Повезане вести

"У боксерицама сам отворио врата у 2, био је то Гвардиола": Усред ноћи му рекао да се пакује и да крене с њим

"У боксерицама сам отворио врата у 2, био је то Гвардиола": Усред ноћи му рекао да се пакује и да крене с њим

Мондо 28.02.2025
Нејмар је први пут открио како је Пеп Гвардиола хтео да га отме Барселони и поведе са собом. Признао је и да се јавио и Реал Мадрид. Бразилски фудбалски чаробњак Нејмар (33) вратио се у матични Сантос ове зиме, већ одиграо више… »
Нејмар открио зашто је изабрао Барселону пре Реала

Нејмар открио зашто је изабрао Барселону пре Реала

Данас 28.02.2025
Нејмар, нови играч Сантоса, који је играо за Барселону играо од 2013. до 2017. у подкасту „Подпах“ присетио се правог рата који се водио између краљевског и каталонског клуба за његов потпис својевремено. – Добио сам понуду са… »
Нејмар: "Реал ми нудио бланко чек, а Пеп ме звао у Бајерн да постанем најбољи на свету"

Нејмар: "Реал ми нудио бланко чек, а Пеп ме звао у Бајерн да постанем најбољи на свету"

Спортске.нет 28.02.2025
Бразилски фудбалер Нејмар је у подкасту "Подпах" говорио о неким јако занимљивим детаљима из своје каријере, за које јавност није знала до сада. Открио је да је могао да потпише за Реал Мадрид, пре него што је прихватио понуду… »

Вести дана »