Povezane vesti
Olivera Kovačević priznala da joj je žao maje Nikolić! Pomenula tužbu, a onda se oglasila i pevačica: "Pobedila bih večeras…
Kurir 28.02.2025
Pevačica Maja Nikolić na PZE 2025 takmičila se pesmom "Žali srce moje", ali nije prošla u finale. Ona se večeras pred samo finale popularnog takmičenja oglasila i otkrila kako bi izgledao njen nastup da je prošla u finale: "Upravo mi je promenjen gips… »
Maja razočarana i besna spomenula Oliveru Kovačević: "Provereno to znam, kupila sam 4.000 kartica i glasala"
Mondo 28.02.2025
Nikolićeva tvrdi da ju je Rts pokrao, te da je imala ubedljivo najviše glasova publike. Pevačica Maja Nikolić na PZE 2025 takmičila se pesmom "Žali srce moje", ali nije prošla u finale. Nikolićeva tvrdi da ju je Rts pokrao, te da je imala ubedljivo… »
Maja Nikolić "zagrmela": "Pokradena sam" VIDEO
B92 28.02.2025
Nakon što nije prošla u finale PZE, Maja Nikolić smatra da joj je učinjena nepravda. Maja Nikolić je nakon druge polufinalne večeri PZE napustila zgradu RTS-a u pratnji svog sina i u kolicima, s obzirom na to da je nedavno na jednoj od proba polomila… »
„Pokradena sam!“ Maja Nikolić besna jer nije prošla u finale PZE – tvrdi da je obezbeđenje htelo da je izbaci sa RTS
Nova 28.02.2025
Pevačica Maja Nikolić nije se plasirala u finale "Pesme za Evroviziju 2025", koje se održava večeras, a od kraja druge polufinalne večeri se neprestano oglašava na društvenim mrežama. Maja se takmičila na PZE 2025, a smatra da joj je učinjena nepravda i… »
"Dva čoveka iz obezbeđenja su čekala dok sam se presvlačila da me izbace sa RTS": Maja Nikolić ne prestaje nakon što nije…
Blic 28.02.2025
Poznata pevačica Maja Nikolić nije se plasirala u finale "Pesme za Evroviziju 2025", koje se održava večeras, a od kraja druge polufinalne večeri se neprestano oglašava na društvenim mrežama. Maja se takmičila na PZE 2025, a smatra da joj je učinjena… »
Maja Nikolić otkrila da li je spremila tužbu za Rts: Nije prošla u finale PZE, pa žestoko oplela po žiriju
Mondo 28.02.2025
Poznata pevačica Maja Nikolić nije se plasirala u finale "Pesme za Evroviziju 2025", koje se održava večeras. Na društvenim mrežama su se pojavile priče da će Maja Nikolić tužiti Rts, a pevačica je objavila da li je to istina. Nakon ispadanja sa daljeg… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Hladno i kišovito vreme u Srbiji uz najavu otopljenja
Naslovi.ai pre 3 satajoš 29 povezanih
Isplata 6.000 dinara se završava danas, ali novac može da se podigne i kasnije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 63 povezane
Srđan Milivojević optužio Vladu Mandića za napade na studente u Republici Srpskoj
Nova pre 4 satijoš 49 povezanih
Predsednik Kine posetu SAD završava razgledanjem Nacionalnog arhiva
Beta pre 27 minutajoš 76 povezanih