Povezane vesti
„Sačuvaj me bože“: Usred finala PZE oglasila se Marija Šerifović, šta je ovim htela da poruči?
Nova 01.03.2025
Marija Šerifović oglasila se na mreži "Iks" kratkim komentarom i to baš u trenutku kada su Dragana Kosjerina i Kristina Radenković čitale imena članova žirija. Iako nije konkretno napisala na šta se odnosi, ona je samo kratko napisala: – Sačuvaj me Bože… »
"Sačuvaj me Bože": Marija Šerifović se oglasila dok su Kosjerina i Kristina predstavljale članove žirija na PZE 2025
Blic 28.02.2025
Marija Šerifović oglasila se na mreži "X" kratkim komentarom i to baš u trenutku kada su Dragana Kosjerina i Kristina Radenković čitale imena članova žirija. Iako nije konkretno napisala na šta se odnosi, ona je samo kratko napisala: - Sačuvaj me Bože -… »
Vesti dana »
Održan protest „Godinu dana, isti zahtev“ u Nišu: Studenti poručili da neće stati dok pravda ne pobedi
Danas pre 11 minutajoš 47 povezanih
Vučić: Razgovarao sam sa Amerikancima o NIS-u, za 48 sati više informacija
Euronews pre 3 satajoš 28 povezanih
Lideri EU i G20 protiv trampovog plana: Smetaju im najmanje četiri tačke - traže reviziju celog pristupa!
Pravda pre 11 minutajoš 92 povezane
Gaćinović hvali Kragujevčane, ali ih se ne plaši: ''Kad se samo setim sa kakvim su rosterom oni otišli na Zlatibor, a sa kakvim smo otišli mi...''
Sportske.net pre 11 minutajoš 19 povezanih