoj areni" poražena od strane Žalgirisa sa 86:80, u okviru 27. kola Evrolige. Trikijeri je prezadovoljan zbog pobede. "Ekstremno sam srećan igrom… »
"Nek on da 40, ali ja kući idem sa pobedom!" Andrea Trinkijeri nakon meča Crvena zvezda - Žalgiris

"Nek on da 40, ali ja kući idem sa pobedom!" Andrea Trinkijeri nakon meča Crvena zvezda - Žalgiris

Večernje novosti pre 11 sati
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras od Žalgirisa u "Beogradskoj areni" rezultatom 80:86 u okviru 27. kola Evrolige. Nakon meča se novinarima obratio i Andrea Trinkijeri, strateg litvanskog velikana. Andrea Trinkijeri foto: D. Stjepanović… »
Smailagić: "Svi iz Partizana su mi čestitali - ne dotiču me provokacije zvezdaša" VIDEO

Smailagić: "Svi iz Partizana su mi čestitali - ne dotiču me provokacije zvezdaša" VIDEO

B92 pre 11 sati
Košarkaš Žalgirisa Alen Smailagić nije skrivao da je imao ogroman motiv za meč protiv Crvene zvezde. Litvanski tim je slavio trijumf rezultatom 86:80 u 27. kolu Evrolige. Smailagić je posle meča upitan da li je bio posebno motivisan za ovu… »
Dobrić otkrio problem koji je imao pred Žalgiris i zašto nije on čuvao Fransiska

Dobrić otkrio problem koji je imao pred Žalgiris i zašto nije on čuvao Fransiska

Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Žalgirisa u Beogradskoj areni 86:80 u meču 27. kola Evrolige. Nakon meča, svoje impresije izneo je igrač crveno-belih Ognjen Dobrić. - Iskreno, jako su dobro odigrali. Mi i u napadu i u… »
Andrea Trinkijeri novinarki Evrolige pričao o snovima: "Ne budite me..."

Andrea Trinkijeri novinarki Evrolige pričao o snovima: "Ne budite me..."

Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Žalgirisa u utakmici 27. kola Evrolige u Beogradskoj areni 86:80. Posle meča, trener litvanskog tima Andrea Trinkijeri je izneo prve utiske novinarki Evrolige. - Neverovatna utakmica. Hteli smo… »
Trinkijeri prišao navijačima Zvezde ispred Arene, a onda je nastala scena za sva vremena

Trinkijeri prišao navijačima Zvezde ispred Arene, a onda je nastala scena za sva vremena

Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Košarkaši Žalgirisa ostvarili su pobedu na gostujućem terenu protiv Crvene zvezde u 27. kolu Evrolige, čime su napravili korak unapred u svojoj borbi za plasman u plej-in, a crveno-bele od toga udaljili - 80:86. Naravno, mogli su da… »
Navijači Zvezde gađali Trinkijerija dok je izlazio sa parketa: Obezbeđenje ga brzopotezno sprovelo kroz tunel

Navijači Zvezde gađali Trinkijerija dok je izlazio sa parketa: Obezbeđenje ga brzopotezno sprovelo kroz tunel

Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Žalgirisa u utakmici 27. kola Evrolige na domaćem terenu u Beogradskoj areni, što je za njih bio 11. poraz ove sezone - 80:86. Mogao je da proslavi ovu pobedu i trener Žalgirisa, kao i… »
Rajko ponovo u centru pažnje: „Nemoj da kenj*š“ jasan je bio Trinkijeri! (video)

Rajko ponovo u centru pažnje: „Nemoj da kenj*š“ jasan je bio Trinkijeri! (video)

Hot sport pre 11 sati
Urnebesna situacija! Crvena zvezda poražena je u prepunoj Beogradskoj areni od Žalgirisa rezultatom 80:86, u meču koji je bio taktička perfekcija Andree Trinkijerija Posle meča održao je živopisnu konferenciju za medije, gde je Rajko Delibašić… »
Trinkijev šou: Baš me boli briga; nemoj da k*njaš… (VIDEO)

