Povezane vesti
Novosadski taksista izbacio Milu Pajić iz vozila
Radio 021 01.03.2025
Aktivistkinju studentske organizacije Stav Milu Pajić izbacio je iz vozila jedan taksista. Taksista je rekao da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. "Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača Narodnih patrola, isterao… »
Studentkinja Mila Pajić: Novosadski taksista me izbacio iz vozila
Beta 01.03.2025
Aktivistkinja studentske organizacije STAV Mila Pajić izjavila je da je jedan taksista u Novom Sadu izbacio iz vozila, rekavši da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. "Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača… »
Nova 01.03.2025
Aktivistkinja studentske organizacije STAV Mila Pajić izjavila je da je jedan taksista u Novom Sadu izbacio iz vozila, rekavši da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. „Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača Narodnh… »
Danas 01.03.2025
Aktivistkinja studentske organizacije STAV Mila Pajić izjavila je da je jedan taksista u Novom Sadu izbacio iz vozila, rekavši da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. „Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača Narodnh… »
N1 Info 01.03.2025
Vesti dana »
Ubio oca jer mu nije dao pare za rakiju! Temerinac osuđen na 17 godina zatvora
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
Predsednik Vučić u Aranđelovcu: Pripremni radovi za Vožd Karađorđe počinju u maju, neophodna nam je stabilnost
Euronews pre 37 minutajoš 24 povezane
MUP: Krivične prijave zbog falsifikovane robe vredne 8,7 miliona dinara
Radio 021 pre 1 satjoš 26 povezanih
Makron posle sastanka sa Zelenskim: Situacija sa naftom neće uticati na stav o sankcijama protiv Rusije
Večernje novosti pre 27 minutajoš 39 povezanih