Povezane vesti
Lisice stradale od Čekića(ra) (video)
Sportski žurnal 27.02.2025
Strelci za Vest Hem bili su Tomaš Souček u 21. i Janik Vestergard (autogol) u 43. minutu. Fudbaleri Vest Hema pobedili su na svom terenu u Londonu Lester 2:0 u 27. kolu engleske Premijer lige. Strelci za Čekićare bili su Tomaš Souček u 21. i Janik… »
Vest Hem nije što i Totenhem, Lester bez "duple pobede" u Londonu
Sportske.net 27.02.2025
Fudbaleri Lestera nisu uspeli da načine novi podvig u Londonu pošto su mesec dana posle velike pobede protiv Totenhema u britanskog prestonici rutinski poraženi od Vest Hema 2:0 u okršaju 27. kola Premijer lige. Sve je bilo rešeno već u prvom poluvremenu… »
Čekićem na Lisice: Souček i Boven za peti vezani poraz Lestera
Sport klub 27.02.2025
Fudbaleri Vest Hem Junajteda pobedili su ekipu Lester Sitija u poslednjoj utakmici 27. kola Premijer lige. Utakmica na stadionu London u prestonici Engleske završena je rezultatom 2:0 (2:0). Sve je bilo rešeno već posle prvog poluvremena kada se videlo… »
Vest Hem bez muka protiv Lestera
B92 27.02.2025
Fudbaleri Vest Hema bez mnogo problema savladali su Lester rezultatom 2:0 (1:0). "Čekićari" su meč rešili u prvom poluvremenu, kada su viđena oba pogotka. Najpre je Tomas Souček, na svoj 30. rođendan, pogodio za 1:0. Igrao se 21. minut. Vođstvo je… »
Vesti dana »

I Vučićev pokret organizuje skup u Beogradu na Vidovdan: "Građani ne treba da brinu"
Radio 021 pre 49 minutajoš 15 povezanih

Počeli pregovori o povećanju minimalne zarade, Milica Đurđević Stamenkovski preuzela predsedavanje SES-om
Morava info pre 24 minutajoš 14 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 14 minutajoš 29 povezanih

Osmi dan terora: Blokaderi se ne sklanjaju sa raskrsnice Nemanjine i Kneza Miloša, građani ispaštaju zbog saobraćajnog kolapsa
Kurir pre 4 satijoš 12 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja bez najave ugrožava poslovanje i poverenje investitora
Radio 021 pre 1 satjoš 14 povezanih