Povezane vesti
"Olivera Kovačević mi to poručila po organizatorki": Maja Nikolić tvrdi da je pokradena na PZE 2025: "Smešni su, kupila sam…
Blic 28.02.2025
Pevačica Maja Nikolić na PZE 2025 takmičila se pesmom "Žali srce moje", ali nije prošla u finale. Maja Nikolić tvrdi da ju je RTS pokrao, te da je imala ubedljivo najviše glasova publike, a za "Blic" je ispričala svoje utiske sa takmičenja PZE 2025. Na… »
Olivera Kovačević priznala da joj je žao maje Nikolić! Pomenula tužbu, a onda se oglasila i pevačica: "Pobedila bih večeras…
Kurir 28.02.2025
Pevačica Maja Nikolić na PZE 2025 takmičila se pesmom "Žali srce moje", ali nije prošla u finale. Ona se večeras pred samo finale popularnog takmičenja oglasila i otkrila kako bi izgledao njen nastup da je prošla u finale: "Upravo mi je promenjen gips… »
Voditelj RTS na meti maje Nikolić: Pogledajte kako mi se podsmeva, ozbiljan kreten: Pevačicini fanovi žele da ga ugase: Haos…
Kurir 28.02.2025
Pevačica Maja Nikolić nije prošla u binale takmičenja Pesme za Evroviziju zbog čega je prilično razočarana u RTS kao organizatora. - Mi slavimo. Gledajte razvoj događaja i pratite ko je žiri! Umrećete od smeha kao i ja. Još uvek se smejem kakve budale… »
Maja razočarana i besna spomenula Oliveru Kovačević: "Provereno to znam, kupila sam 4.000 kartica i glasala"
Mondo 28.02.2025
Nikolićeva tvrdi da ju je Rts pokrao, te da je imala ubedljivo najviše glasova publike. Pevačica Maja Nikolić na PZE 2025 takmičila se pesmom "Žali srce moje", ali nije prošla u finale. Nikolićeva tvrdi da ju je Rts pokrao, te da je imala ubedljivo… »
"Olivera Kovačević mi je to poručila po organizatorki" Maja Nikolić tvrdi da je pokradena na PZE 2025: Provereno to znam…
Kurir 28.02.2025
Pevačica Maja Nikolić na PZE 2025 takmičila se pesmom "Žali srce moje", ali nije prošla u finale. Nikolićeva tvrdi da ju je RTS pokrao, te da je imala ubedljivo najviše glasova publike, a sad je ispričala svoje utiske sa takmičenja PZE 2025. Pevačica je… »
Maja Nikolić "zagrmela": "Pokradena sam" VIDEO
B92 28.02.2025
Nakon što nije prošla u finale PZE, Maja Nikolić smatra da joj je učinjena nepravda. Maja Nikolić je nakon druge polufinalne večeri PZE napustila zgradu RTS-a u pratnji svog sina i u kolicima, s obzirom na to da je nedavno na jednoj od proba polomila… »
"Pokradena sam, obezbeđenje je čekalo da me izbaci sa Rts-a": Maja Nikolić ne prestaje da se žali nakon debakla
Mondo 28.02.2025
Maja se nije plasirala u finale "Pesme za Evroviziju 2025", pa ne prestaje da se žali na mrežama. Poznata pevačica Maja Nikolić (49) nije se plasirala u finale "Pesme za Evroviziju 2025", koje se održava večeras, a od kraja druge polufinalne večeri se… »
"Obezbeđenje čekalo da se presvučem da me izbaci sa RTS" Maja Nikolić ne prestaje pošto nije ušla u finale pze: Pokradena sam…
Kurir 28.02.2025
Poznata pevačica Maja Nikolić nije se plasirala u finale " Pesme za Evroviziju 2025", koje se održava večeras, a od kraja druge polufinalne večeri se neprestano oglašava na društvenim mrežama. - Po glasovima naroda i medija ja sam apsolutni pobednik i… »
„Pokradena sam!“ Maja Nikolić besna jer nije prošla u finale PZE – tvrdi da je obezbeđenje htelo da je izbaci sa RTS
Nova 28.02.2025
Pevačica Maja Nikolić nije se plasirala u finale "Pesme za Evroviziju 2025", koje se održava večeras, a od kraja druge polufinalne večeri se neprestano oglašava na društvenim mrežama. Maja se takmičila na PZE 2025, a smatra da joj je učinjena nepravda i… »
"Dva čoveka iz obezbeđenja su čekala dok sam se presvlačila da me izbace sa RTS": Maja Nikolić ne prestaje nakon što nije…
Blic 28.02.2025
Poznata pevačica Maja Nikolić nije se plasirala u finale "Pesme za Evroviziju 2025", koje se održava večeras, a od kraja druge polufinalne večeri se neprestano oglašava na društvenim mrežama. Maja se takmičila na PZE 2025, a smatra da joj je učinjena… »
Maja Nikolić otkrila da li je spremila tužbu za Rts: Nije prošla u finale PZE, pa žestoko oplela po žiriju
Mondo 28.02.2025
Poznata pevačica Maja Nikolić nije se plasirala u finale "Pesme za Evroviziju 2025", koje se održava večeras. Na društvenim mrežama su se pojavile priče da će Maja Nikolić tužiti Rts, a pevačica je objavila da li je to istina. Nakon ispadanja sa daljeg… »
Maja Nikolić otkrila da li će tužiti RTS: Nije prošla u finale PZE 2025, Javni servis joj je dao haljine, a ona poručuje…
Blic 28.02.2025
Poznata pevačica Maja Nikolić nije se plasirala u finale "Pesme za Evroviziju 2025", koje se održava večeras. Na društvenim mrežama su se pojavile priče da će tužiti RTS, a Maja je objavila da li je to istina. Ona je prvo istakla da je ponosna na pesmu… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Sutra oblačno i mestimično sa kišom
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u saobraćaju u 34 evropske države i lokalni izveštaji o saobraćaju u Pirotu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane

Bez sreće na žrebu: Zvezda protiv Dinama iz Kijeva ili Pafosa u plej-ofu za Ligu šampiona
RTS pre 19 minutajoš 27 povezanih

Naglo zakočio pred policijom, vozilo ih otpozadi silovito udarilo: Detalji nesreće u kojoj je izgorela Srpkinja
Mondo pre 34 minutajoš 19 povezanih