Povezane vesti
"Tužićemo Maju Nikolić, ne može tako da priča": Harem girls nakon finala PZE 2025 žestoko o pevačici - nisu je štedeli: "Ona…
Blic 01.03.2025
Sinoć se održalo veliko finale PZE 2025, a pobedu je odneo Princ od Vranje. Mlada umetnica Vukayla dobila je najveći broj bodova od stručnog žirija, ali su sms glasovi doveli do neočekivane promene, pa je pobedu na "PZE" 2025 odneo Princ od Vranje, osim… »
Maja Nikolić ogorčena nakon pobede Princa: "Pesma je dosadna i energija je nula" FOTO
B92 01.03.2025
Maja Nikolić ne prestaje da se oglašava nakon što nije prošla u finale PZE, a sada je oplela i po ovogodišnjem pobedniku, Princu. Naime, pevač i tekstopisac Veljko Jovanović podelio je na društvenoj mreži X šta mu je pevačica poslala u poruci: "Kaži Maja… »
"Nikad nećeš biti zvezda": Nevena Božović nije dala nijedan poen grupi Harem girls, reakcije podrške burne: "Možeš samo da…
Blic 01.03.2025
Grupa Harem Girls od prve polufinalne večeri bila je jedan od favorita za pobedu na PZE 2025., ali nisu odnele pobedu. Po mišljenju mnogih bile su kvalitetan paket koji bi Srbija poslala, što je potvrdila i pevačica Maja Nikolić, pre nego što je izgubila… »
"Tužićemo Maju Nikolić, ona nam je najružnije iskustvo od početka" Grupa Harem girls se oglasila nakon brutalnih uvreda…
Kurir 01.03.2025
Sinoć se održalo veliko finale Pesme za Evroviziju 2025, a pobedu je odneo Princ od Vranje. Ove godine postojalo je nekoliko favorita koji su pobrali brojne simpatije publike, osim pobednika, to su bili su Vukajla, Mimi Mercedez, Harem girls, a najveću… »
Ona je Maji Nikolić dala jedan poen! Pevačica kivna na stručni žiri posle proglašenja pobednika: Evo kako je stvarno ocenjena…
Blic 01.03.2025
Pevačica Maja Nikolić, koja sa pesmom "Žali srce moje" nije uspela da se plasira u finale PZE 2025, ne prestaje da proziva stručni žiri, navodeći da nisu realno glasali, kao i da je ona trebalo da bude apsolutni pobednik, pozivajući se na komentare i… »
"Srbijo jadna ponižena! Navijam za Hrvate" Maja Nikolić tvrdi da je pokradena! Besna na žiri pze: Oni mogu da prodaju jabuke…
Kurir 01.03.2025
Maja Nikolić se numerom "Žali srce moje" predstavila na polufinalu Pesme za Evroviziju 2025. Međutim, ona nije prošla u finale, zbog čega smatra da joj je pobeda ukradena, takmičenje namešteo, kao i da žiri koji je davao glasove nije dovoljno stručan da… »
Sebe uporedila sa Zelenskim, a Oliveru sa Trampom: Najavila duet sa favoritom pze-a, i da navija za Hrvate
Mondo 01.03.2025
Maja Nikolić je nizom objava na Instagramu izrazila svoje nezadovoljstvo Rts-om i Izborom za pesmu Evrovizije. Mnogima je pesma "Žali srce moje" ušla u uvo, ali ipak to nije bilo dovoljno da se plasira u finale, zbog čega Maja smatra da joj je pobeda… »
Princ od Vranje protiv bivše devojke u finalu PZE: Niko nije znao da su bili zajedno, a evo kako je reagovala na njegovu pobedu…
Story 01.03.2025
Bivša devojka Princa od Vranje takođe je učestvovala na Pesmi za Evroviziju. Svojom numerom ona se predstavila najbolje što je mogla, prošla je i u finale nažalost, za razliku od njega, nije stekla dovoljnu naklonost publike i stručnog žirija. Uprkos… »
Nakon poraza na PZE 2025, Maja Nikolić se pohvalila velikim uspehom: "Hvala vam! Mi smo apsolutni pobednici, neka gori Evropa"
Blic 01.03.2025
Pevačica Maja Nikolić se numerom "Žali srce moje" nije uspela da se plasira u finale PZE 2025, a sada se oglasila i otkrila šta misli o pobedi Princa od Vranje. Maja Nikolić nije uspela da se plasira u finale PZE 2025, zbog čega nije krila razočarenje. -… »
Ovako se slavi pobeda na pze! Princ od Vranje nakon finala produžio u noćni klub: Vatrometi i flaše skupog pića svuda oko…
Kurir 01.03.2025
Princ od Vranje pobedio je na ovogodišnjem takmičanju Pesma za Evroviziju i zvanično će predstavljati Srbiju na Evroviziji 2025. godine koja se održava u Bazelu. Njegovom oduševljenju nije bilo kraja kada je na prvom mestu na tabeli finalista ugledao… »
