Повезане вести

"Због тога нисам могао да играм за репрезентацију": Кошаркаш Партизана ишао на операцију током паузе

"Због тога нисам могао да играм за репрезентацију": Кошаркаш Партизана ишао на операцију током паузе

Мондо 28.02.2025
Брендон Дејвис, играч Партизана, открио је да је током репрезентативне паузе имао операцију колена. Партизан вечерас започиње најважнини део такмичења у Евролиги, сваки наредни меч веома је битан због, евентуалног, пласмана у… »
Заменик капитена Партизана: Био сам у Минхену да урадим интервенцију на колену...

Заменик капитена Партизана: Био сам у Минхену да урадим интервенцију на колену...

Спортски журнал 28.02.2025
Здравље ми је било приоритет, то сам средио како бих завршио сезону на прави начин - рекао је Брендон Дејвис. Док је Партизан водио битку за Куп Радивоја Кораћа у Нишу, странци који нису били у саставу искористили су време –… »
Дејвис за СК: Одморио сам се и средио сам колено

Дејвис за СК: Одморио сам се и средио сам колено

Спорт клуб 28.02.2025
Центар Партизана Брендон Дејвис је паузу у сред сезоне Евролиге искористио веома паметно. Био је у Минхену да уради једну мању интервенцију на колену, док је остатак времена искористио за одмор. Заменик капитена Партизана није… »

Вести дана »