Povezane vesti
„Sačuvaj me bože“: Usred finala PZE oglasila se Marija Šerifović, šta je ovim htela da poruči?
Nova 01.03.2025
Marija Šerifović oglasila se na mreži "Iks" kratkim komentarom i to baš u trenutku kada su Dragana Kosjerina i Kristina Radenković čitale imena članova žirija. Iako nije konkretno napisala na šta se odnosi, ona je samo kratko napisala: – Sačuvaj me Bože… »
"Sačuvaj me Bože": Marija Šerifović se oglasila dok su Kosjerina i Kristina predstavljale članove žirija na PZE 2025
Blic 28.02.2025
Marija Šerifović oglasila se na mreži "X" kratkim komentarom i to baš u trenutku kada su Dragana Kosjerina i Kristina Radenković čitale imena članova žirija. Iako nije konkretno napisala na šta se odnosi, ona je samo kratko napisala: - Sačuvaj me Bože -… »
Vesti dana »

Pritvor za 13 osumnjičenih u slučaju korupcije na rekonstrukciji pruge Novi Sad-Subotica
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 61 povezana

Premijer Đuro Macut prisustvuje obeležavanju 30. godišnjice “Oluje”
Serbian News Media pre 1 satjoš 33 povezane

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima uz uticaj ciklona sa Jadrana
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 40 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane