Повезане вести
„Вујадин би хтео да се удам за њега у Звездином дресу“: Мирка Васиљевић о љубомори и плановима за венчање
Нова 28.02.2025
Мирка Васиљевић и Вујадин Савић дуго су заједно и имају четворо деце. Мирка Васиљевић је више пута говорила о томе да она и Вујадин нису оптерећени тиме да морају да се венчају, те да им папир не значи много у животу. Она је… »
"Нема ништа лепшег од тога, али: Вујадин..." Мирка Васиљевић открила шта обожава, али јој муж ретко кад да: "Улењи се, шта…
Блиц 28.02.2025
Лепа глумица Мирка Васиљевић годинама живи у ванбрачној заједници са фудбалером Вујадином Савићем. Мирка је открила да много воли поклоне, нарочито цвеће, али да је Вујадин не изненађује често на тај начин. - Волим да добијам… »
"Вујадин жели да уместо венчанице имам звездин дрес": Мирка Васиљевић открила чега се плаши: "Нећу да му узимам телефон, наћи…
Блиц 27.02.2025
Глумица Мирка Васиљевић већ дуго живи у ванбрачној заједници са фудбалером Вујадином Савићем. Мирка је сад открила нове детаље њиховог односа, који годинама интригира јавност. - Вујадин је љубоморнији од мене. Мени је ван… »
Вести дана »
ПРОМЕНЉИВО, АЛИ ТОПЛО: Сунце и облаци данас широм Србије, до 20 степени – од четвртка нагла промена времена
Глас југа пре 10 минутајош 18 повезаних
Израел покренуо нове нападе на иранску инфраструктуру, Иран наставио притисак на земље Залива
Нова пре 31 минутајош 10 повезаних
Правница о томе да ли корисници могу тужити Телеком због цурења података
Радио 021 пре 46 минутајош 1 повезана