Povezane vesti

Studenti Medicine pisali dr Turkulov: Jeste li uz nas?

Studenti Medicine pisali dr Turkulov: Jeste li uz nas?

Moj Novi Sad pre 5 sati
Na Instagram profilu koji vode studenti u blokadi Medicinskog fakulteta u Novom Sadu objavljeno je otvoreno pismo direktorki Kliničkog centra Vojvodine (KCV), profesorki dr Vesni Turkulov. Oni su podsetili svoje kolege studente, zdravstvene radnike i… »
Studenti Medicinskog fakulteta u blokadi pisali direktorki KCV Vesni Turkulov: „Mi smo ustali u borbi za pravdu, a vi ste…

Studenti Medicinskog fakulteta u blokadi pisali direktorki KCV Vesni Turkulov: „Mi smo ustali u borbi za pravdu, a vi ste…

Danas pre 5 sati
Studenti Medicinskog fakulteta u Novom Sadu u blokadi uputili su otvoreno pismo direktorki Kliničkog centra Vojvodine, Vesni Turkulov, jer kako su naveli, proteklih meseci svedoče njenim neprimerenim napadima i omalovažavajućim izjavama. Plenum… »
Studenti medicine pisali dr Turkulov: Mi smo se ugledali na vas, jeste li uz nas?

Studenti medicine pisali dr Turkulov: Mi smo se ugledali na vas, jeste li uz nas?

Radio 021 pre 8 sati
Studenti Medicinskog fakulteta u Novom Sadu u blokadi uputili su otvoreno pismo direktorki Kliničkog centra Vojvodine, Vesni Turkulov. Kako su naveli studenti u blokadi, proteklih meseci svedočili su neprimerenim napadima i omalovažavajućim izjavama… »

Vesti dana »