Povezane vesti
Studenti noć proveli u Aleksincu: Kako su spavali i koje povrede su ih najviše mučile VIDEO
Nova 28.02.2025
Grupa studenata je prespavala u SRC Aleksinac, odakle nastavlja svoj put ka Nišu. Studentkinja Iva kaže da je podloga za spavanje bila tvrda, ali da su vojničke vreće izuzetno debele i mekane, te da misli da su svi lepo spavali. „Imam dosta žuljeva… »
Studenti noć proveli u Aleksincu: Kako su spavali i koje povrede su ih najviše mučile
Novi magazin 28.02.2025
Grupa studenata je prespavala u SRC Aleksinac, odakle nastavlja svoj put ka Nišu. Studentkinja Iva kaže da je podloga za spavanje bila tvrda, ali da su vojničke vreće izuzetno debele i mekane, te da misli da su svi lepo spavali. „Imam dosta žuljeva… »
Studenti noć proveli u Aleksincu: Kako su spavali i koje povrede su ih najviše mučile
N1 Info 28.02.2025
Vesti dana »
Tramp kaže da Iran pregovara poslednjim snagama i da izbori neće uticati na njegovu strategiju
Beta pre 1 satjoš 34 povezane
UŽIVO - Još jedan navijački skandal, prekinuta finalna utakmica u Novom Sadu, čeka se rasplet!
Sportske.net pre 24 satajoš 37 povezanih
Mišin nezapamćen slom na pariskoj žegi, Kecmanović stao u drugom kolu Rolan Garosa!
Sportske.net pre 24 satajoš 56 povezanih
Predsednik Kristal Palasa: Ovaj trofej pokazuje da i dobri momci ponekad pobede
Radio sto plus pre 24 satajoš 29 povezanih