Повезане вести
Драгана Косјерина (38) не подноси дијете: Забранила себи две намирнице и од тада се не мења
Мондо 28.02.2025
Прочитајте како се храни Драгана Косјерина. Драгана Косјерина важи за једну од најлепших водитељки у Србији, па није ни чудо што се многи интересују за тајну њене витке линије. Ове године напуниће 38 година, а открила је да о… »
Ево како се храни Драгана Косјерина: Ове две намирнице је себи забранила
Нова 28.02.2025
Драгана Косјерина слови за једну од најлепших ТВ лица у Србији, а о свом изгледу и те како брине. Драгана Косјерина је једном приликом открила која је тајна њене витке линије. – Научила сам колико ми је мало потребно да будем… »
Ове две намирнице су строго забрањене на њеном столу: Сви се диве како добро изгледа Драгана Косјерина (38), а ово је тајна…
Курир 28.02.2025
Драгана Косјерина слови за једну од најлепших ТВ лица у Србији, а о свом изгледу и те како брине. Драгана је једном приликом открила која је тајна њене витке линије. - Научила сам колико ми је мало потребно да будем срећна, само… »
Ове две намирнице су строго забрањене на њеном менију, а дан започиње моћним и јефтиним напитком: Сви се диве младалачком…
Блиц 28.02.2025
Драгана Косјерина слови за једну од најлепших ТВ лица у Србији, а о свом изгледу и те како брине. Драгана је једном приликом открила која је тајна њене витке линије. - Научила сам колико ми је мало потребно да будем срећна, само… »
Вести дана »
Трамп: Сви ирански лидери су нестали; ИРГЦ покренуо нови талас операције "Право обећање 4", гађани циљеви у четири земље
РТС пре 5 минутајош 12 повезаних
Европи прети пакао, гори Блиски исток! Аеродром у Кувајту у пламену, пројектил пао у круг нуклеарне електране, стиже више хиљада америчких војника у регион
Блиц пре 5 минутајош 11 повезаних
Неименовани званичник: САД преко посредника предложиле Ирану мировни план у 15 тачака
НИН пре 1 сатјош 9 повезаних