Повезане вести

Тринкијери о руским песмама, љубавним порукама, Каленић пијаци, усташи, жабару...

Тринкијери о руским песмама, љубавним порукама, Каленић пијаци, усташи, жабару...

Спортски журнал 27.02.2025
Тренер Жалгириса је и после меча са Црвеном звездом (86:80) привукао пажњу на конференцији. То је Андреа Тринкијери. Причалица и када се изгуби, а камоли када се победи. У једном моменту је портпарол Звезде Игор Вујчин замолио… »
Тринкијери одговорио навијачима Звезде на увреде: „Један ми каже да сам усташа, други…“ ВИДЕО

Тринкијери одговорио навијачима Звезде на увреде: „Један ми каже да сам усташа, други…“ ВИДЕО

Нова 27.02.2025
Андреа Тринкијери, тренер Жалгириса и некадашњи стратег Партизана, одговорио је навијачима Црвене звезде на увреде. СОЦЦЕРБЕТ – једино место где ти бираш – и терен и најбољи бонус добродошлице. Тринкијери је након једне крајње… »
Сферопулос: Ако смо паметни, научићемо из овог меча

Сферопулос: Ако смо паметни, научићемо из овог меча

Спортски журнал 27.02.2025
Црвена звезда је у Београду поражена од Жалгириса (80:86) у 27. колу Евролиге. Кошаркаши Црвене звезде поражени су у Београду од Жалгириса 80:86 у 27. колу Евролиге. - Тешка утакмица, нисмо играли добро у одбрани, зато смо… »
Тринки: "Те љубавне поруке, један ми каже 'усташо', други 'жабару'... Нек се одлучи"

Тринки: "Те љубавне поруке, један ми каже 'усташо', други 'жабару'... Нек се одлучи"

Спортске.нет 27.02.2025
Тренер Жалгириса Андреа Тринкијери одржао је јако занимљиву конференцију за штампу, на којој је изнео своје импресије после велике победе над Црвеном звездом у Београду. Жалгирис је у "гротлу" Арене славио са 86:80, у сусрету… »
Хаос у Арени: Делије након пораза гађале навијаче Жалгириса!

Хаос у Арени: Делије након пораза гађале навијаче Жалгириса!

Телеграф 27.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Жалгириса у Београдској арени 86:80 у мечу 27. кола Евролиге. Након меча, незадовољни навијачи Звезде су имали мали сукоб са присталицама Жалгириса, те су их гађали папирима… »
Сферопулос не превише опширан на конференцији: Проговорио о узроцима пораза!

Сферопулос не превише опширан на конференцији: Проговорио о узроцима пораза!

Хот спорт 27.02.2025
Јасна порука! Црвена звезда поражена је у препуној Београдској арени од Жалгириса резултатом 80:86, у мечу који је био тактичка перфекција Андрее Тринкијерија Јанис Сферопулос је био миран на конферецнији за медије. Објава коју… »
Сферопулос: Нисмо били довољно агресивни у одбрани

Сферопулос: Нисмо били довољно агресивни у одбрани

Радио сто плус 27.02.2025
“Тешка утакмица за нас, нисмо играли добро одбрамбено. То је главни разлог за наш пораз. Нисмо добро почели утакмицу, ни друго полувреме, нисмо били довољно агресивни у одбрани. Имали су одличну партију (Силвена) Франсиска… »
"На једно нисмо били спремни": Јанис Сферопулос објаснио шта је фалило Звезди против Жалгириса

"На једно нисмо били спремни": Јанис Сферопулос објаснио шта је фалило Звезди против Жалгириса

Мондо 27.02.2025
Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос о поразу од Жалгириса. Тренер Црвене звезде Јанис Сферопулос рекао је после пораза од Жалгириса да би његов тим морао да извуче поуке из неуспеха. "Тешка утакмица за нас. Нисмо дефанзивно… »
Добрић: "Таман кад се понадамо, они нас пресеку"

Добрић: "Таман кад се понадамо, они нас пресеку"

Спортске.нет 27.02.2025
Кошаркаш Црвене звезде Огњен Добрић сумирао је утиске после пораза од Жалгириса у Београду и честитао противнику. Кошаркаши Црвене звезде поражени у Београду од Жалгириса резултатом 86:80 у мечу 27. кола Евролиге. Звезда је пети… »
Херој Франсиско: "Остављали су ми простор"

Херој Франсиско: "Остављали су ми простор"

Спортске.нет 27.02.2025
Кошаркаши Црвене звезде поражени у Београду од Жалгириса резултатом 86:80 у мечу 27. кола Евролиге. Звезда је пети пут заредом изгубила од литванског тима и има скор 16-10, док је Жалгирис сада на 13-14. Силван Франсиско је… »
Недовић за СК: Почели смо рано да паничимо… (ВИДЕО)

