Povezane vesti

"Vidim da su ljudi nezadovoljni izborom pobednika": Teya Doru prozivali što nije došla na PZE, sad otkrila i zašto

"Vidim da su ljudi nezadovoljni izborom pobednika": Teya Doru prozivali što nije došla na PZE, sad otkrila i zašto

Mondo pre 29 minuta
Teya Dora je prošle godine predstavljala Srbiju na Pesmi Evrovizije, a nije se pojavila u finalu domaćeg izbora da uruči nagradu novom predstavniku, Princu od Vranja. Pevačica Teya Dora prošle godine predstavljala je Srbiju na Evroviziji gde je… »
Oglasio se Princ: Izvinjava se Haremkama zbog situacije u green roomu "Imali smo međusobnu podršku..."

Oglasio se Princ: Izvinjava se Haremkama zbog situacije u green roomu "Imali smo međusobnu podršku..."

Telegraf pre 35 minuta
Pobednik PZE, ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji biće Stefan Zdravković. On je već u samom startu izazvao gnev javnosti zbog jednog poteza nakon proglašenja pobednika. Naime, on je prilikom čestitanja nekako uspeo da izbegne Harem Girls… »
Teya Dora za Telegraf: Vidim da su ljudi nezadovoljni izborom predstavnika, prespavala sam finale

Teya Dora za Telegraf: Vidim da su ljudi nezadovoljni izborom predstavnika, prespavala sam finale

Telegraf pre 1 sat
Preporučujemo. Pevačica Teya Dora prošle godine nas je predstavljala na Evroviziji gde je završila na 17. mestu sa numerom "Ramonda". Pevačica je mnogima bila favorit a većina se nadala da će uspeti da uzme pobedu u tom više što su njene pesme… »
Nakon što je iskulirao koleginicu, Princ se obratio Harem Girls: "Očekujem poziv, prvi sam vam davao podršku"

Nakon što je iskulirao koleginicu, Princ se obratio Harem Girls: "Očekujem poziv, prvi sam vam davao podršku"

Mondo pre 2 sata
Snimak Princa od Vranja i jedne od članica grupe "Harem Girls" postao je viralan, sad se oglasio i poslao jasnu poruku. Snimak Princa od Vranja i jedne od članica grupe Garem Girls nakon proglašenja pobednika PZE postao je viralan. Naime, na njemu se… »
Princ od Vranje nije želeo da mu dreg kraljice čestitaju: Više puta pokušale da ga zagrle, on se izmicao

Princ od Vranje nije želeo da mu dreg kraljice čestitaju: Više puta pokušale da ga zagrle, on se izmicao

Mondo pre 8 sati
Snimak Princa od Vranja i jedne od članica grupe "Garem girls" postao je viralan. Princ od Vranje predstavljaće Srbiju na Evroviziji 2025. godine. Iako nije dobio maksimalan broj glasova ni od žirija ni od publike, u ukupnom zbiru je uspeo da se izbori… »
Oglasila se dreg kraljica nakon što je Princ iskulirao i tim potezom razbesneo narod: "Nije me konstatovao"

Oglasila se dreg kraljica nakon što je Princ iskulirao i tim potezom razbesneo narod: "Nije me konstatovao"

Telegraf pre 15 sati
Preporučujemo. Pobednik PZE 2025, ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji, Princ od Vranje, na prvu je izazvao gnev ljudi i to zbog poteza koji je učinio nakon proglašenja pobede. Na samom kraju, kada je trebalo da primi nagradu, Princu su… »
Srbi već besni na Princa od Vranje! Njegov potez prema dreg kraljici zgrozi sve: "Da vidite kakva je..."

Srbi već besni na Princa od Vranje! Njegov potez prema dreg kraljici zgrozi sve: "Da vidite kakva je..."

Telegraf pre 15 sati
Preporučujemo. Pobednik PZE, odnosno ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji već je izazvao gnev ljudi i to zbog poteza koji je načinio nakon proglašenja. Naime, nakon što je proglašen kao pobednik, Princu od Vranje počeli su da prilaze… »

Vesti dana »