Povezane vesti
Studenti Medicine pisali dr Turkulov: Jeste li uz nas?
Moj Novi Sad 28.02.2025
Na Instagram profilu koji vode studenti u blokadi Medicinskog fakulteta u Novom Sadu objavljeno je otvoreno pismo direktorki Kliničkog centra Vojvodine (KCV), profesorki dr Vesni Turkulov. Oni su podsetili svoje kolege studente, zdravstvene radnike i… »
Studenti Medicinskog fakulteta u blokadi pisali direktorki KCV Vesni Turkulov: „Mi smo ustali u borbi za pravdu, a vi ste…
Danas 28.02.2025
Studenti Medicinskog fakulteta u Novom Sadu u blokadi uputili su otvoreno pismo direktorki Kliničkog centra Vojvodine, Vesni Turkulov, jer kako su naveli, proteklih meseci svedoče njenim neprimerenim napadima i omalovažavajućim izjavama. Plenum… »
Studenti medicine pisali dr Turkulov: Mi smo se ugledali na vas, jeste li uz nas?
Radio 021 28.02.2025
Studenti Medicinskog fakulteta u Novom Sadu u blokadi uputili su otvoreno pismo direktorki Kliničkog centra Vojvodine, Vesni Turkulov. Kako su naveli studenti u blokadi, proteklih meseci svedočili su neprimerenim napadima i omalovažavajućim izjavama… »
Vesti dana »
SSP Niš traži rashladne zone i dodatne mere zaštite građana tokom toplotnih talasa
Jugmedia pre 50 minutajoš 64 povezane
Tramp odložio napade na Iran uz uslov postizanja sporazuma, Teheran negira dogovor
Naslovi.ai pre 39 minutajoš 38 povezanih
Đedović Handanović poziva na štednju struje, Đerdap na minimumu
Radio sto plus pre 2 satajoš 24 povezane
Vranjanac Jug Radivojević novi lider SDPS-a umesto Rasima Ljajića
Vranje news pre 20 minutajoš 21 povezana
Zašto je ime Ilija toliko posebno? Njegovo značenje krije snažnu poruku za svakog dečaka
Telegraf pre 3 satajoš 24 povezane