Povezane vesti
"Pokušaćemo da budemo u prve 3 rastuće ekonomije Evrope" Vučić u Zaječarskom i Borskom okrugu: Moramo da razmišljamo o…
Kurir 01.03.2025
Od najnovijeg Hronološki Poseta predsednika nastavila se u Majdanpeku i Donjem Milanovcu, gde je obišao turističko domaćinstvo "Zeleni Zaliv". Tokom razgovora sa meštanima, predsednik se osvrnuo na vraćanje ljudi iz inostranstva i nedostatak radne snage… »
Vučić: Ne mislim ništa o skupu u Nišu, sve najbolje im želim, nema tu nikakvog sadržaja
Danas 01.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne misli ništa o današnjem skupu u Nišu „Studentski edikt“ i poručio učesnicima da im „sve najbolje želi, da uživaju, ali da prođe mirno,“ uz ocenu da tu „nema nikakvog sadržaja“. „Puno para je uloženo u… »
Vučić: Pada podrška protestima, zato će ići na radikalizaciju
N1 Info 01.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je video da je ogroman broj vozila stigao u Niš i dodao da učesnicima današnjeg protesta želi sve najbolje, a nada se da nikome od njih neće pasti napamet da se ponavljaju "jezive stvari" kao u Petoj… »
Vučić: Najvažnije da protest u Nišu mirno prođe, tamo nikakvog sadržaja i nema
Euronews 01.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da želi sve najbolje onima koji učestvuju u protestima u Nišu i da je najvažnije da sve prođe mirno. "Ne mislim ništa posebno o tome. Video sam da je ogroman broj vozila stigao još juče u Niš. Sve… »
Vučić: Ide 600, 700 studenta u koloni, a iza njih kombi sa logistikom
Vreme 01.03.2025
„Mnogo para je uloženo u obojenu revoluciju“, ocenio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je video da je ogroman broj vozila stigao u Niš i dodao da učesnicima današnjeg protesta želi sve najbolje i da… »
Vučić: Ne mislim ništa o skupu u Nišu, nema tu nikakvog sadržaja
Radio 021 01.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da "ne misli ništa" o skupu u Nišu "Studentski edikt". On je poručio učesnicima da im "sve najbolje želi, da uživaju, ali da prođe mirno", uz ocenu da tu "nema nikakvog sadržaja". "Puno para je uloženo u… »
Predsednik: Najvažnije da protest u Nišu mirno prođe
RTV 01.03.2025
KNJAŽEVAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da želi sve najbolje onima kojima su danas na protestima u Nišu i da je najvažnije da sve prođe mirno. "Ne mislim ništa posebno o tome. Video sam da je ogroman broj vozila stigao još juče u… »
Vučić: Najvažnije da protest u Nišu mirno prođe, tamo nikakvog sadržaja i nema
Telegraf 01.03.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da želi sve najbolje onima kojima su danas na protestima u Nišu i da je najvažnije da sve prođe mirno. "Ne mislim ništa posebno o tome. Video sam da je ogroman broj vozila stigao još juče… »
Vučić: Ako ne obezbedimo investitora za Zaječarski okrug, otvorićemo fabriku namenske industrije
Danas 28.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandra Vučić najavio je, tokom posete Zaječarskom okrugu, da će, ukoliko u narednih šest meseci ne bude uspeo da obezbedi investitora koji bi uložio u ovaj region, Srbija otvoriti fabriku namenske industrije. Dodao je da više ne… »
Vesti dana »
Fon der Lajen se oglasila o pregovorima Trampa i Zelenskog
Vesti online pre 40 minutajoš 24 povezane
Maksimalan učinak Srpske liste na izborima na KiM, Samoopredeljenje dobilo sedam mandata više
RTS pre 50 minutajoš 20 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, postavljaju se objekti za Božićno selo
RTV pre 15 minutajoš 12 povezanih
Danas vedro i sunčano, temperatura do 8 stepeni: Kakvo nas vreme očekuje početkom januara?
Euronews pre 1 satjoš 12 povezanih
PSG i NPS: Slobodni mediji i slobodni izbori ključni za uspostavljanje pravne države
Danas pre 5 minutajoš 4 povezane