Повезане вести

Мими Мерцедез уочи финала пзе открила шта јој је Маја Николић "сместила": "То сам јој баш замерила..."

Мими Мерцедез уочи финала пзе открила шта јој је Маја Николић "сместила": "То сам јој баш замерила..."

Телеграф 28.02.2025
Препоручујемо. Реперка Милена Јанковић, познатија као Мими Мерцедез, вечерас се такмичи у великом финалу " Песме за Евровизију" под редним бројем 2, када ће на сцени РТС наступити са песмом "Турбо журка". Пред почетак шоуа, Мими… »
Радила је као стриптизета са 18: Многи не знају право значење надимка Мими Мерцедез - нема везе са колима!

Радила је као стриптизета са 18: Многи не знају право значење надимка Мими Мерцедез - нема везе са колима!

Телеграф 28.02.2025
Препоручујемо. Реперка Милена Јанковић, познатија као Мими Мерцедез, вечерас се такмичи у великом финалу "Песме за Евровизију" под редним бројем 2, када ће на сцени РТС наступити са песмом "Турбо журка". Мими важи за једног од 3… »
"Радила код мене кад је имала 18, 19 година": Најпознатија српска стриптизета проговорила о Мими Мерцедес

"Радила код мене кад је имала 18, 19 година": Најпознатија српска стриптизета проговорила о Мими Мерцедес

Мондо 28.02.2025
Медији данима брује о животу реперке Мими Мерцедез, која се вечерас такмичи у финалу "Песме за Евровизију" са нумером "Турбо журка". Мими је, пре него што је почела да се бави репом. радила као стриптизета, како би финансирала… »
Бранка Блек Роуз пред пзе о Мими, открила каква је била као стриптизета, поменула наркотике: Сви се мењамо...

Бранка Блек Роуз пред пзе о Мими, открила каква је била као стриптизета, поменула наркотике: Сви се мењамо...

Телеграф 28.02.2025
Препоручујемо. Медији данима брује о животу реперке Мими Мерцедез, која се вечерас такмичи у финалу "Песме за Евровизију" са нумером "Турбо журка". За оне који не знају, пре него што је озбиљно закорачила у свет репа, Мими је… »

Вести дана »