Povezane vesti
Novosadski taksista izbacio Milu Pajić iz vozila
Radio 021 01.03.2025
Aktivistkinju studentske organizacije Stav Milu Pajić izbacio je iz vozila jedan taksista. Taksista je rekao da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. "Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača Narodnih patrola, isterao… »
Studentkinja Mila Pajić: Novosadski taksista me izbacio iz vozila
Beta 01.03.2025
Aktivistkinja studentske organizacije STAV Mila Pajić izjavila je da je jedan taksista u Novom Sadu izbacio iz vozila, rekavši da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. "Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača… »
Nova 01.03.2025
Aktivistkinja studentske organizacije STAV Mila Pajić izjavila je da je jedan taksista u Novom Sadu izbacio iz vozila, rekavši da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. „Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača Narodnh… »
Danas 01.03.2025
Aktivistkinja studentske organizacije STAV Mila Pajić izjavila je da je jedan taksista u Novom Sadu izbacio iz vozila, rekavši da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. „Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača Narodnh… »
N1 Info 01.03.2025
Vesti dana »
Usvojen rebalans budžeta i paket pomoći građanima u Skupštini Srbije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 71 povezana
Avramović posle pobede nad Italijom: „Svi ginemo za ovaj grb, odnos u reprezentaciji ne može da se poredi ni sa čim“
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih
Srbija savladala Italiju u Pezaru i napravila korak ka Mundobasketu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 56 povezanih
Tužilaštvo: Saslušana trojica osumnjičenih za otmicu državljana Avganistana i Turske
N1 Info pre 6 satijoš 38 povezanih