Повезане вести
„Терор и претње морају да престану, мора се наћи решење“ Гидеон Грајф: Не мислим да Срби могу да се одрекну Косова и то не…
Дневник 28.02.2025
Сумњам да би Срби могли да се одрекну Косова и то и не треба да учине, јер је оно за њих исто што и Јерусалим за Јевреје - срж нације, рекао је израелски историчар и стручњак за холокауст и ратне злочине Гидеон Грајф. Ако га… »
Израелски историчар Гидеон Грајф: Не мислим да Срби могу да се одрекну Косова, и то и не треба да учине, јер је оно за њих…
Курир 28.02.2025
Сумњам да би Срби могли да се одрекну Косова и то и не треба да учине, јер је оно за њих исто што и Јерусалим за Јевреје - срж нације, рекао је израелски историчар и стручњак за холокауст и ратне злочине Гидеон Грајф. "Ако га… »
Грајф: Не мислим да Срби могу да се одрекну Косова
Вести онлине 28.02.2025
Израелски историчар и стручњак за холокауст и ратне злочине Гидеон Грајф изјавио је у интервјуу за Косово онлајн да сумња да би Срби могли да се одрекну Косова и да то и не треба да учине, јер је оно за њих исто што и… »
Вести дана »

Нагли пад температуре! Хладније за скоро 10 степени, спремите се за рану јесен!
Ало пре 2 сатајош 22 повезане

Хоће ли блокада саобраћајница постати кривично дело за које је предвиђена затворска казна?
Данас пре 2 сатајош 2 повезане

Европске демократе реаговале због новосадског студента у ланцима: "Одузето му достојанство"
Радио 021 пре 20 минутајош 8 повезаних

Одлазак Дејана Миловановића, 'бомбардера' Звезде: „Оно што је он имао у нози, то је било немогуће"
BBC News пре 5 минутајош 24 повезане