Povezane vesti

Radila je kao striptizeta sa 18: Mnogi ne znaju pravo značenje nadimka Mimi Mercedez - nema veze sa kolima!

Radila je kao striptizeta sa 18: Mnogi ne znaju pravo značenje nadimka Mimi Mercedez - nema veze sa kolima!

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Reperka Milena Janković, poznatija kao Mimi Mercedez, večeras se takmiči u velikom finalu "Pesme za Evroviziju" pod rednim brojem 2, kada će na sceni RTS nastupiti sa pesmom "Turbo žurka". Mimi važi za jednog od 3 favorita, mnogi… »
Mimi Mercedez uoči finala pze otkrila šta joj je Maja Nikolić "smestila": "To sam joj baš zamerila..."

Mimi Mercedez uoči finala pze otkrila šta joj je Maja Nikolić "smestila": "To sam joj baš zamerila..."

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Reperka Milena Janković, poznatija kao Mimi Mercedez, večeras se takmiči u velikom finalu " Pesme za Evroviziju" pod rednim brojem 2, kada će na sceni RTS nastupiti sa pesmom "Turbo žurka". Pred početak šoua, Mimi je dala kratku… »
"Radila kod mene kad je imala 18, 19 godina": Najpoznatija srpska striptizeta progovorila o Mimi Mercedes

"Radila kod mene kad je imala 18, 19 godina": Najpoznatija srpska striptizeta progovorila o Mimi Mercedes

Mondo pre 4 sati
Mediji danima bruje o životu reperke Mimi Mercedez, koja se večeras takmiči u finalu "Pesme za Evroviziju" sa numerom "Turbo žurka". Mimi je, pre nego što je počela da se bavi repom. radila kao striptizeta, kako bi finansirala svoju muzičku… »
Branka Blek Rouz pred pze o Mimi, otkrila kakva je bila kao striptizeta, pomenula narkotike: Svi se menjamo...

Branka Blek Rouz pred pze o Mimi, otkrila kakva je bila kao striptizeta, pomenula narkotike: Svi se menjamo...

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Mediji danima bruje o životu reperke Mimi Mercedez, koja se večeras takmiči u finalu "Pesme za Evroviziju" sa numerom "Turbo žurka". Za one koji ne znaju, pre nego što je ozbiljno zakoračila u svet repa, Mimi je radila kao… »

Vesti dana »