Povezane vesti

"Pokušaćemo da budemo u prve 3 rastuće ekonomije Evrope" Vučić u Zaječarskom i Borskom okrugu: Moramo da razmišljamo o…

"Pokušaćemo da budemo u prve 3 rastuće ekonomije Evrope" Vučić u Zaječarskom i Borskom okrugu: Moramo da razmišljamo o…

Kurir pre 1 sat
Od najnovijeg Hronološki Poseta predsednika nastavila se u Majdanpeku i Donjem Milanovcu, gde je obišao turističko domaćinstvo "Zeleni Zaliv". Tokom razgovora sa meštanima, predsednik se osvrnuo na vraćanje ljudi iz inostranstva i nedostatak radne… »
Vučić: Ne mislim ništa o skupu u Nišu, sve najbolje im želim, nema tu nikakvog sadržaja

Vučić: Ne mislim ništa o skupu u Nišu, sve najbolje im želim, nema tu nikakvog sadržaja

Danas pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne misli ništa o današnjem skupu u Nišu „Studentski edikt“ i poručio učesnicima da im „sve najbolje želi, da uživaju, ali da prođe mirno,“ uz ocenu da tu „nema nikakvog sadržaja“… »
Vučić: Pada podrška protestima, zato će ići na radikalizaciju

Vučić: Pada podrška protestima, zato će ići na radikalizaciju

N1 Info pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je video da je ogroman broj vozila stigao u Niš i dodao da učesnicima današnjeg protesta želi sve najbolje, a nada se da nikome od njih neće pasti napamet da se ponavljaju "jezive stvari" kao u Petoj… »
Vučić: Najvažnije da protest u Nišu mirno prođe, tamo nikakvog sadržaja i nema

Euronews pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da želi sve najbolje onima koji učestvuju u protestima u Nišu i da je najvažnije da sve prođe mirno. "Ne mislim ništa posebno o tome. Video sam da je ogroman broj vozila stigao još juče u Niš… »
Vučić: Ide 600, 700 studenta u koloni, a iza njih kombi sa logistikom

Vučić: Ide 600, 700 studenta u koloni, a iza njih kombi sa logistikom

Vreme pre 5 sati
„Mnogo para je uloženo u obojenu revoluciju“, ocenio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je video da je ogroman broj vozila stigao u Niš i dodao da učesnicima današnjeg protesta želi sve… »
Vučić: Ne mislim ništa o skupu u Nišu, nema tu nikakvog sadržaja

Vučić: Ne mislim ništa o skupu u Nišu, nema tu nikakvog sadržaja

Radio 021 pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da "ne misli ništa" o skupu u Nišu "Studentski edikt". On je poručio učesnicima da im "sve najbolje želi, da uživaju, ali da prođe mirno", uz ocenu da tu "nema nikakvog sadržaja". "Puno para je… »
Predsednik: Najvažnije da protest u Nišu mirno prođe

Predsednik: Najvažnije da protest u Nišu mirno prođe

RTV pre 6 sati
KNJAŽEVAC - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da želi sve najbolje onima kojima su danas na protestima u Nišu i da je najvažnije da sve prođe mirno. "Ne mislim ništa posebno o tome. Video sam da je ogroman broj vozila stigao još… »

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da želi sve najbolje onima kojima su danas na protestima u Nišu i da je najvažnije da sve prođe mirno. "Ne mislim ništa posebno o tome. Video sam da je ogroman broj vozila stigao… »
Vučić: Ako ne obezbedimo investitora za Zaječarski okrug, otvorićemo fabriku namenske industrije

Vučić: Ako ne obezbedimo investitora za Zaječarski okrug, otvorićemo fabriku namenske industrije

Danas pre 22 sata
Predsednik Srbije Aleksandra Vučić najavio je, tokom posete Zaječarskom okrugu, da će, ukoliko u narednih šest meseci ne bude uspeo da obezbedi investitora koji bi uložio u ovaj region, Srbija otvoriti fabriku namenske industrije. Dodao je da više… »

Vesti dana »