Povezane vesti

Skandalozan snimak! Princ od Vranje nije želeo da mu dreg kraljice čestitaju: Više puta pokušale da ga zagrle... On se…

Skandalozan snimak! Princ od Vranje nije želeo da mu dreg kraljice čestitaju: Više puta pokušale da ga zagrle... On se…

Kurir pre 2 sata
Princ od Vranje predstavljaće Srbiju na Evroviziji 2025. godine. Iako nije dobio maksimalan broj glasova ni od žirija ni od publike u ukupnom zbiru je uspeo da se izbori za konačan prolazak u Švajcarsku. Mnogi na društvenim mrežama komentarišu kako… »
Harem Girls će da tuže maju Nikolić! Drugoplasirana grupa ne želi da oprosti sve uvrede i ponižavanja

Harem Girls će da tuže maju Nikolić! Drugoplasirana grupa ne želi da oprosti sve uvrede i ponižavanja

Kurir pre 2 sata
Srbija je izabrala Princa za predstavnika Srbije na Evroviziji. Šesnaestoro finalista borilo se za odlazak u Bazel, a sabiranjem glasova publike i stručnog žirija odlučeno je da u Švajcarsku ide muzičar iz Vranja s pesmom "Mila". Na drugom mestu… »
"Napišite da sam poludela, ne može izjava" Mimi Mercedez besna zbog poroza, njen dečko opet psovao, a sestra pretila da će…

"Napišite da sam poludela, ne može izjava" Mimi Mercedez besna zbog poroza, njen dečko opet psovao, a sestra pretila da će…

Kurir pre 2 sata
Mimi Mercedez napustila je RTS u pratnji dečka i sestre. Uz glasan osmeh nam je poručila: "Kucajte na Jutjubu Darko Miličić: “Sudije”. Ne može izjava, napišite da sam poludela." Za razliku od nje, njen dečko je besan pa je sve vreme psovao… »
Mimi Mercedez besna posle PZE: "Ne može izjava, napišite da sam poludela"

Mimi Mercedez besna posle PZE: "Ne može izjava, napišite da sam poludela"

B92 pre 4 sati
Mimi Mercedez, koja je važila za glavnog favorita, napustila je RTS po završetku PZE u pratnji dečka i sestre. Uz glasan osmeh ona je prisutnim medijima izrevoltirana poručila: "Kucajte na Jutjubu Darko Miličić: "Sudije". Ne može izjava, napišite… »
"Visiću sa kanapa, Užas, Sajsi Gde si bila da spasiš takmičenje?" Na društvenim mrežama besni jer je Princ pobedio…

"Visiću sa kanapa, Užas, Sajsi Gde si bila da spasiš takmičenje?" Na društvenim mrežama besni jer je Princ pobedio…

Kurir pre 5 sati
Princ od Vranja će zvanično predstavljati Srbiju na Evroviziji 2025. godine koja se održava u Bazelu. Zanimljiva činjenica je da Princ nije dobio maksimalan broj glasova ni od žirija ni od publike. Žiri mu je dao drugu poziciju i 10 poena, dok ga je… »

Vesti dana »