Povezane vesti
Novosadski taksista izbacio Milu Pajić iz vozila
Radio 021 01.03.2025
Aktivistkinju studentske organizacije Stav Milu Pajić izbacio je iz vozila jedan taksista. Taksista je rekao da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. "Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača Narodnih patrola, isterao… »
Studentkinja Mila Pajić: Novosadski taksista me izbacio iz vozila
Beta 01.03.2025
Aktivistkinja studentske organizacije STAV Mila Pajić izjavila je da je jedan taksista u Novom Sadu izbacio iz vozila, rekavši da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. "Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača… »
Nova 01.03.2025
Aktivistkinja studentske organizacije STAV Mila Pajić izjavila je da je jedan taksista u Novom Sadu izbacio iz vozila, rekavši da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. „Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača Narodnh… »
Danas 01.03.2025
Aktivistkinja studentske organizacije STAV Mila Pajić izjavila je da je jedan taksista u Novom Sadu izbacio iz vozila, rekavši da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. „Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača Narodnh… »
N1 Info 01.03.2025
Vesti dana »

Ričard Grenel o Kosovu i Metohiji: Ideja o međusobnom priznanju je smešna
Blic pre 8 minutajoš 2 povezane

Hiljade demonstranata u Tel Avivu protiv izraelskog plana preuzimanja kontrole nad Gazom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Automobili na granici sa Hrvatskom čekaju četiri sata, ka Mađarskoj po sat i po
Danas pre 8 satijoš 1 povezana