Повезане вести
"Оливера Ковачевић ми то поручила по организаторки": Маја Николић тврди да је покрадена на ПЗЕ 2025: "Смешни су, купила сам…
Блиц 28.02.2025
Певачица Маја Николић на ПЗЕ 2025 такмичила се песмом "Жали срце моје", али није прошла у финале. Маја Николић тврди да ју је РТС покрао, те да је имала убедљиво највише гласова публике, а за "Блиц" је испричала своје утиске са… »
Оливера Ковачевић признала да јој је жао маје Николић! Поменула тужбу, а онда се огласила и певачица: "Победила бих вечерас…
Курир 28.02.2025
Певачица Маја Николић на ПЗЕ 2025 такмичила се песмом "Жали срце моје", али није прошла у финале. Она се вечерас пред само финале популарног такмичења огласила и открила како би изгледао њен наступ да је прошла у финале… »
Водитељ РТС на мети маје Николић: Погледајте како ми се подсмева, озбиљан кретен: Певачицини фанови желе да га угасе: Хаос…
Курир 28.02.2025
Певачица Маја Николић није прошла у бинале такмичења Песме за Евровизију због чега је прилично разочарана у РТС као организатора. - Ми славимо. Гледајте развој догађаја и пратите ко је жири! Умрећете од смеха као и ја. Још увек… »
Маја разочарана и бесна споменула Оливеру Ковачевић: "Проверено то знам, купила сам 4.000 картица и гласала"
Мондо 28.02.2025
Николићева тврди да ју је Ртс покрао, те да је имала убедљиво највише гласова публике. Певачица Маја Николић на ПЗЕ 2025 такмичила се песмом "Жали срце моје", али није прошла у финале. Николићева тврди да ју је Ртс покрао, те да… »
"Оливера Ковачевић ми је то поручила по организаторки" Маја Николић тврди да је покрадена на ПЗЕ 2025: Проверено то знам…
Курир 28.02.2025
Певачица Маја Николић на ПЗЕ 2025 такмичила се песмом "Жали срце моје", али није прошла у финале. Николићева тврди да ју је РТС покрао, те да је имала убедљиво највише гласова публике, а сад је испричала своје утиске са… »
Маја Николић "загрмела": "Покрадена сам" ВИДЕО
Б92 28.02.2025
Након што није прошла у финале ПЗЕ, Маја Николић сматра да јој је учињена неправда. Маја Николић је након друге полуфиналне вечери ПЗЕ напустила зграду РТС-а у пратњи свог сина и у колицима, с обзиром на то да је недавно на… »
"Покрадена сам, обезбеђење је чекало да ме избаци са Ртс-а": Маја Николић не престаје да се жали након дебакла
Мондо 28.02.2025
Маја се није пласирала у финале "Песме за Евровизију 2025", па не престаје да се жали на мрежама. Позната певачица Маја Николић (49) није се пласирала у финале "Песме за Евровизију 2025", које се одржава вечерас, а од краја друге… »
"Обезбеђење чекало да се пресвучем да ме избаци са РТС" Маја Николић не престаје пошто није ушла у финале пзе: Покрадена сам…
Курир 28.02.2025
Позната певачица Маја Николић није се пласирала у финале " Песме за Евровизију 2025", које се одржава вечерас, а од краја друге полуфиналне вечери се непрестано оглашава на друштвеним мрежама. - По гласовима народа и медија ја… »
„Покрадена сам!“ Маја Николић бесна јер није прошла у финале ПЗЕ – тврди да је обезбеђење хтело да је избаци са РТС
Нова 28.02.2025
Певачица Маја Николић није се пласирала у финале "Песме за Евровизију 2025", које се одржава вечерас, а од краја друге полуфиналне вечери се непрестано оглашава на друштвеним мрежама. Маја се такмичила на ПЗЕ 2025, а сматра да… »
"Два човека из обезбеђења су чекала док сам се пресвлачила да ме избаце са РТС": Маја Николић не престаје након што није…
Блиц 28.02.2025
Позната певачица Маја Николић није се пласирала у финале "Песме за Евровизију 2025", које се одржава вечерас, а од краја друге полуфиналне вечери се непрестано оглашава на друштвеним мрежама. Маја се такмичила на ПЗЕ 2025, а… »
Маја Николић открила да ли је спремила тужбу за Ртс: Није прошла у финале ПЗЕ, па жестоко оплела по жирију
Мондо 28.02.2025
Позната певачица Маја Николић није се пласирала у финале "Песме за Евровизију 2025", које се одржава вечерас. На друштвеним мрежама су се појавиле приче да ће Маја Николић тужити Ртс, а певачица је објавила да ли је то истина… »
Маја Николић открила да ли ће тужити РТС: Није прошла у финале ПЗЕ 2025, Јавни сервис јој је дао хаљине, а она поручује…
Блиц 28.02.2025
Позната певачица Маја Николић није се пласирала у финале "Песме за Евровизију 2025", које се одржава вечерас. На друштвеним мрежама су се појавиле приче да ће тужити РТС, а Маја је објавила да ли је то истина. Она је прво истакла… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана