Повезане вести

„Вујадин би хтео да се удам за њега у Звездином дресу“: Мирка Васиљевић о љубомори и плановима за венчање

„Вујадин би хтео да се удам за њега у Звездином дресу“: Мирка Васиљевић о љубомори и плановима за венчање

Нова 28.02.2025
Мирка Васиљевић и Вујадин Савић дуго су заједно и имају четворо деце. Мирка Васиљевић је више пута говорила о томе да она и Вујадин нису оптерећени тиме да морају да се венчају, те да им папир не значи много у животу. Она је… »
"Нема ништа лепшег од тога, али: Вујадин..." Мирка Васиљевић открила шта обожава, али јој муж ретко кад да: "Улењи се, шта…

"Нема ништа лепшег од тога, али: Вујадин..." Мирка Васиљевић открила шта обожава, али јој муж ретко кад да: "Улењи се, шта…

Блиц 28.02.2025
Лепа глумица Мирка Васиљевић годинама живи у ванбрачној заједници са фудбалером Вујадином Савићем. Мирка је открила да много воли поклоне, нарочито цвеће, али да је Вујадин не изненађује често на тај начин. - Волим да добијам… »
"Вујадин жели да уместо венчанице имам звездин дрес": Мирка Васиљевић открила чега се плаши: "Нећу да му узимам телефон, наћи…

"Вујадин жели да уместо венчанице имам звездин дрес": Мирка Васиљевић открила чега се плаши: "Нећу да му узимам телефон, наћи…

Блиц 27.02.2025
Глумица Мирка Васиљевић већ дуго живи у ванбрачној заједници са фудбалером Вујадином Савићем. Мирка је сад открила нове детаље њиховог односа, који годинама интригира јавност. - Вујадин је љубоморнији од мене. Мени је ван… »

Вести дана »