Povezane vesti

Milan Stanković tada je poslednji put bio na sceni: Nastupao na Beoviziji, a posle toga mu se izgubio svaki tad, ovako je tada…

Milan Stanković tada je poslednji put bio na sceni: Nastupao na Beoviziji, a posle toga mu se izgubio svaki tad, ovako je tada…

Blic 01.03.2025
Muzičko takmičenje "Pesma za Evroviziju 2025" koje je održano sinoć i na kojem je pobedu odneo Princ od Vranje, izazvalo je veliku pažnju javnosti. Kao i svake godine, podigne se prašina oko predstavnika Srbije na prestižnom festivalu "Eurosong", a… »
"Mimi je odvratna, ružna i debela": Maja Nikolić žestoko udarila na koleginicu nakon PZE 2025: "Pevala je 'Slavi srce moje'"

"Mimi je odvratna, ružna i debela": Maja Nikolić žestoko udarila na koleginicu nakon PZE 2025: "Pevala je 'Slavi srce moje'"

Blic 01.03.2025
Maja Nikolić žestoko je isprozivala koleginicu Mimi Mercedez nakon takmičenja na PZE 2025. Naime, Mimi Mercedez je prolazak u finale proslavila pevajući stihove pesme Maje Nikolić - "Žali srce moje". Maja ne krije da je povređena ovim postupkom… »
Rts objavio rezultate sa PZE 2025: Maji Nikolić samo 1 poen, a tek da čujete ko je ostao bez ijednog glasa - šok!

Rts objavio rezultate sa PZE 2025: Maji Nikolić samo 1 poen, a tek da čujete ko je ostao bez ijednog glasa - šok!

Blic 01.03.2025
Na zvaničnom sajtu RTS, nakon održane PZE 2025, objavljeno je kako je glasao stručni žiri tokom dve polufinalne večeri i finala. Pobedu na PZE 2025 odneo je Princ od Vranje sa pesmom "Mila", a sada je poznato i kako su prošli ostali kandidati tokom… »
Treća sreća: Princ od Vranja konačno pobedio i predstavlja Srbiju na Evroviziji 2025!

Treća sreća: Princ od Vranja konačno pobedio i predstavlja Srbiju na Evroviziji 2025!

Svet plus 01.03.2025
Nakon dva neuspešna pokušaja, Stefan Zdravković, poznat kao Princ od Vranja, konačno je trijumfovao na „Pesmi za Evroviziju 2025“ s pesmom „Mila“. Sada ga očekuje najveći izazov - predstavljanje Srbije na Evroviziji u Bazelu! Finale „Pesme… »
"Mimi je odvratna, ružna i debela!" Maja Nikolić brutalno isprozivala koleginicu, najniže uvrede samo pljušte: Bezobrazna…

"Mimi je odvratna, ružna i debela!" Maja Nikolić brutalno isprozivala koleginicu, najniže uvrede samo pljušte: Bezobrazna…

Kurir 01.03.2025
Pevačica Maja Nikolić nije se plasirala u finale Pesme za Evroviziju 2025. Još pre prve polufinalne večeri Maja nije bila oduševljena koleginicom Mimi Mercedez, smatrajući je amaterkom, a sada je žestoko oplela po njoj. Naime, Mimi Mercedez je… »
Maja Nikolić izvređala nevenu Božović: "Jadno, smešna mi je i žao mi je, nikad neće osvojiti nagradu..."

Maja Nikolić izvređala nevenu Božović: "Jadno, smešna mi je i žao mi je, nikad neće osvojiti nagradu..."

Kurir 01.03.2025
Pevačica Maja Nikolić jedna je od takmičarki ovogodišnjeg takmičenja " Pesma za Evroviziju" na kojoj je nastupila sa pesmom "Žali srce moje". Pevačica nije uspela da se plasira u finale, a od samog početka prisutni su njeni žestoki komentari kako… »
Skandal nakon pobede Princa od Vranja na Pesmi za Evroviziju 2025: Da li mu preti diskvalifikacija?

Skandal nakon pobede Princa od Vranja na Pesmi za Evroviziju 2025: Da li mu preti diskvalifikacija?

