Povezane vesti
Studenti Medicine pisali dr Turkulov: Jeste li uz nas?
Moj Novi Sad 28.02.2025
Na Instagram profilu koji vode studenti u blokadi Medicinskog fakulteta u Novom Sadu objavljeno je otvoreno pismo direktorki Kliničkog centra Vojvodine (KCV), profesorki dr Vesni Turkulov. Oni su podsetili svoje kolege studente, zdravstvene radnike i… »
Studenti Medicinskog fakulteta u blokadi pisali direktorki KCV Vesni Turkulov: „Mi smo ustali u borbi za pravdu, a vi ste…
Danas 28.02.2025
Studenti Medicinskog fakulteta u Novom Sadu u blokadi uputili su otvoreno pismo direktorki Kliničkog centra Vojvodine, Vesni Turkulov, jer kako su naveli, proteklih meseci svedoče njenim neprimerenim napadima i omalovažavajućim izjavama. Plenum… »
Studenti medicine pisali dr Turkulov: Mi smo se ugledali na vas, jeste li uz nas?
Radio 021 28.02.2025
Studenti Medicinskog fakulteta u Novom Sadu u blokadi uputili su otvoreno pismo direktorki Kliničkog centra Vojvodine, Vesni Turkulov. Kako su naveli studenti u blokadi, proteklih meseci svedočili su neprimerenim napadima i omalovažavajućim izjavama… »
Vesti dana »
(Foto) Drugi susret međunarodnih učesnika izložbe EXPO 2027 u Beogradu: Prisutno oko 500 delegata iz više od 130 zemalja
Newsmax Balkans pre 36 minutajoš 27 povezanih
Cena nafte pala na blizu 90 dolara po barelu nakon Trampove izjave da će se rat završtiti vrlo brzo
Beta pre 1 satjoš 34 povezane