Povezane vesti

Rektor UNS Madić: Sednica sa zahtevom za moje razrešenja u narednih mesec dana

NIN pre 6 sati
Rektor Univerziteta u Novom Sadu Dejan Madić izjavio je da bi sednica Senata univerziteta, na kojoj će se naći zahtev za njegovom smenom, mogla da bude održana u narednih mesec dana. On je na Radio-televiziji Vojvodine rekao da je održana elektronska… »
Čak 14 fakulteta u Novom Sadu traži ostavku rektora, ali on neće da se povuče: Zašto bih to uradio? Ne smatram se krivim

Čak 14 fakulteta u Novom Sadu traži ostavku rektora, ali on neće da se povuče: Zašto bih to uradio? Ne smatram se krivim

Nova pre 6 sati
Rektor Univerziteta u Novom Sadu (UNS) Dejan Madić izjavio je da bi sednica Senata univerziteta, na kojoj će se naći zahtev za njegovom smenom, mogla da bude održana u narednih mesec dana. On je naveo da je održana elektronska sednica Senata… »
Sednica Senata u narednih mesec dana, Madić neće podneti ostavku: Pa ja se ne smatram krivim

Sednica Senata u narednih mesec dana, Madić neće podneti ostavku: Pa ja se ne smatram krivim

Radio 021 pre 7 sati
Rektor Univerziteta u Novom Sadu (UNS) Dejan Madić izjavio je da bi sednica Senata univerziteta, na kojoj će se naći zahtev za njegovom smenom, mogla da bude održana u narednih mesec dana. On je naveo da je održana elektronska sednica Senata… »

Danas pre 20 sati
Rektor Univerziteta u Novom Sadu (UNS) Dejan Madić izjavio je danas da bi sednica Senata univerziteta, na kojoj će se naći zahtev za njegovom smenom, mogla da bude održana u narednih mesec dana. On je na Radio-televiziji Vojvodine rekao da je danas… »

Vesti dana »