Povezane vesti
"Oseća se uznemirenost, ali nudim ruku pomirenja": Novi gradonačelnik Novog Sada o prvim odlukama koje je doneo
Mondo 28.02.2025
Novi gradonačelnik Novog Sada objasnio je koje su prve odluke koje je doneo. Žarko Mićin je početkom nedelje izabran za gradonačelnika Novog Sada glasovima 45 od ukupno 78 odbornika u Skupštini grada, a posle ostavke Milana Đurića. Mićin je postao… »
Mićin: Svestan sam zašto su ljudi u Novom Sadu uznemireni, nudim dijalog i ruku pomirenja
RTS 28.02.2025
Žarko Mićin je početkom nedelje izabran za gradonačelnika Novog Sada glasovima 45 od ukupno 78 odbornika u Skupštini grada. Tvrdi da će pružiti ruku pomirenja i ponuditi dijalog svima u gradu. U tome je ključ, kako bismo došli do mira, iako sam svestan… »
Vesti dana »
(BLOG) Tuča u Boru, tvrdnje o napadu na studenta, izbušene gume posmatračima u Bajinoj Bašti - stižu i prvi podaci o izlaznosti
N1 Info pre 28 minutajoš 97 povezanih
Danas hladno, kišovito, a negde i sa snegom. Zima ne odustaje, temperature ispod proseka.
Dnevnik pre 2 satajoš 24 povezane
Dan će danas trajati 23 časa: Sat smo ove godine pomerili malo ranije nego prošle, evo zbog čega
Mondo pre 1 satjoš 18 povezanih
Udes sve promenio! Kimi posle pobede na Suzuki priznao: Imao sam sreće nakon lošeg starta! Vozilo bezbednosti olakšalo posao!
Kurir pre 38 minutajoš 22 povezane
Iran i njima dozvolio prolaz kroz orumuz: Ovo će posebno razbesneti Amerikance
Večernje novosti pre 2 satajoš 16 povezanih