Povezane vesti

Vučić: Studente koji su me posetili na radnom mestu interesovalo mnogo toga

Vučić: Studente koji su me posetili na radnom mestu interesovalo mnogo toga

RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je jutros sa studentima koji su ga posetili na radnom mestu, a najveći deo razgovora bio je posvećen stambenim kreditima za mlade i studentskim školarinama. "Uvek se radujem razgovoru sa… »
Vučić razgovarao sa studentima: Uvek se radujem razgovoru sa mladima

Vučić razgovarao sa studentima: Uvek se radujem razgovoru sa mladima

Euronews pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je jutros sa studentima koji su ga posetili na radnom mestu. "Uvek se radujem razgovoru sa mladima. Studente koji su me posetili na radnom mestu interesovalo je mnogo toga, od cene školarina i onoga što je… »
"Uvek se radujem razgovoru sa mladima" Predsednika Vučića, na radnom mestu, posetili studenti: Interesovalo ih je mnogo toga…

"Uvek se radujem razgovoru sa mladima" Predsednika Vučića, na radnom mestu, posetili studenti: Interesovalo ih je mnogo toga…

Kurir pre 7 sati
Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, objavio je da su ga studenti posetili na radnom mestu. - Uvek se radujem razgovoru sa mladima. Studente koji su me posetili na radnom mestu interesovalo ih je mnogo toga, od cene školarina i onoga što je… »
Vučić: Studente koji su me posetili na radnom mestu interesovalo je mnogo toga

Vučić: Studente koji su me posetili na radnom mestu interesovalo je mnogo toga

RTS pre 7 sati
Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je jutros sa studentima koji su ga posetili na radnom mestu. Predsednik Vučić je na Fejsbuk nalogu istakao da se uvek raduje razgovoru sa mladima. "Studente koji su me posetili na radnom mestu interesovalo je… »
Studenti posetili Vučića na radnom mestu, on poručio: „Uvek se radujem razgovoru sa mladima“

Studenti posetili Vučića na radnom mestu, on poručio: „Uvek se radujem razgovoru sa mladima“

Dnevnik pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je jutros sa studentima koji su ga posetili na radnom mestu, a najveći deo razgovora bio je posvećen stambenim kreditima za mlade i studentskim školarinama. „Uvek se radujem razgovoru sa mladima… »
Vučić objavio snimak sa studentima: Uvek se radujem razgovoru sa mladima (video)

Vučić objavio snimak sa studentima: Uvek se radujem razgovoru sa mladima (video)

Blic pre 7 sati
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, podelio je na svom Fejsbuk nalogu snimak studenata koji su ga posetili na radnom mestu. - Uvek se radujem razgovoru sa mladima. Studente koji su me posetili na radnom mestu interesovalo je mnogo toga, od cene… »
Studenti posetili Vučića: Jednoj studentkinji kazao da je nagrabusila

Studenti posetili Vučića: Jednoj studentkinji kazao da je nagrabusila

Danas pre 7 sati
Protesti studenata čini se da dosta „svrbi“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pa pokušava da predstavi da su studenti ipak na njegovoj strani. Ovog puta Vučić se odlučio na „skeč“ u kojem ga studenti posećuju na radnom mestu. On je… »
Vučić objavio snimak sa studentima: Evo o čemu je bilo reči

Vučić objavio snimak sa studentima: Evo o čemu je bilo reči

Telegraf pre 8 sati
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu objavio je video snimak za koji navodi da prikazuje studente koji su ga posetili na njegovom radnom mestu. "Uvek se radujem razgovoru sa mladima. Studente koji su me… »

Vesti dana »