Povezane vesti
Lažu da me ostavio zbog viška kilograma: Vanja Mijatović progovorila o razvodu i trećoj osobi
Story 28.02.2025
Vanja Mijatović razvod od supruga Aleksandra, sa kojim je u braku dve i po godine potvrdila je za javnost. Kako pevačica kaže, dogovor o razvodu je sporazuman, a razlog je intiman i ličan, te ga sa javnošću neće deliti. Ipak, navode koji su se… »
"Iskreno jedva čekam..." Najnoviji detalji razvoda Vanje Mijatović posle dve i po godine braka: Više ne živimo zajedno!
Kurir 28.02.2025
Pevačica Vanja Mijatović potvrdila je da je došao kraj njenom braku sa suprugom Aleksandrom posle dve i po godine. Progovorila je o njihovom odnosu, te otkrila da li je do razvoda dovela treća osoba. - Nije umešana treća osoba, mi smo se dogovorili… »
"Navode da ga nisam privlačila zbog kilaže, takva mi je faza u životu": Vanja Mijatović otkrila nove detalje razvoda -…
Blic 27.02.2025
Danas je kao bomba odjeknula vest da se Vanja Mijatović razvodi od supruga Aleksandra, a pevačica je sada otkrila da njih dvoje više ne žive zajedno. - Nije umešana treća osoba, mi smo se dogovorili da se razvedemo iz nekih naših razloga. Niko nije… »
Vesti dana »

Projekt iskopavanja litija u Srbiji od strateškog značaja za EU
Al Jazeera pre 1 satjoš 49 povezanih

Protest ispred Pravnog: Od države ste napravili kriminal, od naroda taoca, hoćemo izbore!
N1 Info pre 22 minutajoš 11 povezanih

„Napad na sve nas“: Studenti najavili protest ispred Predsedništva zbog premlaćivanja kolege
Vreme pre 3 satajoš 8 povezanih

Policija spavala četiri dana: Nasilni ćaci uhapšen tek kad je postao viralan
Vreme pre 6 satijoš 17 povezanih