Svet plus 01.03.2025
Nakon pobede Stefana Zdravkovića, poznatog kao Princ od Vranja, na ovogodišnjem takmičenju "Pesma za Evroviziju 2025", društvene mreže su preplavljene spekulacijama o njegovoj mogućoj diskvalifikaciji. Javnost je podeljena, a pojedini korisnici… »
"Ona je smešna i ljubomorna, žao mi je": Maja Nikolić žestoko o Neveni Božović nakon što joj je dala jedan bod na pze…

"Ona je smešna i ljubomorna, žao mi je": Maja Nikolić žestoko o Neveni Božović nakon što joj je dala jedan bod na pze…

Blic 01.03.2025
Pevačica Maja Nikolić jedna je od takmičarki ovogodišnjeg takmičenja "Pesma za Evroviziju" na kojoj je nastupila sa pesmom "Žali srce moje". Pevačica nije uspela da se plasira u finale, a od samog početka prisutni su njeni žestoki komentari kako… »
"Ljudi nisu zadovoljni izborom": Oglasila se Teya Dora nakon što je Princ od Vranje pobedio na pze 2025: Otkrila zašto mu…

"Ljudi nisu zadovoljni izborom": Oglasila se Teya Dora nakon što je Princ od Vranje pobedio na pze 2025: Otkrila zašto mu…

Blic 01.03.2025
Prošlogodišnja pobednica "Pesme za Evroviziju" Teya Dora predstavljala je Srbiju na Evroviziju gde je branila boje zastave svoje zemlje pesmom "Ramonda". Ona je završila na 17. mestu, a mnogima je bila favorit. Nakon finalne večeri "Pesme za… »
Oglasio se Princ od Vranje: "Izvinjavam se "

Oglasio se Princ od Vranje: "Izvinjavam se "

B92 01.03.2025
Pobednik PZE, ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji biće Stefan Zdravković. On je već u samom startu izazvao gnev javnosti zbog jednog poteza nakon proglašenja pobednika. Naime, on je prilikom čestitanja nekako uspeo da izbegne Harem Girls… »
"Mimi je odvratna, ružna i debela": Maja Nikolić najstrašnije izvređala koleginicu posle finala pze

"Mimi je odvratna, ružna i debela": Maja Nikolić najstrašnije izvređala koleginicu posle finala pze

Mondo 01.03.2025
Maja Nikolić posle "haremki", raspalila po Mimi Mercedes. Pevačica Maja Nikolić je nakon druge polufinalne večeri, kada je odlučeno da ne prolazi u finale Pesme za Evroviziju, žestoko raspalila po takmičarima, a u jednom trenutku čak i po… »
Princ odbio da primi čestitke od članice grupe Harem girls? Viralni momenat sa finala PZE uzburkao mreže, svi pričaju o…

Princ odbio da primi čestitke od članice grupe Harem girls? Viralni momenat sa finala PZE uzburkao mreže, svi pričaju o…

Nova 01.03.2025
Stefan Zdravković Princ pobedio je sinoć u velikom finalu na Pesme za Evroviziju i on će predstavljati Srbiju na Evroviziju u Bazelu. Princ je pobedio sa pesmom „Mila“, a s obzirom na to da nije važio za favorita mnogi su bili iznenađeni ovim… »
Princ o neprijatnom trenutku sa članicom grupe Harem girls: „Ja vam se izvinjavam, ali…“

Princ o neprijatnom trenutku sa članicom grupe Harem girls: „Ja vam se izvinjavam, ali…“

Nova 01.03.2025
Princ od Vranje se oglasio na svom Instagramu putem storija, zahvalio se svima, a potom se dotakao situacije sa "Harem girls". Stefan Zdravković Princ pobedio je sinoć u velikom finalu na Pesme za Evroviziju i on će predstavljati Srbiju na Evroviziju u… »
Princ odbio da primi čestitke, a sad javno otkrio šta se dogodilo: Harem girls...

Princ odbio da primi čestitke, a sad javno otkrio šta se dogodilo: Harem girls...

Story 01.03.2025
Princ od Vranje je pobedio sa pesmom „Mila“, a s obzirom na to da nije važio za favorita mnogi su bili iznenađeni ovim rezultatom takmičenja. Kada su rezultati pročitani većina takmičara je požurila da mu čestita na pobedi, a među njima je… »
"U delirijumu sam, nisam nikoga video": Prvo oglašavanje Princa od Vranje nakon pobede na pze 2025: Otkrio šta se dešavalo…

"U delirijumu sam, nisam nikoga video": Prvo oglašavanje Princa od Vranje nakon pobede na pze 2025: Otkrio šta se dešavalo…

Blic 01.03.2025
Princ od Vranje odneo je pobedu na sinoćnom takmičenju "Pesma za Evroviziju", te će svojom numerom "Mila" predstavljati Srbiju na Evroviziji u Bazelu. Princ od Vranje se sada oglasio na svom Instagramu putem storija gde se zahvalio svima, a potom se… »
Hit snimak koji je oduševio sve: Harem Girls, Tam i Vukayla zajedno slave kraj finala uz „Žali srce moje“ (VIDEO)

Hit snimak koji je oduševio sve: Harem Girls, Tam i Vukayla zajedno slave kraj finala uz „Žali srce moje“ (VIDEO)

Nova 01.03.2025
Da ne postoji sujeta među mladim kolegama koji su ravnopravno stali na crtu te na takmičenju i pokazali najbolje od sebe, pokazuje i snimak koji kruži internetom. Na društvenoj mreži „X“ podeljen je video u kojem Harem Girls, Tam i Vukayla… »
Prvo oglašavanje Princa od Vranje nakon pobede: "Ostvarenje sna..."

