Povezane vesti
Kakvo iznenađenje u finalu takmičenja Pesma za Evroviziju! Kad je voditelj izneo ovaj detalj svi su pali u trans, čestitke…
Kurir 28.02.2025
Finalno veče takmičenja Pesma za Evroviziju održava se večeras. Za titulu pobednika, koji će ove godine braniti boje Srbije u Bazelu bori se 16 takmičara. Još pre početka uživo prenosa takmičari su bili vidno uzbuđeni i raspoloženi za nastupe… »
"Imam jednu primedbu!" Voditelj prišao takmičarima pze, a ona je odmah skočila i požalila se "Videla sam da je..."
Kurir 28.02.2025
Uzbuđenje je na vrhuncu dok Srbija večeras odlučuje ko će je predstavljati na Evroviziji u Bazelu! Na takmičenju Pesma za Evroviziju 16 finalista bori se za pobedu i priliku da osvoje srca publike širom Evrope. Dok su se nizali nastupi, a atmosfera… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Vučić izvršio uticaj na puštanje nasilnika na slobodu i inspiriše novo nasilje
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih

Studenti zovu na hitan protest: Okupljanje u kampusu, ide se do prostorija SNS-a
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 20 povezanih

Suspendovan policajac koji je priveo osobu koja je bacala farbu na Beogradski sindikat
Radio 021 pre 42 minutajoš 14 povezanih

Novi Sad: Usvojena inicijativa za spomenik žrtvama tragedije na Železničkoj stanici
Serbian News Media pre 1 satjoš 15 povezanih

Incident na Pravnom fakultetu: Student pretukao profesorku i radnika obezbeđenja, određeno mu zadržavanje
NIN pre 2 satajoš 59 povezanih