Povezane vesti

„Bila sam ljuta na Maju Nikolić“: Mimi Mercedez otkrila šta je zamerila koleginici, pa se osvrnula na negativne komentare VIDEO…

„Bila sam ljuta na Maju Nikolić“: Mimi Mercedez otkrila šta je zamerila koleginici, pa se osvrnula na negativne komentare VIDEO…

Nova 28.02.2025
Mimi Mercedez je nastupila u finalu PZE 2025. Mimi Mercedez je nastupila sa pesmom „Turbo žurka“, a pred izlazak na scenu je prokomentarisala činjenicu da joj kladionice predviđaju pobedu. „Žurka je počela kada smo se prijavili za takmičenje i od tada… »
Evo kako je puklo prijateljstvo Mimi Mercedez i maje Nikolić! Reperka je pevačici ozbiljno zamerila jednu stvar, evo o čemu je…

Evo kako je puklo prijateljstvo Mimi Mercedez i maje Nikolić! Reperka je pevačici ozbiljno zamerila jednu stvar, evo o čemu je…

Kurir 28.02.2025
Večeras se održava finale PZE 2025, a Mimi Mercedez na kladionacama je ubedljivi favorit. - Žurka je počela kada smo se prijavili za takmičenje i od tada neće se završiti danas. Čula sam da je kvota skoro hendikep. Ne podržavam klađenje i nisam se… »
Publika nije zadovoljna nastupom Mimi Mercedez! Važila za glavnog favorita, a sada je masovno kritikuju: "Dosadna, nema joj…

Publika nije zadovoljna nastupom Mimi Mercedez! Važila za glavnog favorita, a sada je masovno kritikuju: "Dosadna, nema joj…

Kurir 28.02.2025
Reperka Milena Janković poznatija pod pseudonimom Mimi Mercedez, među glavnim je favoritima za pobedu na takmičenju Pesma za Evroviziju, a nastupa u finalu pod rednim brojem 2. Iako je prešla čak milion pregleda na pesmi, važila je za glavnog favorita… »
"Znate da ja ne primam bilo kakve devojke": Branka Blek Rouz pred pze otkrila kakva je Mimi Mercedez bila kao striptizeta…

"Znate da ja ne primam bilo kakve devojke": Branka Blek Rouz pred pze otkrila kakva je Mimi Mercedez bila kao striptizeta…

Blic 28.02.2025
Mediji danima bruje o životu reperke Mimi Mercedez, koja se večeras takmiči u finalu "Pesme za Evroviziju" sa numerom "Turbo žurka". Za one koji ne znaju, pre nego što je ozbiljno zakoračila u svet repa, Mimi je radila kao striptizeta, kako bi… »
„Nije me na to naterala glad“: Mimi Mercedez je sa 18 godina radila kao striptizeta, a evo kako je nastalo njeno umetničko ime…

„Nije me na to naterala glad“: Mimi Mercedez je sa 18 godina radila kao striptizeta, a evo kako je nastalo njeno umetničko ime…

Nova 28.02.2025
Reperka Milena Janković, poznatija kao Mimi Mercedez, večeras se takmiči u velikom finalu "Pesme za Evroviziju" pod rednim brojem 2, kada će na sceni RTS nastupiti sa pesmom "Turbo žurka". Mimi Mercedez važi za jednog od 3 favorita, mnogi misle da joj se… »
Branka blek rouz otkrila kakva je Mimi Mercedez bila kao striptizeta! Razotkrila reperku pred samo finale: "Oduvek je bila..."

Branka blek rouz otkrila kakva je Mimi Mercedez bila kao striptizeta! Razotkrila reperku pred samo finale: "Oduvek je bila..."

Kurir 28.02.2025
Mediji danima bruje o životu reperke Mimi Mercedez, koja se večeras takmiči u finalu " Pesme za Evroviziju" sa numerom "Turbo žurka". Za one koji ne znaju, pre nego što je ozbiljno zakoračila u svet repa, Mimi je radila kao striptizeta, kako bi… »

Vesti dana »