Повезане вести

„Била сам љута на Мају Николић“: Мими Мерцедез открила шта је замерила колегиници, па се осврнула на негативне коментаре ВИДЕО…

„Била сам љута на Мају Николић“: Мими Мерцедез открила шта је замерила колегиници, па се осврнула на негативне коментаре ВИДЕО…

Нова 28.02.2025
Мими Мерцедез је наступила у финалу ПЗЕ 2025. Мими Мерцедез је наступила са песмом „Турбо журка“, а пред излазак на сцену је прокоментарисала чињеницу да јој кладионице предвиђају победу. „Журка је почела када смо се пријавили… »
Ево како је пукло пријатељство Мими Мерцедез и маје Николић! Реперка је певачици озбиљно замерила једну ствар, ево о чему је…

Ево како је пукло пријатељство Мими Мерцедез и маје Николић! Реперка је певачици озбиљно замерила једну ствар, ево о чему је…

Курир 28.02.2025
Вечерас се одржава финале ПЗЕ 2025, а Мими Мерцедез на кладионацама је убедљиви фаворит. - Журка је почела када смо се пријавили за такмичење и од тада неће се завршити данас. Чула сам да је квота скоро хендикеп. Не подржавам… »
Публика није задовољна наступом Мими Мерцедез! Важила за главног фаворита, а сада је масовно критикују: "Досадна, нема јој…

Публика није задовољна наступом Мими Мерцедез! Важила за главног фаворита, а сада је масовно критикују: "Досадна, нема јој…

Курир 28.02.2025
Реперка Милена Јанковић познатија под псеудонимом Мими Мерцедез, међу главним је фаворитима за победу на такмичењу Песма за Евровизију, а наступа у финалу под редним бројем 2. Иако је прешла чак милион прегледа на песми, важила… »
"Знате да ја не примам било какве девојке": Бранка Блек Роуз пред пзе открила каква је Мими Мерцедез била као стриптизета…

"Знате да ја не примам било какве девојке": Бранка Блек Роуз пред пзе открила каква је Мими Мерцедез била као стриптизета…

Блиц 28.02.2025
Медији данима брује о животу реперке Мими Мерцедез, која се вечерас такмичи у финалу "Песме за Евровизију" са нумером "Турбо журка". За оне који не знају, пре него што је озбиљно закорачила у свет репа, Мими је радила као… »
„Није ме на то натерала глад“: Мими Мерцедез је са 18 година радила као стриптизета, а ево како је настало њено уметничко име…

„Није ме на то натерала глад“: Мими Мерцедез је са 18 година радила као стриптизета, а ево како је настало њено уметничко име…

Нова 28.02.2025
Реперка Милена Јанковић, познатија као Мими Мерцедез, вечерас се такмичи у великом финалу "Песме за Евровизију" под редним бројем 2, када ће на сцени РТС наступити са песмом "Турбо журка". Мими Мерцедез важи за једног од 3… »
Бранка блек роуз открила каква је Мими Мерцедез била као стриптизета! Разоткрила реперку пред само финале: "Одувек је била..."

Бранка блек роуз открила каква је Мими Мерцедез била као стриптизета! Разоткрила реперку пред само финале: "Одувек је била..."

Курир 28.02.2025
Медији данима брује о животу реперке Мими Мерцедез, која се вечерас такмичи у финалу " Песме за Евровизију" са нумером "Турбо журка". За оне који не знају, пре него што је озбиљно закорачила у свет репа, Мими је радила као… »

Вести дана »