Povezane vesti

NBS odbila zahtev „Mi snaga naroda“ da objavi koje je političke organizacije u Srbiji finansirao USAID

NBS odbila zahtev „Mi snaga naroda“ da objavi koje je političke organizacije u Srbiji finansirao USAID

Danas pre 7 sati
Narodna banka Srbije (NBS) odbila je zahtev poslaničke grupe „Mi – snaga naroda“ za podatke o svim uplatama u korist domaćih političkih organizacija, udruženja građana i fizičkih lica u protekle tri godine od USAID, NED, Fondacije za otvoreno… »
Nbs krije podatke o finansiranju NVO u Srbiji od strane USAID?

Nbs krije podatke o finansiranju NVO u Srbiji od strane USAID?

Pravda pre 7 sati
Narodna banka Srbije odbila je zahtev da objavi podatke o finansiranju NVO iz inostranstva, saopštio je Pokret Mi – snaga naroda profesora Branimira Nestorovića koji je ovaj zahtev i uputio NBS. Kako se navodi u saopštenju ovog pokreta, zahtev je… »
Mi - Snaga naroda:NBS odbila da dostavi podatke o uplatama pristiglim iz USAID u protekle tri godine

Mi - Snaga naroda:NBS odbila da dostavi podatke o uplatama pristiglim iz USAID u protekle tri godine

Beta pre 8 sati
Poslanička grupa "Mi - Snaga naroda" saopštila je danas da je Narodna banka Srbije (NBS) odbila njihov zahtev za dostavljanje podataka o svim uplatama u korist domaćih političkih organizacija, udruženja građana i fizičkih lica u protekle tri godine… »
Mi – Snaga naroda:NBS odbila da dostavi podatke o uplatama pristiglim iz USAID u protekle tri godine

Mi – Snaga naroda:NBS odbila da dostavi podatke o uplatama pristiglim iz USAID u protekle tri godine

Radio sto plus pre 8 sati
“Iz NBS smo obavešteni da je naš zahtev odbijen, pozivajući se na obaveze zakonske zaštite tajnosti podataka. Smatramo da je takav odgovor neprihvatljiv”, saopštila je ta poslanička grupa. Dodali su da su ponovili svoj zahtev Narodnoj banci, u… »

Vesti dana »