Povezane vesti

Maja Nikolić isprozivala Stefana Popovića, a on otkrio istinu: "Sada smo pričali pola sata, ona mene obožava, objasnio sam…

Maja Nikolić isprozivala Stefana Popovića, a on otkrio istinu: "Sada smo pričali pola sata, ona mene obožava, objasnio sam…

Kurir pre 3 sata
Maja Nikolić se osvrnula i na voditelja Stefana Popovića tokom ove noći koji se kako ona navodi njoj podsmevao tokom takmičenja. - Pogledajte kako se voditelj Stefan meni podsmeva, veliki šmeker, a uživo reč ne sme da mi kaže. Ozbiljan kreten… »
Izvređala voditelja PZE, a onda je usledeo šok obrt: Maja Nikolić se javno obratila Stefanu Popoviću

Izvređala voditelja PZE, a onda je usledeo šok obrt: Maja Nikolić se javno obratila Stefanu Popoviću

Mondo pre 4 sati
Pevačica Maja Nikolić je oštro reagovala na mrežama zbog jednog posta, nakon čega je otkrila da je nesporazum razjašnjen. Maja Nikolić nije se plasirala u finale Pesme za Evroviziju 2025, a nakon poraza potkačila je RTS i zaposlene u ovoj… »
"Voditelj me ismevao, bruka i sramota za RTS" Maja Nikolić besna nakon ispadanja sa pze: "Hajde da ga srušimo"

"Voditelj me ismevao, bruka i sramota za RTS" Maja Nikolić besna nakon ispadanja sa pze: "Hajde da ga srušimo"

Telegraf pre 5 sati
Preporučujemo. Pevačica Maja Nikolić nije uspela da se plasira u finale "Pesme za Evroviziju 2025", ali ne prestaje da se oglašava na društvenim mrežama. Iako ne ide dalje, ističe da se oseća kao pobednik, ali sada se našla u centru pažnje zbog… »
"Dva čoveka sa RTS-a su čekala da me izbace" Maja i dalje iznosi šok detalje sa PZE "Pokradena sam"

"Dva čoveka sa RTS-a su čekala da me izbace" Maja i dalje iznosi šok detalje sa PZE "Pokradena sam"

Telegraf pre 13 sati
Preporučujemo. Poznata pevačica Maja Nikolić nije se plasirala u finale "Pesme za Evroviziju 2025". Finale za Pesmu za Evroviziju održaće se večeras a Maja ne prestaje da se oglašava na društvenim mrežama. Maja se takmičila na PZE 2025, a uprkos… »
Da može, gumicom bi ga obrisala: Maja zahtevala da ovaj viralan snimak nestane "Hajde da ispravimo nepravdu"

Da može, gumicom bi ga obrisala: Maja zahtevala da ovaj viralan snimak nestane "Hajde da ispravimo nepravdu"

Telegraf pre 15 sati
Preporučujemo. Maja Nikolić već danima je u žiži javnosti zbog učešća na Pesmi za Evroviziju 2025. Pevačica nije prošla dalje zbog čega je izrazila razočarenje, u tom više što se u polufinalnoj večeri pojavila sa nogom u gipsu zbog povrede… »

Vesti dana »