Повезане вести
Тајна стихова "Дурум дурум" који су залудели Србију: Крију посебну симболику стару вековима
Курир 28.02.2025
Талентована млада певачица Тамара Поповић, познатија као Там, наступа у финалу такмичења Песма за Евровизију поид редним бројем 13. Стихови песме "Дурум дурум" са којом ове године покушава да брани боје Србије на престижном… »
Најмлађу финалисткињу пзе сви знају као девојчицу, мало ко би је препознао: Ускочила је на такмичење као замена, па…
Курир 28.02.2025
Најмлађа учесница овогодишњег такмичења, седамнаестогодишња Лена Николић Ленси наступиће вечерас под редним бројем 10. са нумером "Хвала ти". Ипак, њен пут до финала био је много другачији него осталих такмичара. Наиме, РТС… »
"Родитељи су се плашили да не умрем" Потресни детаљи из живота Мими Мерцедез: Мислила сам да никада нећу причати о томе...…
Курир 28.02.2025
Реперка Милена Јанковић познатија под псеудонимом Мими Мерцедез, међу главним је фаворитима за победу на такмичењу Песма за Евровизију, а наступа у финалу под редним бројем 2. Познато је да популарна реперка не даје често… »
"Због тога сам била љута на њу" Мими Мерцедез открила шта је замерила Маји Николић, па одговорила на прозивке "Није да…
Курир 28.02.2025
Реперка Мими Мерцедез наступиће под редним бројем 2 у финалу такмичења Песма за Евровизију са нумером "Турбо журка". Уочи почетка финалне вечери певачица је стигла на Кошутњак, а подршку јој и вечерас пружају дечко и сестра… »
"Била сам љута што је то поделила пре наступа": Маја Николић "откуцала" Мими, реперка открила зашто је "изгорела"
Мондо 28.02.2025
Мими Мерцедес спремна је за наступ на финалу за Песму Евровизије, а одговарајући на питања дотакла се шта једино замера Маји. Мими Мерцедес спремна је за финале Песме за Евровизију, а како је открила, "журка је почела". Реперка… »
"Није истина да немам ритма, ја..." Огласила се Мими Мерцедез након прозивки на рачун њеног наступа на пзе
Курир 28.02.2025
Уочи почетка финалне вечери такмичења Песма за Евровизију огласила се Мими Мерцедез, која вечерас са нумером "Турбо журка" наступа под редним бројем 2. На мрежама се данима полемише о њеном наступу, а на кладионицама важи за… »
Мими Мерцедез пред финале ПЗЕ поручила: "Ово је крвав посао, ја сам размажена реперка" ФОТО
Б92 28.02.2025
Реперка Мими Мерцедез у финалу Песме за Евровизију наступа под редним бројем два са песмом "Турбо журка" која важи за једну од фаворита. Милена Јанковић, познатија као Мими Мерцедез се тик пред финале обратила медијима и отркила… »
Вести дана »
(Фото) Анис убио Алдину јер га је: Оставила?! Нови детаљи стравичног злочина у Мостару: Константно јој претио, а онда је упуцао када је кренула на фитнес
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане
Временска прогноза за понедељак, 17. новембар: Данас облачно, топло и ветровито, понегде са кишом
Бета пре 4 сатијош 2 повезане