Povezane vesti
"Ucenjivan sam eksplicitnim snimkom": Finalista pze šokirao pred finale "Bilo je veoma teško za mene"
Kurir 28.02.2025
Pevač Filari, kojeg treći put gledamo na nacionalnom izboru Pesma za Evroviziju, dao je intervju za WiWi blogs, u kojem je otkrio poruku koju krije njegova numera "Meet and greet" koju izvodi u takmičenju. Filari je otkrio da na kraju nastupa izgovara… »
"Bio sam žrtva osvetničke po*nografije": Filari šokirao pred finale Pesme za Evroviziju
Mondo 28.02.2025
Filari u intervjuu popularnom evrovizijskom blogu otkrio intimne detalje. Pevač Filari, kojeg treći put gledamo na nacionalnom izboru Pesma za Evroviziju, dao je intervju za WiWi blogs, u kojem je otkrio poruku koju krije njegova numera "Meet and greet"… »
Vesti dana »

(Radarski snimci) jako nevreme počinje tačno u ovo vreme! Evo kako će se olujni oblak kretati preko Srbije, iz sata u sat i šta nam sve donosi
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Pogođena rafinerija Kiriš u Lenjingradskoj oblasti; Rubio: Nejasno da li je Rusija ciljala Poljsku
RTV pre 41 minutajoš 8 povezanih

Finale Evrobasketa: Turska samouverenost ili nemački kontinuitet
BBC News pre 11 minutajoš 3 povezane

Završeno asfaltiranje ulica Mikole Kočiša u Novom Sadu i Janka Čmelika u Kisaču
NoviSad.com pre 6 minutajoš 1 povezana

"Oduzimanje tromesečnog honorara" Elita je tek počela, a produkcija hitno poslala pismo u Belu kuću
Alo pre 46 minutajoš 5 povezanih