Trinkijev šou: Baš me boli briga; nemoj da k*njaš… (VIDEO)

Sport klub pre 11 sati
Andrea Trinkijeri bio je dobro raspoložen nakon pobede Žalgirisa nad Crvenom Zvezdom, što se videlo i na konferenciji za medije. Na pitanje da li je u finišu „žrtvovao“ Smailagića da bi zaustavio Petruševa, trener Žalgirisa odgovorio je… »
"Jedan mi kaže ustaša, drugi žabar, neka se odluče": Andrea Trinkijeri o uvredama navijača Crvene zvezde

"Jedan mi kaže ustaša, drugi žabar, neka se odluče": Andrea Trinkijeri o uvredama navijača Crvene zvezde

Mondo pre 11 sati
Andrea Trinkijeri oglasio se posle pobede protiv Crvene zvezde. Trener Žalgirisa Andrea Trinkijeri dugo je govorio na konferenciji za novinare posle pobede svog tima protiv Crvene zvezde u Beogradskoj areni. Bio je upitan za to što je Alen Smailagić… »
"Šta me je motivisalo? Prosto - zvezda!" Alen Smailagić nakon trijumfa Žalgirisa u Beogradu

"Šta me je motivisalo? Prosto - zvezda!" Alen Smailagić nakon trijumfa Žalgirisa u Beogradu

Večernje novosti pre 11 sati
Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras od Žalgirisa u "Beogradskoj areni" rezultatom 80:86 u okviru 27. kola Evrolige, a nakon meča jedan od najboljih pojedinaca gostiju Alen Smailagić izneo je utiske. FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ Nakon… »
Haos ispred tunela: Trener Žalgirisa provocirao i gledao Delije, a onda je pogođen u glavu i odmah je pobegao

Haos ispred tunela: Trener Žalgirisa provocirao i gledao Delije, a onda je pogođen u glavu i odmah je pobegao

Telegraf pre 12 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Žalgirisa iz Kaunasa u 27. kolu Evrolige, čime su se udaljili od mesta koje vodi u plej-of - 80:86. Nakon meča su igrači Žalgirisa odlučili da proslave pobedu zajedno sa svojim navijačima, a… »
Trinkijeri dobio pitanje o Delijama: "Te ljubavne poruke... Jedan mi kaže da sam Ustaša, drugi da sam Žabar"

Trinkijeri dobio pitanje o Delijama: "Te ljubavne poruke... Jedan mi kaže da sam Ustaša, drugi da sam Žabar"

Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Žalgirisa u utakmici 27. kola Evrolige u Beogradskoj areni, čime su zakomplikovali svoj put ka mestu u plej-ofu - 80:86. Na konferenciji za medije se prisutnim novinarima obratio i trener… »
Sferopulos smiren posle poraza od Žalgirisa: "Ne smemo da dopustimo da ovo utiče na ostatak sezone"

Sferopulos smiren posle poraza od Žalgirisa: "Ne smemo da dopustimo da ovo utiče na ostatak sezone"

Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da savladaju Žalgiris u susretu 27. kola Evrolige u Beogradskoj areni, čime su zakomplikovali svoj put ka mestu u plej-ofu - 80:86. Na konferenciji za medije se novinarima obratio i trener Crvene… »
Kakav potres: Barselona zamenu za Pantera našla u Realu, kradu „kraljevićima“ zvezdu

Kakav potres: Barselona zamenu za Pantera našla u Realu, kradu „kraljevićima“ zvezdu

Nova pre 24 sata
Ovo bi bio ogroman potres u evropskoj košarci. Ne samo da bi kvalitetan igrač napusti jedan i prešao u drugi klub, već bi to uradio direktno iz redova najveće rivala. SOCCERBET – jedino mesto gde ti biraš – i teren i najbolji bonus… »

Vesti dana »