Povezane vesti
Ilija prodaje etno-selo u podnožju Kopaonika za 150.000 evra: "Fantastična prilika za preduzimljive osobe sa maštom i dobrim…
Blic 01.03.2025
Registrovano etno-selo "Biser Toplice" smešteno u podnožju Kopaonika oglašeno je na prodaju za 150.000 evra. Vlasnik etno-sela je izvesni Ilija iz Novog Sada koji je u oglasu naznačio da je ono okruženo je planinama Jastrebac I Radan, prostire se na… »
Ilija prodaje uređeno Etno selo! Ima čak 5 objekata, a nalazi se između planina Jastrebac i Radan! Evo koliko para traži
Kurir 01.03.2025
Registrovano etno selo "Biser Toplice" smešteno u podnožju Kopaonika oglašeno je na prodaju za 150.000 evra. Vlasnik etno sela je izvesni Ilija iz Novog Sada koji je u oglasu naznačio da je ono okruženo je planinama Jastrebac I Radan, prostire se na… »
Vesti dana »
Rektor Đokić o mogućoj kandidaturi na izborima: Ukoliko studenti i građani od mene budu tražili angažman, spreman sam da ga prihvatim
Glas Zaječara pre 30 minutajoš 56 povezanih
Evropske demokrate solidarne sa rektorom Đokićem, pozvale vlast da prestane s pritiscima
Serbian News Media pre 6 satijoš 33 povezane
"17 meseci. 16 stradalih. 0 odgovornih" – završena komemorativna šetnja do železničke stanice (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 45 minutajoš 26 povezanih
Francuska otkačila Trampa: "NATO nije predviđen za operacije u Ormuskom moreuzu"
Telegraf pre 4 satijoš 40 povezanih
Zalivski "nokaut": Sprema li se vojna intervencija za deblokadu Ormuskog moreuza?
Euronews pre 2 satajoš 42 povezane