Повезане вести

Милица Тодоровић упутила бруталне речи: "Он је од уторка за мене мртав" ВИДЕО

Милица Тодоровић упутила бруталне речи: "Он је од уторка за мене мртав" ВИДЕО

Б92 28.02.2025
Певачица Милица Тодоровић, чији је вереник, хрватски бизнсимен Марио Б. ухапшен, упутила је бруталну поруку, а сви мисле да се односи на њега. Српска певачица Милица Тодоровић, која се недавно нашла у центру скандала због свог… »
„Мртав је за мене после оног нервног слома“: Сви се питају да ли је овом објавом Милица Тодоровић послала поруку бившем дечку…

„Мртав је за мене после оног нервног слома“: Сви се питају да ли је овом објавом Милица Тодоровић послала поруку бившем дечку…

Нова 28.02.2025
Певачица Милица Тодоровић недавно се нашла у средишту скандала када се појавила вест да је њен дечко ухапшен. Милица Тодоровић се касније огласила и рекла да она из Марио већ неко време нису у вези, а сада је објавила видео за… »
“После нервног слома Он је мртав за мене!” Милица Тодоровић упутила бруталну поруку ухапшеном бившем веренику Хрвату: О…

“После нервног слома Он је мртав за мене!” Милица Тодоровић упутила бруталну поруку ухапшеном бившем веренику Хрвату: О…

Курир 28.02.2025
Милица Тодоровић изгледа да је врло брзо преболела свог вереника Мариа Беришића, који је 13. фебруара ухапшен по Интерполовој потерници у њеном стану у Београду. Певачица се до сад само једном огласила на ову тему и то на свом… »
"После нервног слома Он је мртав за: Мене!" Милица Тодоровић упутила бруталну поруку ухапшеном веренику: "о покојницима све…

"После нервног слома Он је мртав за: Мене!" Милица Тодоровић упутила бруталну поруку ухапшеном веренику: "о покојницима све…

Блиц 28.02.2025
Певачица Милица Тодоровић недавно се нашла у центру медијске пажње када је ухапшен хрватски бизнисмен Марио, који ју је недавно верио. Након што су се страсти мало смириле, Милица Тодоровић се снимила на Тиктоку и то гласом… »

Вести дана »