Povezane vesti
Zamenik kapitena Partizana: Bio sam u Minhenu da uradim intervenciju na kolenu...
Sportski žurnal 28.02.2025
Zdravlje mi je bilo prioritet, to sam sredio kako bih završio sezonu na pravi način - rekao je Brendon Dejvis. Dok je Partizan vodio bitku za Kup Radivoja Koraća u Nišu, stranci koji nisu bili u sastavu iskoristili su vreme – pametno. Centar Brendon… »
"Zbog toga nisam mogao da igram za reprezentaciju": Košarkaš Partizana išao na operaciju tokom pauze
Mondo 28.02.2025
Brendon Dejvis, igrač Partizana, otkrio je da je tokom reprezentativne pauze imao operaciju kolena. Partizan večeras započinje najvažnini deo takmičenja u Evroligi, svaki naredni meč veoma je bitan zbog, eventualnog, plasmana u plej-of fazu. A, tokom… »
Dejvis za SK: Odmorio sam se i sredio sam koleno
Sport klub 28.02.2025
Centar Partizana Brendon Dejvis je pauzu u sred sezone Evrolige iskoristio veoma pametno. Bio je u Minhenu da uradi jednu manju intervenciju na kolenu, dok je ostatak vremena iskoristio za odmor. Zamenik kapitena Partizana nije bio u timu za Kup Radivoj… »
Vesti dana »
Prosečna plata u Novom Sadu skoro 134.000 dinara - po statistici
Radio 021 pre 2 satajoš 31 povezana
Kritika Trampu od velikog evropskog saveznika! Juče predsednik, danas vicekancelar! (video, foto)
Kurir pre 24 minutajoš 44 povezane
(Uživo) Svet na nogama! Stižu američki elitni padobranci, gorivo nestaje, raste rizik od "nekontrolisane katastrofe"
Mondo pre 59 minutajoš 51 povezana
U Beogradu održan protest gluvih i nagluvih, traže jednakost i poštovanje prava
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 16 povezanih