Prvo oglašavanje Princa od Vranje nakon pobede: "Ostvarenje sna..."

B92 01.03.2025
Pobednik PZE, Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, oglasio se na svom Instagram profilu. Naime, pobednička pesma "Mila", koju izvodi Princ, dobila je ukupno 18 poena od žirija i publike, te je tako i izabrana za predstavnika Srbije na… »
Mimi Mercedez vrišti od smeha i psuje u kameru! Reperka se obratila fanovima: Ne morate da me tešite!

Mimi Mercedez vrišti od smeha i psuje u kameru! Reperka se obratila fanovima: Ne morate da me tešite!

Kurir 01.03.2025
Sinoć je Princ od Vranje pobedio na Pesmi za Evroviziju 2025. Reperka Mimi Mercedez privukla je ogromnu pažnju javnosti, pobrala simpatije mnogih, te je važila za velikog favorita na PZE, a neočekivana pobeda Princa iznenadila je sve, pa i nju. Nakon… »
"Evrovizija je izgubila kredibilitet, ne mogu da dam prognoze!" Milan Stanković iskreno o takmičenju, to je bio jedan od…

"Evrovizija je izgubila kredibilitet, ne mogu da dam prognoze!" Milan Stanković iskreno o takmičenju, to je bio jedan od…

Kurir 01.03.2025
Muzičko takmičenje " Pesma za Evroviziju 2025" koje je održano sinoć i na kojem je pobedu odneo Princ od Vranje, izazvalo je veliku pažnju javnosti. Kao i svake godine, podigne se prašina oko predstavnika Srbije na prestižnom festivalu "Eurosong"… »
Znate li ko je zapravo Princ od Vranje: Državni je prvak u ovom sportu i ima diplomu fakulteta

Znate li ko je zapravo Princ od Vranje: Državni je prvak u ovom sportu i ima diplomu fakulteta

Svet & Skandal 01.03.2025
Princ od Vranje predstavljaće Srbiju na Evroviziji Pobedu u velikom finalu “Pesme za Evroviziju” je odneo srpski pevač Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje. Njegova pesma “Mila” osvojila je ukupno 18 bodova, što mu je donelo… »
RTS objavio sve rezultate sa PZE ’25: Maji Nikolić samo jedan poen, a ova takmičarka ostala bez ijednog boda

RTS objavio sve rezultate sa PZE ’25: Maji Nikolić samo jedan poen, a ova takmičarka ostala bez ijednog boda

Nova 01.03.2025
Na zvaničnom sajtu RTS, nakon održane PZE 2025, objavljeno je kako je glasao stručni žiri tokom dve polufinalne večeri i finala. Pobedu na PZE 2025 odneo je Princ od Vranje sa pesmom „Mila“, a sada je poznato i kako su prošli ostali kandidati… »
Urnebesan video kruži mrežama: Harem Girls, Tam i Vukayla slave uz Maju Nikolić VIDEO

Urnebesan video kruži mrežama: Harem Girls, Tam i Vukayla slave uz Maju Nikolić VIDEO

B92 01.03.2025
Nakon finala PZE, društvenim mrežama kruži mnogo snimaka samih učesnika, a ovaj je jedan od najkomentarisanijih. Naime, na društvenoj mreži "X" jedan od najkomentarisanijih videa sa PZE je video na kojem Harlem Girls, tam i Vukayla zajedno slave… »
Ovo su glasovi iz drugog polufinala pze: Mimi Mercedes je bila favorit publike, a žiri je izabrao njih, šok

Ovo su glasovi iz drugog polufinala pze: Mimi Mercedes je bila favorit publike, a žiri je izabrao njih, šok

Blic 01.03.2025
Finale Pesme za Evroviziju održalo se sinoć, a pobedu je odneo Stefan Zdravković poznatiji kao Princ od Vranje, koji se predstavio pesmom "Mila". Finalnoj večeri prethodile su druge dve polufinalne koje su se održale u utorak i sredu kada su po sedam… »
Objavljeni rezultati glasanja u prvoj polufinalnoj večeri PZE 2025: Nataša Kojić dobila glas od samo jednog člana žirija

Objavljeni rezultati glasanja u prvoj polufinalnoj večeri PZE 2025: Nataša Kojić dobila glas od samo jednog člana žirija

Blic 01.03.2025
Pobedu na PZE 2025 odneo je Princ od Vranje, a sada su objavljeni glasovi sa prve polufinalne večeri na Beoviziji 2025. U prvoj polufinalnoj večeri Nataša Kojić je nastupala, ali nije uspela da se plasira u finale PZE 2025 sa pesmom "Up and down" Ona… »
Maja Nikolić isprozivala Princa nakon njegove pobede na PZE, a onda dva puta „lupila“ za sve pare

