Повезане вести
"Због тога нисам могао да играм за репрезентацију": Кошаркаш Партизана ишао на операцију током паузе
Мондо 28.02.2025
Брендон Дејвис, играч Партизана, открио је да је током репрезентативне паузе имао операцију колена. Партизан вечерас започиње најважнини део такмичења у Евролиги, сваки наредни меч веома је битан због, евентуалног, пласмана у… »
Заменик капитена Партизана: Био сам у Минхену да урадим интервенцију на колену...
Спортски журнал 28.02.2025
Здравље ми је било приоритет, то сам средио како бих завршио сезону на прави начин - рекао је Брендон Дејвис. Док је Партизан водио битку за Куп Радивоја Кораћа у Нишу, странци који нису били у саставу искористили су време –… »
Дејвис за СК: Одморио сам се и средио сам колено
Спорт клуб 28.02.2025
Центар Партизана Брендон Дејвис је паузу у сред сезоне Евролиге искористио веома паметно. Био је у Минхену да уради једну мању интервенцију на колену, док је остатак времена искористио за одмор. Заменик капитена Партизана није… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро