Повезане вести
"Покушаћемо да будемо у прве 3 растуће економије Европе" Вучић у Зајечарском и Борском округу: Морамо да размишљамо о…
Курир 01.03.2025
Од најновијег Хронолошки Посета председника наставила се у Мајданпеку и Доњем Милановцу, где је обишао туристичко домаћинство "Зелени Залив". Током разговора са мештанима, председник се осврнуо на враћање људи из иностранства… »
Вучић: Не мислим ништа о скупу у Нишу, све најбоље им желим, нема ту никаквог садржаја
Данас 01.03.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да не мисли ништа о данашњем скупу у Нишу „Студентски едикт“ и поручио учесницима да им „све најбоље жели, да уживају, али да прође мирно,“ уз оцену да ту „нема никаквог садржаја“… »
Вучић: Пада подршка протестима, зато ће ићи на радикализацију
Н1 Инфо 01.03.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је видео да је огроман број возила стигао у Ниш и додао да учесницима данашњег протеста жели све најбоље, а нада се да никоме од њих неће пасти напамет да се понављају "језиве… »
Вучић: Најважније да протест у Нишу мирно прође, тамо никаквог садржаја и нема
Еуроневс 01.03.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да жели све најбоље онима који учествују у протестима у Нишу и да је најважније да све прође мирно. "Не мислим ништа посебно о томе. Видео сам да је огроман број возила стигао… »
Вучић: Иде 600, 700 студента у колони, а иза њих комби са логистиком
Време 01.03.2025
„Много пара је уложено у обојену револуцију“, оценио је председник Србије Александар Вучић. Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је видео да је огроман број возила стигао у Ниш и додао да учесницима данашњег протеста… »
Вучић: Не мислим ништа о скупу у Нишу, нема ту никаквог садржаја
Радио 021 01.03.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да "не мисли ништа" о скупу у Нишу "Студентски едикт". Он је поручио учесницима да им "све најбоље жели, да уживају, али да прође мирно", уз оцену да ту "нема никаквог садржаја"… »
Председник: Најважније да протест у Нишу мирно прође
РТВ 01.03.2025
КЊАЖЕВАЦ - Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да жели све најбоље онима којима су данас на протестима у Нишу и да је најважније да све прође мирно. "Не мислим ништа посебно о томе. Видео сам да је огроман број… »
Вучић: Најважније да протест у Нишу мирно прође, тамо никаквог садржаја и нема
Телеграф 01.03.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да жели све најбоље онима којима су данас на протестима у Нишу и да је најважније да све прође мирно. "Не мислим ништа посебно о томе. Видео сам да је огроман… »
Вучић: Ако не обезбедимо инвеститора за Зајечарски округ, отворићемо фабрику наменске индустрије
Данас 28.02.2025
Председник Србије Александра Вучић најавио је, током посете Зајечарском округу, да ће, уколико у наредних шест месеци не буде успео да обезбеди инвеститора који би уложио у овај регион, Србија отворити фабрику наменске… »
Вести дана »
Немања Радоњић није теже повређен: враћа се на терен пре краја сезоне
Мондо пре 41 минутајош 97 повезаних
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 2 сатајош 34 повезане
"Можда ћемо морати да обарамо руске авионе": Председник НАТО државе запретио Москви да ће предузети озбиљније акције
Курир пре 1 сатјош 51 повезана
Вошин хладан туш за Звезду, Његош утишао Маракану и погурао Партизан ка врху!
Спортске.нет пре 2 сатајош 37 повезаних
Ферстапену недовољна победа у Абу Дабију – Норис освојио прву титулу у Формули 1
Ауто блог пре 4 сатијош 43 повезане