Povezane vesti
„Sačuvaj me bože“: Usred finala PZE oglasila se Marija Šerifović, šta je ovim htela da poruči?
Nova 01.03.2025
Marija Šerifović oglasila se na mreži "Iks" kratkim komentarom i to baš u trenutku kada su Dragana Kosjerina i Kristina Radenković čitale imena članova žirija. Iako nije konkretno napisala na šta se odnosi, ona je samo kratko napisala: – Sačuvaj me Bože… »
"Sačuvaj me Bože": Marija Šerifović se oglasila dok su Kosjerina i Kristina predstavljale članove žirija na PZE 2025
Blic 28.02.2025
Marija Šerifović oglasila se na mreži "X" kratkim komentarom i to baš u trenutku kada su Dragana Kosjerina i Kristina Radenković čitale imena članova žirija. Iako nije konkretno napisala na šta se odnosi, ona je samo kratko napisala: - Sačuvaj me Bože -… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 8. jul: Sutra prolazno naoblačenje sa kišom
Beta pre 24 minutajoš 41 povezana
Predsednici parlamenata država kandidata za EU na skupu u Beogradu; Vučić: Nisam optimista, važno je da sarađujemo
RTS pre 14 minutajoš 21 povezana
Rasprava poslanika SSP-a i ministarke Đurđević Stamenkovski o zakonu o roditelju-negovatelju
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Osamnaest osoba povređeno u ekspozijama u Damasku, Makronova poseta se nastavlja po planu
Beta pre 29 minutajoš 20 povezanih
Više javno tužilaštvo negira da je spise predmeta koji se odnose na Veselina Milića prosledilo Prvom tužilaštvu
Nova pre 14 minutajoš 18 povezanih