Povezane vesti
"Zbog toga nisam mogao da igram za reprezentaciju": Košarkaš Partizana išao na operaciju tokom pauze
Mondo 28.02.2025
Brendon Dejvis, igrač Partizana, otkrio je da je tokom reprezentativne pauze imao operaciju kolena. Partizan večeras započinje najvažnini deo takmičenja u Evroligi, svaki naredni meč veoma je bitan zbog, eventualnog, plasmana u plej-of fazu. A, tokom… »
Zamenik kapitena Partizana: Bio sam u Minhenu da uradim intervenciju na kolenu...
Sportski žurnal 28.02.2025
Zdravlje mi je bilo prioritet, to sam sredio kako bih završio sezonu na pravi način - rekao je Brendon Dejvis. Dok je Partizan vodio bitku za Kup Radivoja Koraća u Nišu, stranci koji nisu bili u sastavu iskoristili su vreme – pametno. Centar Brendon… »
Dejvis za SK: Odmorio sam se i sredio sam koleno
Sport klub 28.02.2025
Centar Partizana Brendon Dejvis je pauzu u sred sezone Evrolige iskoristio veoma pametno. Bio je u Minhenu da uradi jednu manju intervenciju na kolenu, dok je ostatak vremena iskoristio za odmor. Zamenik kapitena Partizana nije bio u timu za Kup Radivoj… »
Vesti dana »

Modna industrija neće biti ista: Đorđo Armani postepeno pripremao predaju kompanije, evo ko će ga naslediti
Blic pre 41 minutajoš 30 povezanih

Turčin divljao u elitnom beogradskom kvartu! Pijan uleteo u lokal, napadao i vređao goste, pa nogom udario policajca
Dnevnik pre 2 satajoš 37 povezanih

Nesreća na čuvenoj žičari u Lisabonu: Broj poginulih 16, kaže premijer
BBC News pre 41 minutajoš 83 povezane

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, mirovnjaci, ultimatumi i vojni napadi
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 64 povezane