Повезане вести

"Већина песама нам је била ђубре": Снимак Принца који пљује српске представнике усијао мреже, погледајте о чему је реч

"Већина песама нам је била ђубре": Снимак Принца који пљује српске представнике усијао мреже, погледајте о чему је реч

Мондо 01.03.2025
Принц од Врање је представник Србије на Песми Евровизије 2025. Синоћ је одржано финале Песме за Евровизију, на којем је тријумфовао Принц од Врање с песмом "Мила". Нежна балада, и сценографија која је умало поклопила певача у… »
"Видим да су људи незадовољни избором победника": Теиа Дору прозивали што није дошла на ПЗЕ, сад открила и зашто

"Видим да су људи незадовољни избором победника": Теиа Дору прозивали што није дошла на ПЗЕ, сад открила и зашто

Мондо 01.03.2025
Теиа Дора је прошле године представљала Србију на Песми Евровизије, а није се појавила у финалу домаћег избора да уручи награду новом представнику, Принцу од Врања. Певачица Теиа Дора прошле године представљала је Србију на… »
Огласио се Принц: Извињава се Харемкама због ситуације у греен роому "Имали смо међусобну подршку..."

Огласио се Принц: Извињава се Харемкама због ситуације у греен роому "Имали смо међусобну подршку..."

Телеграф 01.03.2025
Победник ПЗЕ, овогодишњи представник Србије на Евровизији биће Стефан Здравковић. Он је већ у самом старту изазвао гнев јавности због једног потеза након проглашења победника. Наиме, он је приликом честитања некако успео да… »
Теиа Дора за Телеграф: Видим да су људи незадовољни избором представника, преспавала сам финале

Теиа Дора за Телеграф: Видим да су људи незадовољни избором представника, преспавала сам финале

Телеграф 01.03.2025
Препоручујемо. Певачица Теиа Дора прошле године нас је представљала на Евровизији где је завршила на 17. месту са нумером "Рамонда". Певачица је многима била фаворит а већина се надала да ће успети да узме победу у том више што… »
Након што је искулирао колегиницу, Принц се обратио Харем Гирлс: "Очекујем позив, први сам вам давао подршку"

Након што је искулирао колегиницу, Принц се обратио Харем Гирлс: "Очекујем позив, први сам вам давао подршку"

Мондо 01.03.2025
Снимак Принца од Врања и једне од чланица групе "Харем Гирлс" постао је виралан, сад се огласио и послао јасну поруку. Снимак Принца од Врања и једне од чланица групе Гарем Гирлс након проглашења победника ПЗЕ постао је… »
Принц од Врање није желео да му дрег краљице честитају: Више пута покушале да га загрле, он се измицао

Принц од Врање није желео да му дрег краљице честитају: Више пута покушале да га загрле, он се измицао

Мондо 01.03.2025
Снимак Принца од Врања и једне од чланица групе "Гарем гирлс" постао је виралан. Принц од Врање представљаће Србију на Евровизији 2025. године. Иако није добио максималан број гласова ни од жирија ни од публике, у укупном… »
Огласила се дрег краљица након што је Принц искулирао и тим потезом разбеснео народ: "Није ме констатовао"

Огласила се дрег краљица након што је Принц искулирао и тим потезом разбеснео народ: "Није ме констатовао"

Телеграф 01.03.2025
Препоручујемо. Победник ПЗЕ 2025, овогодишњи представник Србије на Евровизији, Принц од Врање, на прву је изазвао гнев људи и то због потеза који је учинио након проглашења победе. На самом крају, када је требало да прими… »
Срби већ бесни на Принца од Врање! Његов потез према дрег краљици згрози све: "Да видите каква је..."

Срби већ бесни на Принца од Врање! Његов потез према дрег краљици згрози све: "Да видите каква је..."

Телеграф 01.03.2025
Препоручујемо. Победник ПЗЕ, односно овогодишњи представник Србије на Евровизији већ је изазвао гнев људи и то због потеза који је начинио након проглашења. Наиме, након што је проглашен као победник, Принцу од Врање почели… »

Вести дана »