Povezane vesti

"Posebno vaučeri za Sokobanju": Vućić obišao porodičnu firmu "Soko Skele": "Mnogo nam znači kad se ljudi vrate"

"Posebno vaučeri za Sokobanju": Vućić obišao porodičnu firmu "Soko Skele": "Mnogo nam znači kad se ljudi vrate"

Blic 01.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastaviće danas posetu Zaječarskom i Borskom okrugu. On će najpre u Sokobanji obići porodičnu firmu „Soko Skele“. Vučića su dočekali vlasnik kompanije Miloš Stevanović sa članovima porodice, kao i predsednik opštine… »
Vučić u Negotinu: Dolaze još teža vremena zbog svađe SAD i EU, mi ćemo razvijati svoju zemlju

Vučić u Negotinu: Dolaze još teža vremena zbog svađe SAD i EU, mi ćemo razvijati svoju zemlju

Telegraf 01.03.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru posete Borskom i Zaječarskom okrugu, došao je danas u Negotin gde razgovara sa građanima. Građani su do poslednjeg mesta ispunili Dom kulture u kome se održava skup, a predsednik je rekao da… »
Vučić u obilasku porodične firme "Soko skele" u Sokobanji

Vučić u obilasku porodične firme "Soko skele" u Sokobanji

Telegraf 01.03.2025
Teme za vas. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas posetu Zaječarskom i Borskom okrugu, obilaskom porodične firme "Soko Skele" u Sokobanji. Vučića su dočekali vlasnik kompanije Miloš Stevanović sa članovima porodice, kao i predsednik… »
Vučić u Istočnoj Srbiji: Lokalni problemi, obećanja i geopolitička poređenja (VIDEO)

Vučić u Istočnoj Srbiji: Lokalni problemi, obećanja i geopolitička poređenja (VIDEO)

Insajder 01.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas nastavlja trodnevnu posetu Zaječarskom i Borskom okrugu. Obilazi više mesta i razgovara s građanima. Tokom posete oni su mu ukazivali na svoje probleme, a predsednik je, izlazeći van okvira svojih nadležnosti… »
Vučić u poseti Zaječarskom i Borskom okrugu: Transformacija regiona kroz infrastrukturu

Vučić u poseti Zaječarskom i Borskom okrugu: Transformacija regiona kroz infrastrukturu

Euronews 01.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas posetu Zaječarskom i Borskom okrugu, obilaskom porodične firme "Soko Skele" u Sokobanji. Vučića su dočekali vlasnik kompanije Miloš Stevanović sa članovima porodice, kao i predsednik opštine Sokobanja… »
"Imao sam grižu savesti, otišao sam iz zemlje za koju su se borili moji preci" Miloš se vratio iz Austrije iz jednog razloga -…

"Imao sam grižu savesti, otišao sam iz zemlje za koju su se borili moji preci" Miloš se vratio iz Austrije iz jednog razloga -…

Kurir 01.03.2025
Ne mali broj naših ljudi vratio se u Srbiju iz inostranstva, a novinarka Kurira, Kristina Vasković razgovarala je sa jednim od njih. Miloš Stevanović, vlasnik "Soko skele", koju je juče posetio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, rekao je za Kurir da se… »
"Vučić ode narodu na noge kako bi im saslušao probleme" Dabić tvrdi: Godinu ćemo završiti kao prvi po stopi ekonomskog rasta…

"Vučić ode narodu na noge kako bi im saslušao probleme" Dabić tvrdi: Godinu ćemo završiti kao prvi po stopi ekonomskog rasta…

Kurir 01.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ovog vikenda posećuje građane u Zaječarskom i Borskom okrugu, a pri poseti Sokobanji on je obišao i porodičnu firmu "Soko Skele" koju je osnovao čovek koji se iz svoje ljubavi prema svojoj državi i narodu vratio u… »
Vučić u poseti Istočnoj Srbiji obećava: Izgradnja puteva, vaučeri za banje, skorije usvajanje zakona za stambene kredite za…

Vučić u poseti Istočnoj Srbiji obećava: Izgradnja puteva, vaučeri za banje, skorije usvajanje zakona za stambene kredite za…

Insajder 01.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u okviru posete Zaječarskom i Borskom okrugu građanima sa kojima je razgovarao obećao da će za 15 dana početi da se radi put koji povezuje Sokobanju sa auto-putem Beograd - Niš, da će država dati posebne vaučere za… »
Za 15 dana radovi na putu od Sokobanje do auto-puta Beograd - Niš Predsednik Vučić najavio: Daćemo deo novca i za uređenje…

Za 15 dana radovi na putu od Sokobanje do auto-puta Beograd - Niš Predsednik Vučić najavio: Daćemo deo novca i za uređenje…

Kurir 01.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas posetu Borskom i Zaječarskom okrugu. Tokom obilaska, predsednik je rekao da će za 15 dana početi da se radi put koji povezuje Sokobanju sa auto-putem Beograd - Niš, kao i da će država dati posebne… »
"Uradićemo 5,5 kilometara puta koji će Sokobanju izvesti na auto-put"

"Uradićemo 5,5 kilometara puta koji će Sokobanju izvesti na auto-put"

Telegraf 01.03.2025
Teme za vas. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas tokom posete Knjaževcu da je neophodno da se uradi pet i po kilometara puta koji bi omogućio Sokobanji izlazak na auto-put, kao i da će država pojačati vaučere za Sokobanju i Kuršumlijsku… »
Vučić: Za 15 dana radovi na putu od Sokobanje do auto-puta Beograd – Niš

Vučić: Za 15 dana radovi na putu od Sokobanje do auto-puta Beograd – Niš

Jugmedia 01.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas, da će za 15 dana početi da se radi put koji povezuje Sokobanju sa auto-putem Beograd – Niš, kao i da će država dati posebne vaučere za Lukovsku banju, Sokobanju, Prolom banju i Kuršumlijsku banju… »
Predsednik Vučić obišao porodičnu firmu 'Soko Skele' u Sokobanji: "Mnogo nam znači što ste se vratili u Srbiju da radite"

Predsednik Vučić obišao porodičnu firmu 'Soko Skele' u Sokobanji: "Mnogo nam znači što ste se vratili u Srbiju da radite"

Dnevnik 01.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas posetu Zaječarskom i Borskom okrugu. Vučić je u nastavku obilaska Zaječarskog i Borskog okruga obišao porodićnu firmu "Soko Skele". Predsednika je ispred svoje firme dočekao vlasnik firme sa svojom… »
Vučić: Za 15 dana radovi na putu od Sokobanje do auto-puta Beograd - Niš

Vučić: Za 15 dana radovi na putu od Sokobanje do auto-puta Beograd - Niš

Telegraf 01.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas, da će za 15 dana početi da se radi put koji povezuje Sokobanju sa auto-putem Beograd - Niš, kao i da će država dati posebne vaučere za Lukovsku banju, Sokobanju, Prolom banju i Kuršumlijsku banju… »

Vesti dana »