Повезане вести
"У боксерицама сам отворио врата у 2, био је то Гвардиола": Усред ноћи му рекао да се пакује и да крене с њим
Мондо 28.02.2025
Нејмар је први пут открио како је Пеп Гвардиола хтео да га отме Барселони и поведе са собом. Признао је и да се јавио и Реал Мадрид. Бразилски фудбалски чаробњак Нејмар (33) вратио се у матични Сантос ове зиме, већ одиграо више… »
Нејмар открио зашто је изабрао Барселону пре Реала
Данас 28.02.2025
Нејмар, нови играч Сантоса, који је играо за Барселону играо од 2013. до 2017. у подкасту „Подпах“ присетио се правог рата који се водио између краљевског и каталонског клуба за његов потпис својевремено. – Добио сам понуду са… »
Нејмар: "Реал ми нудио бланко чек, а Пеп ме звао у Бајерн да постанем најбољи на свету"
Спортске.нет 28.02.2025
Бразилски фудбалер Нејмар је у подкасту "Подпах" говорио о неким јако занимљивим детаљима из своје каријере, за које јавност није знала до сада. Открио је да је могао да потпише за Реал Мадрид, пре него што је прихватио понуду… »
Вести дана »
Влада донела одлуку да продужи забрану извоза нафте и нафтних деривата до 2. априла
РТВ пре 59 минутајош 124 повезане
Мемфис надиграо Денвер, Јокић одличан, недостајало додавање за трипл-дабл (видео)
Дневник пре 2 сатајош 27 повезаних
У Црној Гори преминуо студент који је пао са четвртог спрата Студентског дома у Котору
Еуроневс пре 1 сатјош 19 повезаних
Ход по танкој жици да не поткопају Трампа: Шта су шеф ЦИА и директорка Националне обавештајне службе рекли на саслушању у Сенату о рату у Ирану?
Данас пре 4 минутајош 17 повезаних
За сезону на Јадрану потребно око 95.000 радника: Конобари и кувари најтраженији
Недељник пре 1 сатјош 13 повезаних