Povezane vesti
Dragana Kosjerina (38) ne podnosi dijete: Zabranila sebi dve namirnice i od tada se ne menja
Mondo 28.02.2025
Pročitajte kako se hrani Dragana Kosjerina. Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših voditeljki u Srbiji, pa nije ni čudo što se mnogi interesuju za tajnu njene vitke linije. Ove godine napuniće 38 godina, a otkrila je da o svom izgledu i te kako… »
Evo kako se hrani Dragana Kosjerina: Ove dve namirnice je sebi zabranila
Nova 28.02.2025
Dragana Kosjerina slovi za jednu od najlepših TV lica u Srbiji, a o svom izgledu i te kako brine. Dragana Kosjerina je jednom prilikom otkrila koja je tajna njene vitke linije. – Naučila sam koliko mi je malo potrebno da budem srećna, samo kada su svi… »
Ove dve namirnice su strogo zabranjene na njenom stolu: Svi se dive kako dobro izgleda Dragana Kosjerina (38), a ovo je tajna…
Kurir 28.02.2025
Dragana Kosjerina slovi za jednu od najlepših TV lica u Srbiji, a o svom izgledu i te kako brine. Dragana je jednom prilikom otkrila koja je tajna njene vitke linije. - Naučila sam koliko mi je malo potrebno da budem srećna, samo kada su svi dragi ljudi… »
Ove dve namirnice su strogo zabranjene na njenom meniju, a dan započinje moćnim i jeftinim napitkom: Svi se dive mladalačkom…
Blic 28.02.2025
Dragana Kosjerina slovi za jednu od najlepših TV lica u Srbiji, a o svom izgledu i te kako brine. Dragana je jednom prilikom otkrila koja je tajna njene vitke linije. - Naučila sam koliko mi je malo potrebno da budem srećna, samo kada su svi dragi ljudi… »
Vesti dana »

Da li su funkcioneri povećavali imovinu: Šapić "bogatiji" za petosoban stan, dobio ga na poklon
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih

EU uplatila Srbiji 51,7 miliona evra u okviru Plana rasta
Nova ekonomija pre 18 minutajoš 14 povezanih

Danica Drašković smenjena iz odbora NIS-a, umesto nje istaknuta SNS funkcionerka
Nova ekonomija pre 53 minutajoš 14 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel 192 dinara, benzin 181 dinar do 27. juna
Naslovi.ai pre 1 satjoš 39 povezanih