Povezane vesti

„Vujadin bi hteo da se udam za njega u Zvezdinom dresu“: Mirka Vasiljević o ljubomori i planovima za venčanje

„Vujadin bi hteo da se udam za njega u Zvezdinom dresu“: Mirka Vasiljević o ljubomori i planovima za venčanje

Nova pre 8 sati
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić dugo su zajedno i imaju četvoro dece. Mirka Vasiljević je više puta govorila o tome da ona i Vujadin nisu opterećeni time da moraju da se venčaju, te da im papir ne znači mnogo u životu. Ona je sada otkrila neke… »
"Nema ništa lepšeg od toga, ali: Vujadin..." Mirka Vasiljević otkrila šta obožava, ali joj muž retko kad da: "Ulenji se…

"Nema ništa lepšeg od toga, ali: Vujadin..." Mirka Vasiljević otkrila šta obožava, ali joj muž retko kad da: "Ulenji se…

Blic pre 9 sati
Lepa glumica Mirka Vasiljević godinama živi u vanbračnoj zajednici sa fudbalerom Vujadinom Savićem. Mirka je otkrila da mnogo voli poklone, naročito cveće, ali da je Vujadin ne iznenađuje često na taj način. - Volim da dobijam cveće. I dan-danas… »
"Vujadin želi da umesto venčanice imam zvezdin dres": Mirka Vasiljević otkrila čega se plaši: "Neću da mu uzimam telefon…

"Vujadin želi da umesto venčanice imam zvezdin dres": Mirka Vasiljević otkrila čega se plaši: "Neću da mu uzimam telefon…

Blic pre 19 sati
Glumica Mirka Vasiljević već dugo živi u vanbračnoj zajednici sa fudbalerom Vujadinom Savićem. Mirka je sad otkrila nove detalje njihovog odnosa, koji godinama intrigira javnost. - Vujadin je ljubomorniji od mene. Meni je van pameti da se prave neke… »

Vesti dana »