Повезане вести
Вучић: Студенте који су ме посетили на радном месту интересовало много тога
РТВ 28.02.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић разговарао је јутрос са студентима који су га посетили на радном месту, а највећи део разговора био је посвећен стамбеним кредитима за младе и студентским школаринама. "Увек се радујем… »
Вучић разговарао са студентима: Увек се радујем разговору са младима
Еуроневс 28.02.2025
Председник Србије Александар Вучић разговарао је јутрос са студентима који су га посетили на радном месту. "Увек се радујем разговору са младима. Студенте који су ме посетили на радном месту интересовало је много тога, од цене… »
Студенти посетили Вучића на радном месту, он поручио: „Увек се радујем разговору са младима“
Дневник 28.02.2025
Председник Србије Александар Вучић разговарао је јутрос са студентима који су га посетили на радном месту, а највећи део разговора био је посвећен стамбеним кредитима за младе и студентским школаринама. „Увек се радујем разговору… »
Вучић: Студенте који су ме посетили на радном месту интересовало је много тога
РТС 28.02.2025
Председник Александар Вучић разговарао је јутрос са студентима који су га посетили на радном месту. Председник Вучић је на Фејсбук налогу истакао да се увек радује разговору са младима. "Студенте који су ме посетили на радном… »
"Увек се радујем разговору са младима" Председника Вучића, на радном месту, посетили студенти: Интересовало их је много тога…
Курир 28.02.2025
Председник Републике Србије, Александар Вучић, објавио је да су га студенти посетили на радном месту. - Увек се радујем разговору са младима. Студенте који су ме посетили на радном месту интересовало их је много тога, од цене… »
Вучић објавио снимак са студентима: Увек се радујем разговору са младима (видео)
Блиц 28.02.2025
Председник Србије, Александар Вучић, поделио је на свом Фејсбук налогу снимак студената који су га посетили на радном месту. - Увек се радујем разговору са младима. Студенте који су ме посетили на радном месту интересовало је… »
Студенти посетили Вучића: Једној студенткињи казао да је награбусила
Данас 28.02.2025
Протести студената чини се да доста „сврби“ председника Србије Александра Вучића, па покушава да представи да су студенти ипак на његовој страни. Овог пута Вучић се одлучио на „скеч“ у којем га студенти посећују на радном месту… »
Вучић објавио снимак са студентима: Ево о чему је било речи
Телеграф 28.02.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић на свом званичном Фејсбук налогу објавио је видео снимак за који наводи да приказује студенте који су га посетили на његовом радном месту. "Увек се радујем разговору са младима… »
Вести дана »
У Бугарској и још четири земље ухапшено 35 илегалних трговаца старинама вредности 100 милиона евра
Бета пре 33 минутајош 1 повезана
"Спремни смо за сваки сценарио": Вукић: Београдске електране функционишу без икаквих проблема
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Државног универзитета у Новом Пазару: Доста је било страха, изађите на улице
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Јану зауставила полиција, а она шокирала признањем: "Попила сам чашицу ракије после емисије и села за волан"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана