Povezane vesti

Maja Nikolić isprozivala Stefana Popovića, a on otkrio istinu: "Sada smo pričali pola sata, ona mene obožava, objasnio sam joj…

Maja Nikolić isprozivala Stefana Popovića, a on otkrio istinu: "Sada smo pričali pola sata, ona mene obožava, objasnio sam joj…

Kurir 28.02.2025
Maja Nikolić se osvrnula i na voditelja Stefana Popovića tokom ove noći koji se kako ona navodi njoj podsmevao tokom takmičenja. - Pogledajte kako se voditelj Stefan meni podsmeva, veliki šmeker, a uživo reč ne sme da mi kaže. Ozbiljan kreten, ljudi… »
Izvređala voditelja PZE, a onda je usledeo šok obrt: Maja Nikolić se javno obratila Stefanu Popoviću

Izvređala voditelja PZE, a onda je usledeo šok obrt: Maja Nikolić se javno obratila Stefanu Popoviću

Mondo 28.02.2025
Pevačica Maja Nikolić je oštro reagovala na mrežama zbog jednog posta, nakon čega je otkrila da je nesporazum razjašnjen. Maja Nikolić nije se plasirala u finale Pesme za Evroviziju 2025, a nakon poraza potkačila je RTS i zaposlene u ovoj medijskoj kući… »
"Voditelj me ismevao, bruka i sramota za RTS" Maja Nikolić besna nakon ispadanja sa pze: "Hajde da ga srušimo"

"Voditelj me ismevao, bruka i sramota za RTS" Maja Nikolić besna nakon ispadanja sa pze: "Hajde da ga srušimo"

Telegraf 28.02.2025
Preporučujemo. Pevačica Maja Nikolić nije uspela da se plasira u finale "Pesme za Evroviziju 2025", ali ne prestaje da se oglašava na društvenim mrežama. Iako ne ide dalje, ističe da se oseća kao pobednik, ali sada se našla u centru pažnje zbog incidenta… »
"Dva čoveka sa RTS-a su čekala da me izbace" Maja i dalje iznosi šok detalje sa PZE "Pokradena sam"

"Dva čoveka sa RTS-a su čekala da me izbace" Maja i dalje iznosi šok detalje sa PZE "Pokradena sam"

Telegraf 28.02.2025
Preporučujemo. Poznata pevačica Maja Nikolić nije se plasirala u finale "Pesme za Evroviziju 2025". Finale za Pesmu za Evroviziju održaće se večeras a Maja ne prestaje da se oglašava na društvenim mrežama. Maja se takmičila na PZE 2025, a uprkos… »
Da može, gumicom bi ga obrisala: Maja zahtevala da ovaj viralan snimak nestane "Hajde da ispravimo nepravdu"

Da može, gumicom bi ga obrisala: Maja zahtevala da ovaj viralan snimak nestane "Hajde da ispravimo nepravdu"

Telegraf 28.02.2025
Preporučujemo. Maja Nikolić već danima je u žiži javnosti zbog učešća na Pesmi za Evroviziju 2025. Pevačica nije prošla dalje zbog čega je izrazila razočarenje, u tom više što se u polufinalnoj večeri pojavila sa nogom u gipsu zbog povrede. Iako se nije… »

Vesti dana »