Povezane vesti
„Zagrlila sam te jako, kao da sam znala da ona noć će biti poslednja“: Potresne reči sestre mladića koji je poginuo u nesreći…
Nova 28.02.2025
Porodica i prijatelji Bate Češljarova, mladića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Zrenjaninu kada je "audijem" prvo udario u semafor, a zatim se zakucao u drvo, okupili su se sinoć na mestu gde je izgubio život. Veliki broj Zrenjaninaca okupio se… »
"Zagrlila sam te jako, kao da sam znala da će to biti poslednja noć": Porodica i prijatelji odali počast mladiću koji je…
Blic 28.02.2025
Porodica i prijatelji Bate Češljarova, mladića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Zrenjaninu kada je "audijem" prvo udario u semafor, a zatim se zakucao u drvo, okupili su se sinoć na mestu gde je izgubio život. Veliki broj Zrenjaninaca okupio se… »
Vesti dana »
Drugi dan blokade prevoznika: Prekid izvoza Srbiju košta 55 miliona evra dnevno, region 100 miliona evra
Nedeljnik pre 9 minutajoš 36 povezanih
RHMZ upozorava na nizak vodostaj Dunava od Bezdana do Novog Sada
Radio 021 pre 29 minutajoš 19 povezanih
Fajnenšel tajms: Bezbednosne garancije SAD za Ukrajinu uslovljene ustupanjem Donbasa
Beta pre 4 minutajoš 17 povezanih
„Ljudi, to je Novak u Australiji“: Nekad najbolja na svetu sad otkriva Đokovićev trik iz rukava
Nova pre 4 minutajoš 22 povezane