Povezane vesti
Novosadski taksista izbacio Milu Pajić iz vozila
Radio 021 01.03.2025
Aktivistkinju studentske organizacije Stav Milu Pajić izbacio je iz vozila jedan taksista. Taksista je rekao da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. "Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača Narodnih patrola… »
Studentkinja Mila Pajić: Novosadski taksista me izbacio iz vozila
Beta 01.03.2025
Aktivistkinja studentske organizacije STAV Mila Pajić izjavila je da je jedan taksista u Novom Sadu izbacio iz vozila, rekavši da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. "Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača… »
Nova 01.03.2025
Aktivistkinja studentske organizacije STAV Mila Pajić izjavila je da je jedan taksista u Novom Sadu izbacio iz vozila, rekavši da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. „Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača… »
Danas 01.03.2025
Aktivistkinja studentske organizacije STAV Mila Pajić izjavila je da je jedan taksista u Novom Sadu izbacio iz vozila, rekavši da je jedan od osnivača organizacije Narodne patrole. „Upravo me je taksista, koji se predstavlja kao jedan od osnivača… »
N1 Info 01.03.2025
Vesti dana »

Studenti i građani Niša obeležili šest meseci od nesreće na Železničkoj stanici u Novom Sadu
Rešetka pre 1 satjoš 13 povezanih

Rubio: Ukrajina i Rusija još uvijek daleko od mirovnog sporazuma
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 14 povezanih

SSP: Umesto pravde za nadstrešnicu, progon majke Dijane Hrke
Serbian News Media pre 2 satajoš 5 povezanih