Povezane vesti

„Teror i pretnje moraju da prestanu, mora se naći rešenje“ Gideon Grajf: Ne mislim da Srbi mogu da se odreknu Kosova i to ne…

„Teror i pretnje moraju da prestanu, mora se naći rešenje“ Gideon Grajf: Ne mislim da Srbi mogu da se odreknu Kosova i to ne…

Dnevnik 28.02.2025
Sumnjam da bi Srbi mogli da se odreknu Kosova i to i ne treba da učine, jer je ono za njih isto što i Jerusalim za Jevreje - srž nacije, rekao je izraelski istoričar i stručnjak za holokaust i ratne zločine Gideon Grajf. Ako ga uporedim sa jevrejskim… »
Izraelski istoričar Gideon Grajf: Ne mislim da Srbi mogu da se odreknu Kosova, i to i ne treba da učine, jer je ono za njih…

Izraelski istoričar Gideon Grajf: Ne mislim da Srbi mogu da se odreknu Kosova, i to i ne treba da učine, jer je ono za njih…

Kurir 28.02.2025
Sumnjam da bi Srbi mogli da se odreknu Kosova i to i ne treba da učine, jer je ono za njih isto što i Jerusalim za Jevreje - srž nacije, rekao je izraelski istoričar i stručnjak za holokaust i ratne zločine Gideon Grajf. "Ako ga uporedim sa jevrejskim… »
Grajf: Ne mislim da Srbi mogu da se odreknu Kosova

Grajf: Ne mislim da Srbi mogu da se odreknu Kosova

Vesti online 28.02.2025
Izraelski istoričar i stručnjak za holokaust i ratne zločine Gideon Grajf izjavio je u intervjuu za Kosovo onlajn da sumnja da bi Srbi mogli da se odreknu Kosova i da to i ne treba da učine, jer je ono za njih isto što i Jerusalim za Jevreje – srž… »

Vesti dana »