"On neće moći da zablista u Briselu, nema energiju" nakon pze Maja Nikolić oplela po princu od Vranje pa otkrila: " Vidimo se…
Blic 01.03.2025
Juče je održana Pesma za Evroviziju 2025 godine na kojoj je pobedu odneo Princ od Vranje. Nakon takmičenja Maja Nikolić oglasila se za "Blic" i otkrila šta misli o pobedniku Pesmi za Evroviziju 2025. - Samo da narod pogleda ko je stručni žiri i da shvati… »
"Napišite da sam poludela, ne može izjava" Mimi Mercedez besna zbog poroza, njen dečko opet psovao, a sestra pretila da će…
Kurir 01.03.2025
Mimi Mercedez napustila je RTS u pratnji dečka i sestre. Uz glasan osmeh nam je poručila: "Kucajte na Jutjubu Darko Miličić: “Sudije”. Ne može izjava, napišite da sam poludela." Za razliku od nje, njen dečko je besan pa je sve vreme psovao nezadovoljan… »
Harem Girls će da tuže maju Nikolić! Drugoplasirana grupa ne želi da oprosti sve uvrede i ponižavanja
Kurir 01.03.2025
Srbija je izabrala Princa za predstavnika Srbije na Evroviziji. Šesnaestoro finalista borilo se za odlazak u Bazel, a sabiranjem glasova publike i stručnog žirija odlučeno je da u Švajcarsku ide muzičar iz Vranja s pesmom "Mila". Na drugom mestu našla se… »
Skandalozan snimak! Princ od Vranje nije želeo da mu dreg kraljice čestitaju: Više puta pokušale da ga zagrle... On se…
Kurir 01.03.2025
Princ od Vranje predstavljaće Srbiju na Evroviziji 2025. godine. Iako nije dobio maksimalan broj glasova ni od žirija ni od publike u ukupnom zbiru je uspeo da se izbori za konačan prolazak u Švajcarsku. Mnogi na društvenim mrežama komentarišu kako nije… »
Mimi Mercedez besna posle PZE: "Ne može izjava, napišite da sam poludela"
B92 01.03.2025
Mimi Mercedez, koja je važila za glavnog favorita, napustila je RTS po završetku PZE u pratnji dečka i sestre. Uz glasan osmeh ona je prisutnim medijima izrevoltirana poručila: "Kucajte na Jutjubu Darko Miličić: "Sudije". Ne može izjava, napišite da sam… »
O čemu peva Princ u pobedničkoj pesmi "Mila"? VIDEO
B92 01.03.2025
Stefan Zdravković, alijas Princ od Vranje pobedio je na srpskom izboru za pesmu za Evroviziju, PZE. On će našu zemlju predstavljati u Bazelu gde će se u maju održati 69. Evrovizija. Njegova pesma "Mila" je elegična, ljubavna, romantična balada, a… »
"Visiću sa kanapa, Užas, Sajsi Gde si bila da spasiš takmičenje?" Na društvenim mrežama besni jer je Princ pobedio: Lavina…
Kurir 01.03.2025
Princ od Vranja će zvanično predstavljati Srbiju na Evroviziji 2025. godine koja se održava u Bazelu. Zanimljiva činjenica je da Princ nije dobio maksimalan broj glasova ni od žirija ni od publike. Žiri mu je dao drugu poziciju i 10 poena, dok ga je… »
Maja Nikolić se oglasila tokom finala PZE 2025: Otpužila RTS za krađu glasova, pa javno podržala ovu pevačicu: "Dogovorile smo…
Blic 28.02.2025
Maja Nikolić nije se plasirala u finale PZE 2025, a sada se oglasila kako bi podržala Vukaylu. Maja Nikolić objavila je fotografiju Vukayle koja je njen favorit u finalu PZE 2025. - Moj favorit za večeras. Idemo mila! Vukayla i ja smo dogovorile duet… »
"Upravo mi je promenjen gips, večeras bih imala salto u nastupu i pobedili bismo zajedno" Maja Nikolić se oglasila pred finale…
Blic 28.02.2025
Pevačica Maja Nikolić na PZE 2025 takmičila se pesmom "Žali srce moje", ali nije prošla u finale. Ona se večeras pred samo finale popularnog takmičenja oglasila i otkrila kako bi izgledao njen nastup da je prošla u finale: "Upravo mi je promenjen gips… »
Vesti dana »

Sud usvojio žalbu: Ponavljaju se izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Đurić: Optužnica protiv 11 Srba sa KiM pokušaj zastrašivanja i progona srpskog naroda
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Mesijeva „magija iz slobodnjaka“ donela pobedu Interu na Svetskom klupskom prvenstvu (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Pevačica otišla na sezonski posao: Objavila snimak sa plantaže: Bere borovnice u mini šortsu, a evo koliko zaradi za dan
Blic pre 5 satijoš 1 povezana