Недовић за СК: Почели смо рано да паничимо… (ВИДЕО)

Спорт клуб 27.02.2025
Црвена Звезда је изгубила од Жалгириса у првом евролигашком мечу након паузе, а утиске са меча у Арени изнео је Немања Недовић. Имала је Звезда у финишу неколико покушаја да преокрене резултат, али безуспешно. „Пресудила је… »
Навијачи Звезде гађали Тринкијерија на крају меча, Италијан их испровоцирао потезом

Навијачи Звезде гађали Тринкијерија на крају меча, Италијан их испровоцирао потезом

Нова 27.02.2025
Кошаркаши Црвене звезде поражени су у 27. колу Евролиге од Жалгириса резултатом 86:80, а на крају меча је било веома бурно у "Београдској арени". СОЦЦЕРБЕТ – једино место где ти бирас̌ – и терен и најбољи бонус добродос̌лице… »
Луда сцена на конференцији за медије, Тринкијери направио „хаос“ у разговору са новинаром ВИДЕО

Луда сцена на конференцији за медије, Тринкијери направио „хаос“ у разговору са новинаром ВИДЕО

Нова 27.02.2025
Андреа Тринкијери, тренер Жалгириса, направио је праву лудницу након меча са Црвеном звездом. СОЦЦЕРБЕТ – једино место где ти бираш – и терен и најбољи бонус добродошлице. Италијан је, наиме, једног новинара ког памти из периода… »
„Добро питање“: Да ли руске заставе утичу на играче Жалгириса?

„Добро питање“: Да ли руске заставе утичу на играче Жалгириса?

Спорт клуб 27.02.2025
Репортерка Спорт клуба Рада Николић питала је тренера Жалгириса за атмосферу коју су направили навијачи Црвене звезде и да ли слављење Русије у Београду тиче на литванске кошаркаше. „Добро питање“, одговорио је Андреа… »
Смаилагић: "Сви из Партизана су ми честитали - не дотичу ме провокације звездаша" ВИДЕО

Смаилагић: "Сви из Партизана су ми честитали - не дотичу ме провокације звездаша" ВИДЕО

Б92 27.02.2025
Кошаркаш Жалгириса Ален Смаилагић није скривао да је имао огроман мотив за меч против Црвене звезде. Литвански тим је славио тријумф резултатом 86:80 у 27. колу Евролиге. Смаилагић је после меча упитан да ли је био посебно… »
"Нек он да 40, али ја кући идем са победом!" Андреа Тринкијери након меча Црвена звезда - Жалгирис

"Нек он да 40, али ја кући идем са победом!" Андреа Тринкијери након меча Црвена звезда - Жалгирис

Вечерње новости 27.02.2025
Кошаркаши Црвене звезде поражени су вечерас од Жалгириса у "Београдској арени" резултатом 80:86 у оквиру 27. кола Евролиге. Након меча се новинарима обратио и Андреа Тринкијери, стратег литванског великана. Андреа Тринкијери… »
Тринкијери: "Један ми виче усташа, други жабар, нек се одлуче шта сам"

Тринкијери: "Један ми виче усташа, други жабар, нек се одлуче шта сам"

Б92 27.02.2025
Тренер Жалгириса Андреа Тринкијери је изнео утиске после победе над Црвеном звездом. Звезда је у "Београдској арени" поражена од стране Жалгириса са 86:80, у оквиру 27. кола Евролиге. Трикијери је презадовољан због победе… »
Навијачи Звезде гађали Тринкијерија док је излазио са паркета: Обезбеђење га брзопотезно спровело кроз тунел

Навијачи Звезде гађали Тринкијерија док је излазио са паркета: Обезбеђење га брзопотезно спровело кроз тунел

Телеграф 27.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Жалгириса у утакмици 27. кола Евролиге на домаћем терену у Београдској арени, што је за њих био 11. пораз ове сезоне - 80:86. Могао је да прослави ову победу и тренер… »
Тринкијери пришао навијачима Звезде испред Арене, а онда је настала сцена за сва времена

Тринкијери пришао навијачима Звезде испред Арене, а онда је настала сцена за сва времена

Телеграф 27.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Жалгириса остварили су победу на гостујућем терену против Црвене звезде у 27. колу Евролиге, чиме су направили корак унапред у својој борби за пласман у плеј-ин, а црвено-беле од тога удаљили - 80:86… »
Андреа Тринкијери новинарки Евролиге причао о сновима: "Не будите ме..."

Андреа Тринкијери новинарки Евролиге причао о сновима: "Не будите ме..."

