Povezane vesti
Dudić: Nisam hteo da tužim Lalatovića
Sportski žurnal 28.02.2025
Feđa Dudić, šef stručnog štaba Radničkog 1923 emotivan posle pobede nad Novim Pazarom. Feđa Dudić bio je u centru pažnje posle poraza od Vojvodine na kraju jeseni zbog verbalnog sukoba sa Nenadom Lalatovićem. Novi Pazar ga je prozivao u saopštenju pre… »
Feđa Dudić poručuje: „Svi repovi se vuku zbog Zvezde! Oprostio sam Lalatoviću i odbio da podnesem prijavu!“ (video)
Hot sport 28.02.2025
Trener Radničkog iz Kragujevca iskreno o pritiscima! Posle pobede Radničkog nad Novim Pazarom (2:0), trener Feđa Dudić iskoristio je konferenciju za medije da se otvori o tenzijama koje ga prate. Rekao je da su napadi na njega počeli nakon komentara o… »
Dudić ponovo o incidentu sa Lalatovićem: "Recite, ovaj čovek više ne može da uđe u državu"
B92 28.02.2025
Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca ponovo igraju u prepoznatljivoj dobroj formi kao od prošle sezone kada su imali najbolji plasman u istoriji Superlige. Klub iz Kragujevca je ostvario pobedu na utakmici koja se igrala na Čika Dači protiv Novog Pazara… »
Emotivni Feđa Dudić: Proterajte me iz Srbije ako…
Sport klub 28.02.2025
Šef struke Radničkog 1923 imao opširno izlaganje na konferenciji za novinare posle meča protiv Novog Pazara. Radnički 1923 je ostvario još jednu vrednu pobedu u Super ligi, u sjajnoj atmosferi na stadionu „Čika Dača“ u Kragujevcu Šumadinci su savladali… »
"Sa milojem nemam problem, oprostio sam sve lalatoviću"! Feđa Dudić nikada emotivnije o stanju u srpskom fudbalu
Večernje novosti 28.02.2025
Pobedio je Radnički u četvrtak ekipu Novog Pazara (2:0) i ostao na trećem mestu Superlige Srbije, a ono što je svakako obeležilo ovaj duel u Kragujevcu jeste i specifična uvertira! FOTO: FK Crvena zvezda/Printskrin/Jutjub Naime, iz Novog Pazara su… »
"Kad ne budem poštovao Srbiju, proterajte me": Feđa Dudić pobedio, pa šokirao na konferenciji
Mondo 28.02.2025
Trener Radničkog iz Kragujevca Feđa Dudić imao je veoma emotivno izlaganje na konferenciji. Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca savladali su (2:0) Novi Pazar u 25. kolu Superlige Srbije i tako sebi učvrstili treću poziciju na tabeli. Tim Feđe Dudića nalazi… »
Vesti dana »

KRIK: Bratislav Gašić i Nenad Popović najbogatiji ministri u prethodnoj Vladi Srbije
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih

Advokat Ninić o ukidanju pritvora osumnjičenima u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu: Nema iznenađenja, bez optužnice nema pritvora
Nedeljnik pre 2 satajoš 76 povezanih