Povezane vesti
Dragana Kosjerina (38) ne podnosi dijete: Zabranila sebi dve namirnice i od tada se ne menja
Mondo 28.02.2025
Pročitajte kako se hrani Dragana Kosjerina. Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših voditeljki u Srbiji, pa nije ni čudo što se mnogi interesuju za tajnu njene vitke linije. Ove godine napuniće 38 godina, a otkrila je da o svom izgledu i te kako… »
Evo kako se hrani Dragana Kosjerina: Ove dve namirnice je sebi zabranila
Nova 28.02.2025
Dragana Kosjerina slovi za jednu od najlepših TV lica u Srbiji, a o svom izgledu i te kako brine. Dragana Kosjerina je jednom prilikom otkrila koja je tajna njene vitke linije. – Naučila sam koliko mi je malo potrebno da budem srećna, samo kada su svi… »
Ove dve namirnice su strogo zabranjene na njenom stolu: Svi se dive kako dobro izgleda Dragana Kosjerina (38), a ovo je tajna…
Kurir 28.02.2025
Dragana Kosjerina slovi za jednu od najlepših TV lica u Srbiji, a o svom izgledu i te kako brine. Dragana je jednom prilikom otkrila koja je tajna njene vitke linije. - Naučila sam koliko mi je malo potrebno da budem srećna, samo kada su svi dragi ljudi… »
Ove dve namirnice su strogo zabranjene na njenom meniju, a dan započinje moćnim i jeftinim napitkom: Svi se dive mladalačkom…
Blic 28.02.2025
Dragana Kosjerina slovi za jednu od najlepših TV lica u Srbiji, a o svom izgledu i te kako brine. Dragana je jednom prilikom otkrila koja je tajna njene vitke linije. - Naučila sam koliko mi je malo potrebno da budem srećna, samo kada su svi dragi ljudi… »
Vesti dana »
Ročište u slučaju "Generalštab": Selaković se nije izjašnjavao, odbrana Vasića i Jelače negira krivicu
Euronews pre 2 satajoš 31 povezana
Tramp napao medije zbog izveštavanja o pomorskoj blokadi Irana: "To je čelični zid"
Blic pre 22 minutajoš 26 povezanih
Ministarstvo prosvete: Škole će dobiti stručno uputstvo o studijskoj poseti Ekspu
Insajder pre 16 minutajoš 14 povezanih
"Bežite ako želite da ostanete živi!" Novi brutalni udari na Iran, rakete padaju na saveznike Amerike
Mondo pre 42 minutajoš 36 povezanih