Povezane vesti
Studenti noć proveli u Aleksincu: Kako su spavali i koje povrede su ih najviše mučile VIDEO
Nova 28.02.2025
Grupa studenata je prespavala u SRC Aleksinac, odakle nastavlja svoj put ka Nišu. Studentkinja Iva kaže da je podloga za spavanje bila tvrda, ali da su vojničke vreće izuzetno debele i mekane, te da misli da su svi lepo spavali. „Imam dosta žuljeva… »
Studenti noć proveli u Aleksincu: Kako su spavali i koje povrede su ih najviše mučile
Novi magazin 28.02.2025
Grupa studenata je prespavala u SRC Aleksinac, odakle nastavlja svoj put ka Nišu. Studentkinja Iva kaže da je podloga za spavanje bila tvrda, ali da su vojničke vreće izuzetno debele i mekane, te da misli da su svi lepo spavali. „Imam dosta žuljeva… »
Studenti noć proveli u Aleksincu: Kako su spavali i koje povrede su ih najviše mučile
N1 Info 28.02.2025
Vesti dana »
Izvučena tela svih šestoro stradalih u eksploziji i urušavanju zgrade u Atini
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih
Nakon sastanka Trampa i Sija: Dogovor Kine i SAD o bezbednosti veštačke inteligencije, trgovini i vojnim pitanjima
Danas pre 1 satjoš 25 povezanih
Pričalo se da je u vili Milana Panića snimana čuvena "Dinastija": Godinama je ova raskošna nekretnina intrigirala javnost, evo u kakvom luksuzu je uživao
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih
RIK proglasio izborne liste „Bogoljub Karić – Pokret snaga Srbije“ i „Ćale ovo je za tebe – Petar Đurić“
Šabačke novosti pre 8 minutajoš 22 povezane