Povezane vesti

Lovernj: "Lično, voleo bih opet da igram u Partizanu"

Lovernj: "Lično, voleo bih opet da igram u Partizanu"

Sportske.net pre 3 sata
Žofri Lovernj ne krije želju da se ponovo vrati u Partizan, i često o tome govori. Još jednom je to ponovio u emisiji "Kod Lokija" na TV Arena sport. "Oduvek sam govorio da bih voleo da ponovo igram za Partizan. Ako mi se ukaže prilika opet ću… »
"Oduvek sam govorio da bih voleo da igram za Partizan!" Nekadašnji kapiten crno-belih o mogućem povratku u tabor "parnog…

"Oduvek sam govorio da bih voleo da igram za Partizan!" Nekadašnji kapiten crno-belih o mogućem povratku u tabor "parnog…

Večernje novosti pre 6 sati
Košarkaš Asvela a nekada kapiten Partizana, Žofri Lovernj, ne krije da su mu i dalje crno-beli u srcu. FOTO: N. Paraušić Kolika ljubav je između Francuza i crno-belih pokazuje i njegova tetovaža na ruci, pošto ima istetoviran grb Partizana. -… »
Lovernj: "Svima sam rekao i lično - velika želja mi je da ponovo igram za Partizan" VIDEO

Lovernj: "Svima sam rekao i lično - velika želja mi je da ponovo igram za Partizan" VIDEO

B92 pre 9 sati
Francuski košarkaš Žofri Lovernj ne krije da mu je Partizan i dalje u srcu, iako je prošlo više od decenije otkako je napustio beogradski klub. Navijači crno-belih godinama priželjkuju njegov povratak, a ni sam Lovernj ne skriva emocije prema timu… »

Vesti dana »