Povezane vesti

„Bila sam ljuta na Maju Nikolić“: Mimi Mercedez otkrila šta je zamerila koleginici, pa se osvrnula na negativne komentare…

„Bila sam ljuta na Maju Nikolić“: Mimi Mercedez otkrila šta je zamerila koleginici, pa se osvrnula na negativne komentare…

Nova pre 4 sati
Mimi Mercedez je nastupila u finalu PZE 2025. Mimi Mercedez je nastupila sa pesmom „Turbo žurka“, a pred izlazak na scenu je prokomentarisala činjenicu da joj kladionice predviđaju pobedu. „Žurka je počela kada smo se prijavili za takmičenje i… »
Mimi Mercedez: Najveća opklada mog života je prijava na PZE!

Mimi Mercedez: Najveća opklada mog života je prijava na PZE!

Svet plus pre 5 sati
Reperka Mimi Mercedez takmiči se u finalu Pesme za Evroviziju sa pesmom Turbo žurka. Iako je visoko na kladionicama, tvrdi da joj prognoze ne znače ništa. Mimi Mercedez, pravim imenom Milena Janković, večeras je pod rednim brojem 2 stala na scenu… »
Publika nije zadovoljna nastupom Mimi Mercedez! Važila za glavnog favorita, a sada je masovno kritikuju: "Dosadna, nema joj…

Publika nije zadovoljna nastupom Mimi Mercedez! Važila za glavnog favorita, a sada je masovno kritikuju: "Dosadna, nema joj…

Kurir pre 5 sati
Reperka Milena Janković poznatija pod pseudonimom Mimi Mercedez, među glavnim je favoritima za pobedu na takmičenju Pesma za Evroviziju, a nastupa u finalu pod rednim brojem 2. Iako je prešla čak milion pregleda na pesmi, važila je za glavnog… »
Evo kako je puklo prijateljstvo Mimi Mercedez i maje Nikolić! Reperka je pevačici ozbiljno zamerila jednu stvar, evo o čemu…

Evo kako je puklo prijateljstvo Mimi Mercedez i maje Nikolić! Reperka je pevačici ozbiljno zamerila jednu stvar, evo o čemu…

Kurir pre 5 sati
Večeras se održava finale PZE 2025, a Mimi Mercedez na kladionacama je ubedljivi favorit. - Žurka je počela kada smo se prijavili za takmičenje i od tada neće se završiti danas. Čula sam da je kvota skoro hendikep. Ne podržavam klađenje i nisam… »
"Znate da ja ne primam bilo kakve devojke": Branka Blek Rouz pred pze otkrila kakva je Mimi Mercedez bila kao striptizeta…

"Znate da ja ne primam bilo kakve devojke": Branka Blek Rouz pred pze otkrila kakva je Mimi Mercedez bila kao striptizeta…

Blic pre 6 sati
Mediji danima bruje o životu reperke Mimi Mercedez, koja se večeras takmiči u finalu "Pesme za Evroviziju" sa numerom "Turbo žurka". Za one koji ne znaju, pre nego što je ozbiljno zakoračila u svet repa, Mimi je radila kao striptizeta, kako bi… »
„Nije me na to naterala glad“: Mimi Mercedez je sa 18 godina radila kao striptizeta, a evo kako je nastalo njeno umetničko…

„Nije me na to naterala glad“: Mimi Mercedez je sa 18 godina radila kao striptizeta, a evo kako je nastalo njeno umetničko…

Nova pre 6 sati
Reperka Milena Janković, poznatija kao Mimi Mercedez, večeras se takmiči u velikom finalu "Pesme za Evroviziju" pod rednim brojem 2, kada će na sceni RTS nastupiti sa pesmom "Turbo žurka". Mimi Mercedez važi za jednog od 3 favorita, mnogi misle da… »
Branka blek rouz otkrila kakva je Mimi Mercedez bila kao striptizeta! Razotkrila reperku pred samo finale: "Oduvek je bila..."

Branka blek rouz otkrila kakva je Mimi Mercedez bila kao striptizeta! Razotkrila reperku pred samo finale: "Oduvek je bila..."

Kurir pre 6 sati
Mediji danima bruje o životu reperke Mimi Mercedez, koja se večeras takmiči u finalu " Pesme za Evroviziju" sa numerom "Turbo žurka". Za one koji ne znaju, pre nego što je ozbiljno zakoračila u svet repa, Mimi je radila kao striptizeta, kako bi… »

Vesti dana »