Maja Nikolić isprozivala Princa nakon njegove pobede na PZE, a onda dva puta „lupila“ za sve pare

Nova 01.03.2025
Sinoć je održana Pesma za Evroviziju 2025 godine na kojoj je pobedu odneo Princ od Vranje, ali nisu svi srećni zbog toga. Princ je pobedio sa baladom „Mila“. On nije bio jedan od favorita, te su mnogi bili iznenađenji njegovom pobedom… »
Ovo su detaljni glasovi publike i žirija na finalu PZE

Ovo su detaljni glasovi publike i žirija na finalu PZE

B92 01.03.2025
Kroz sabiranje glasova žirija i publike, za pobednika je izglasan Princ sa pesmom "Mila", koji će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Bazelu. Pobednička pesma "Mila", koju izvodi Princ, dobila je ukupno 18 poena od žirija i publike. Prema Pravilniku… »
Oglasio se Milan Stanković nakon pobede princa! Izneo šok dokaze! Dugo ćutao i krio se od medija, a sad progovorio o pze…

Oglasio se Milan Stanković nakon pobede princa! Izneo šok dokaze! Dugo ćutao i krio se od medija, a sad progovorio o pze…

Kurir 01.03.2025
Pevač Milan Stanković godinama vodi miran život daleko od očiju javnosti. Otkako se povukao iz medija, fanovi sa nestrpljenjem čekaju da se vrati na velika vrata sa još jednim hitom u nizu i ponovo krene da nastupa. Međutim, od Milana, sve do sada… »
Milan Stanković objavio tačan broj glasova sa beovizije: Oglasio se nakon što je Princ od Vranje odneo pobedu na PZE 2025…

Milan Stanković objavio tačan broj glasova sa beovizije: Oglasio se nakon što je Princ od Vranje odneo pobedu na PZE 2025…

Blic 01.03.2025
Pevač Milan Stanković, koji se povukao sa muzičke scene, oglasio se nakon što je Princ od Vranje proglašen pobednikom PZE 2025. Nakon pobede na PZE 2025, ove godine u Bazelu na Evroviziji predstavljaće nas Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od… »
Ko je Princ, pobednik PZE 2025: Završio je fakultet koji nema veze sa muzikom, a bio je i uspešan sportista i takmičio se za…

Ko je Princ, pobednik PZE 2025: Završio je fakultet koji nema veze sa muzikom, a bio je i uspešan sportista i takmičio se za…

Nova 01.03.2025
Stefan Zdravković Princ pobedio je na PZE 2025. Stefan Zdravković Princ će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Bazelu pesmom „Mila“. Rođen je 29. septembra 1993. godine u Vranju, a u Beogradu živi od 2002. godine. Završio je norveški jezik na… »
"Pod*** ga ja, Ne morate da me tešite" Mimi Mercedez važila je za velikog favorita na PZE 2025, a nakon finala psuje i ovako…

"Pod*** ga ja, Ne morate da me tešite" Mimi Mercedez važila je za velikog favorita na PZE 2025, a nakon finala psuje i ovako…

Blic 01.03.2025
Sinoć se održalo veliko finale "Pesme za Evroviziju", a pobedu je odneo Princ od Vranje. Naime, pevačica i reperka Mimi Mercedez, važila je za velikog favorita na PZE, a neočekivana pobeda Princa od Vranje iznenadila je sve. Nakon završene finalne… »
"Ja sam mu prišla prva, a on me nije konstatovao, plakao je": Harem girls ovako komentarišu Princa od Vranje, nakon što se…

"Ja sam mu prišla prva, a on me nije konstatovao, plakao je": Harem girls ovako komentarišu Princa od Vranje, nakon što se…

Blic 01.03.2025
Sinoć se održalo veliko finale "Pesme za Evroviziju", a pobedu je odneo Princ od Vranje. Mlada umetnica Vukayla dobila je najveći broj bodova od stručnog žirija, ali su sms glasovi doveli do neočekivane promene, pa je pobedu na "PZE" 2025 odneo… »
Karleuša o pobedniku PZE: "Ne možes ni da ga opleteš ovako dosadnog"

Karleuša o pobedniku PZE: "Ne možes ni da ga opleteš ovako dosadnog"

B92 01.03.2025
Nakon proglašenja Princa od Vranje za pobednika ovogodišnje Pesme za Evroviziju oglasila se i Jelena Karleuša i dala svoj sud. "Lepo peva Princ. Ne možes ni da ga opleteš ovako dosadnog. Ajde neka mu je sa srećom", napisala je Karlueša na svom… »

Vesti dana »