Povezane vesti
Rektor UNS Madić: Sednica sa zahtevom za moje razrešenja u narednih mesec dana
NIN 28.02.2025
Rektor Univerziteta u Novom Sadu Dejan Madić izjavio je da bi sednica Senata univerziteta, na kojoj će se naći zahtev za njegovom smenom, mogla da bude održana u narednih mesec dana. On je na Radio-televiziji Vojvodine rekao da je održana elektronska… »
Čak 14 fakulteta u Novom Sadu traži ostavku rektora, ali on neće da se povuče: Zašto bih to uradio? Ne smatram se krivim
Nova 28.02.2025
Rektor Univerziteta u Novom Sadu (UNS) Dejan Madić izjavio je da bi sednica Senata univerziteta, na kojoj će se naći zahtev za njegovom smenom, mogla da bude održana u narednih mesec dana. On je naveo da je održana elektronska sednica Senata… »
Sednica Senata u narednih mesec dana, Madić neće podneti ostavku: Pa ja se ne smatram krivim
Radio 021 28.02.2025
Rektor Univerziteta u Novom Sadu (UNS) Dejan Madić izjavio je da bi sednica Senata univerziteta, na kojoj će se naći zahtev za njegovom smenom, mogla da bude održana u narednih mesec dana. On je naveo da je održana elektronska sednica Senata… »
Rektor UNS Madić: Sednica sa zahtevom za moje razrešenja u narednih mesec dana
Danas 27.02.2025
Rektor Univerziteta u Novom Sadu (UNS) Dejan Madić izjavio je danas da bi sednica Senata univerziteta, na kojoj će se naći zahtev za njegovom smenom, mogla da bude održana u narednih mesec dana. On je na Radio-televiziji Vojvodine rekao da je danas… »
Vesti dana »
"Novo suđenje prouzrokovaće bol porodicama": Advokat o ukidanju presude roditeljima dečaka ubice iz Ribnikara
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane
RGZ: Katastar postupa u skladu sa zakonom, ne odlučujumo mi o ukidanju zaštite
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Tramp: Ako Zelenskom ne odgovara američki plan, može da nastavi da se bori
Sputnik pre 11 minutajoš 84 povezane
Tramp dao Ukrajini rok da prihvati njegov plan za rešavanje sukoba
Nedeljnik pre 1 satjoš 47 povezanih
MUP tvrdi da je policija odmah reagovala na napad na ekipu N1: Šta se zaista dogodilo?
Glas Zaječara pre 2 satajoš 22 povezane