Povezane vesti

Dragana Kosjerina (38) ne podnosi dijete: Zabranila sebi dve namirnice i od tada se ne menja

Dragana Kosjerina (38) ne podnosi dijete: Zabranila sebi dve namirnice i od tada se ne menja

Mondo pre 3 sata
Pročitajte kako se hrani Dragana Kosjerina. Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših voditeljki u Srbiji, pa nije ni čudo što se mnogi interesuju za tajnu njene vitke linije. Ove godine napuniće 38 godina, a otkrila je da o svom izgledu i te… »
Evo kako se hrani Dragana Kosjerina: Ove dve namirnice je sebi zabranila

Evo kako se hrani Dragana Kosjerina: Ove dve namirnice je sebi zabranila

Nova pre 6 sati
Dragana Kosjerina slovi za jednu od najlepših TV lica u Srbiji, a o svom izgledu i te kako brine. Dragana Kosjerina je jednom prilikom otkrila koja je tajna njene vitke linije. – Naučila sam koliko mi je malo potrebno da budem srećna, samo kada su… »
Ove dve namirnice su strogo zabranjene na njenom stolu: Svi se dive kako dobro izgleda Dragana Kosjerina (38), a ovo je tajna…

Ove dve namirnice su strogo zabranjene na njenom stolu: Svi se dive kako dobro izgleda Dragana Kosjerina (38), a ovo je tajna…

Kurir pre 8 sati
Dragana Kosjerina slovi za jednu od najlepših TV lica u Srbiji, a o svom izgledu i te kako brine. Dragana je jednom prilikom otkrila koja je tajna njene vitke linije. - Naučila sam koliko mi je malo potrebno da budem srećna, samo kada su svi dragi… »
Ove dve namirnice su strogo zabranjene na njenom meniju, a dan započinje moćnim i jeftinim napitkom: Svi se dive mladalačkom…

Ove dve namirnice su strogo zabranjene na njenom meniju, a dan započinje moćnim i jeftinim napitkom: Svi se dive mladalačkom…

Blic pre 9 sati
Dragana Kosjerina slovi za jednu od najlepših TV lica u Srbiji, a o svom izgledu i te kako brine. Dragana je jednom prilikom otkrila koja je tajna njene vitke linije. - Naučila sam koliko mi je malo potrebno da budem srećna, samo kada su svi dragi… »

Vesti dana »