Povezane vesti

"Zbog toga nisam mogao da igram za reprezentaciju": Košarkaš Partizana išao na operaciju tokom pauze

"Zbog toga nisam mogao da igram za reprezentaciju": Košarkaš Partizana išao na operaciju tokom pauze

Mondo pre 4 sati
Brendon Dejvis, igrač Partizana, otkrio je da je tokom reprezentativne pauze imao operaciju kolena. Partizan večeras započinje najvažnini deo takmičenja u Evroligi, svaki naredni meč veoma je bitan zbog, eventualnog, plasmana u plej-of fazu. A… »
Zamenik kapitena Partizana: Bio sam u Minhenu da uradim intervenciju na kolenu...

Zamenik kapitena Partizana: Bio sam u Minhenu da uradim intervenciju na kolenu...

Sportski žurnal pre 4 sati
Zdravlje mi je bilo prioritet, to sam sredio kako bih završio sezonu na pravi način - rekao je Brendon Dejvis. Dok je Partizan vodio bitku za Kup Radivoja Koraća u Nišu, stranci koji nisu bili u sastavu iskoristili su vreme – pametno. Centar Brendon… »
Dejvis za SK: Odmorio sam se i sredio sam koleno

Dejvis za SK: Odmorio sam se i sredio sam koleno

Sport klub pre 12 sati
Centar Partizana Brendon Dejvis je pauzu u sred sezone Evrolige iskoristio veoma pametno. Bio je u Minhenu da uradi jednu manju intervenciju na kolenu, dok je ostatak vremena iskoristio za odmor. Zamenik kapitena Partizana nije bio u timu za Kup Radivoj… »

Vesti dana »