Телеграф 27.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Жалгириса у утакмици 27. кола Евролиге у Београдској арени 86:80. После меча, тренер литванског тима Андреа Тринкијери је изнео прве утиске новинарки Евролиге. - Невероватна… »
Добрић открио проблем који је имао пред Жалгирис и зашто није он чувао Франсиска

Добрић открио проблем који је имао пред Жалгирис и зашто није он чувао Франсиска

Телеграф 27.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Жалгириса у Београдској арени 86:80 у мечу 27. кола Евролиге. Након меча, своје импресије изнео је играч црвено-белих Огњен Добрић. - Искрено, јако су добро одиграли. Ми и у… »
Рајко поново у центру пажње: „Немој да кењ*ш“ јасан је био Тринкијери! (видео)

Рајко поново у центру пажње: „Немој да кењ*ш“ јасан је био Тринкијери! (видео)

Хот спорт 27.02.2025
Урнебесна ситуација! Црвена звезда поражена је у препуној Београдској арени од Жалгириса резултатом 80:86, у мечу који је био тактичка перфекција Андрее Тринкијерија После меча одржао је живописну конференцију за медије, где је… »
Тринкијев шоу: Баш ме боли брига; немој да к*њаш… (ВИДЕО)

Тринкијев шоу: Баш ме боли брига; немој да к*њаш… (ВИДЕО)

Спорт клуб 27.02.2025
Андреа Тринкијери био је добро расположен након победе Жалгириса над Црвеном Звездом, што се видело и на конференцији за медије. На питање да ли је у финишу „жртвовао“ Смаилагића да би зауставио Петрушева, тренер Жалгириса… »
"Један ми каже усташа, други жабар, нека се одлуче": Андреа Тринкијери о увредама навијача Црвене звезде

"Један ми каже усташа, други жабар, нека се одлуче": Андреа Тринкијери о увредама навијача Црвене звезде

Мондо 27.02.2025
Андреа Тринкијери огласио се после победе против Црвене звезде. Тренер Жалгириса Андреа Тринкијери дуго је говорио на конференцији за новинаре после победе свог тима против Црвене звезде у Београдској арени. Био је упитан за то… »
"Шта ме је мотивисало? Просто - звезда!" Ален Смаилагић након тријумфа Жалгириса у Београду

"Шта ме је мотивисало? Просто - звезда!" Ален Смаилагић након тријумфа Жалгириса у Београду

Вечерње новости 27.02.2025
Кошаркаши Црвене звезде поражени су вечерас од Жалгириса у "Београдској арени" резултатом 80:86 у оквиру 27. кола Евролиге, а након меча један од најбољих појединаца гостију Ален Смаилагић изнео је утиске. ФОТО ТАЊУГ/ СТРАХИЊА… »
Хаос испред тунела: Тренер Жалгириса провоцирао и гледао Делије, а онда је погођен у главу и одмах је побегао

Хаос испред тунела: Тренер Жалгириса провоцирао и гледао Делије, а онда је погођен у главу и одмах је побегао

Телеграф 27.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Жалгириса из Каунаса у 27. колу Евролиге, чиме су се удаљили од места које води у плеј-оф - 80:86. Након меча су играчи Жалгириса одлучили да прославе победу заједно са… »
Сферопулос смирен после пораза од Жалгириса: "Не смемо да допустимо да ово утиче на остатак сезоне"

Сферопулос смирен после пораза од Жалгириса: "Не смемо да допустимо да ово утиче на остатак сезоне"

Телеграф 27.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде нису успели да савладају Жалгирис у сусрету 27. кола Евролиге у Београдској арени, чиме су закомпликовали свој пут ка месту у плеј-офу - 80:86. На конференцији за медије се новинарима… »
Тринкијери добио питање о Делијама: "Те љубавне поруке... Један ми каже да сам Усташа, други да сам Жабар"

Тринкијери добио питање о Делијама: "Те љубавне поруке... Један ми каже да сам Усташа, други да сам Жабар"

Телеграф 27.02.2025
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Жалгириса у утакмици 27. кола Евролиге у Београдској арени, чиме су закомпликовали свој пут ка месту у плеј-офу - 80:86. На конференцији за медије се присутним новинарима… »
Какав потрес: Барселона замену за Пантера нашла у Реалу, краду „краљевићима“ звезду

Какав потрес: Барселона замену за Пантера нашла у Реалу, краду „краљевићима“ звезду

Нова 27.02.2025
Ово би био огроман потрес у европској кошарци. Не само да би квалитетан играч напусти један и прешао у други клуб, већ би то урадио директно из редова највеће ривала. СОЦЦЕРБЕТ – једино место где ти бираш – и терен и најбољи… »

Вести дана »