Povezane vesti
"Mesecima nisam jela od tuge i straha. Lekari su bili nemoćni, agonija je trajala 6 meseci": Srpska pevačica (40) četiri…
Blic 28.02.2025
Pevačica Mia Borisavljević (40) nedavno je otkrila da rođenu sestru nije videla četiri godine. Naime, njena sestra već 12 godina živi u Kini, a kako Mia ističe, kada je ona donela odluku da napusti Srbiju pevačica danima nije jela od tuge. - Moja sestra… »
Mesecima nije jela ni pila od tuge, lekari nisu imali lek! Naša pevačica šest meseci živela u agoniji: Četiri godine nije…
Kurir 28.02.2025
Pevačica Mia Borisavljević (40) nedavno je otkrila da rođenu sestru nije videla četiri godine. Naime, njena sestra već 12 godina živi u Kini, a kako Mia ističe, kada je ona donela odluku da napusti Srbiju pevačica danima nije jela od tuge. - Moja sestra… »
Vesti dana »
Protesti prevoznika na graničnim prelazima Zapadnog Balkana zbog šengenskih pravila izazivaju štetu od oko 100 miliona evra dnevno
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 62 povezane
Šarli Ebdo, beli zečevi, blokada N1, pretnje smrću: Izveštaj specijalnih izvestilaca UN o nasilju nad novinarima u Srbiji
N1 Info pre 1 satjoš 2 povezane
Solidarno s kolegama iz NS: Studenti više beogradskih fakulteta u bojkotu nastave – neki i do kraja sedmice
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 19 povezanih
AO - Alkaraz kao "furija", konačno prebrodio četvrtfinale, "počistio" De Minora i krenuo po istoriju
Sportske.net pre 14 minutajoš 43 povezane