Povezane vesti
Novosadski taksista izbacio Milu Pajić iz vozila
Radio 021 01.03.2025
Aktivistkinju studentske organizacije Stav Milu Pajić izbacio je iz vozila jedan taksista. Taksista je rekao da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. "Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača Narodnih patrola, isterao… »
Studentkinja Mila Pajić: Novosadski taksista me izbacio iz vozila
Beta 01.03.2025
Aktivistkinja studentske organizacije STAV Mila Pajić izjavila je da je jedan taksista u Novom Sadu izbacio iz vozila, rekavši da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. "Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača… »
Nova 01.03.2025
Aktivistkinja studentske organizacije STAV Mila Pajić izjavila je da je jedan taksista u Novom Sadu izbacio iz vozila, rekavši da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. „Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača Narodnh… »
Danas 01.03.2025
Aktivistkinja studentske organizacije STAV Mila Pajić izjavila je da je jedan taksista u Novom Sadu izbacio iz vozila, rekavši da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. „Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača Narodnh… »
N1 Info 01.03.2025
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 42 povezane

Izraelski mediji: Srbija potpisala ugovor o kupovini vojne opreme od izraelske kompanije vredan 1,64 milijarde dolara
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 15 povezanih

IZ ŽUTOG U CRVENI KARTON: Studenti pozivaju na jutarnja okupljanja ispred novosadskog suda od utorka
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 35 povezanih

Zelenski iz Vašingtona: Rusija cinično napada pred razgovore; Sijarto: Obustavljen dotok ruske nafte u Mađarsku
RTS pre 1 satjoš 70 povezanih

Dodik najavio vladu nacionalnog jedinstva, a krajem septembra - referendum
Sputnik pre 1 satjoš 26 povezanih