Повезане вести
"Отео ми их је крвник на правди бога": Потресне речи тетке дечака које је Ацо Мартиновић убио у масакру на Цетињу
Мондо 01.03.2025
Огласила се тетка дечака које је Ацо Мартиновић убио у масакру на Цетињу. Прошло је тачно два месеца од масовног убиства које се догодило на Цетињу, а у коме је убица Ацо Мартиновић током свог крвавог пира убио 13, а ранио… »
Осетиш ли ме кад ти посетим вечну кућу, јесу ли ти топле моје сузе: Потресне речи тетке Јована (14) и Вукана Вулетића (9)…
Курир 01.03.2025
Прошло је два месеца од масовног убиства које се догодило на Цетињу, а у коме је Ацо Мартиновић током крвавог пира убио 13, а ранио троје људи. Најмлађе жртве масакра били су рођена браћа Јован (14) и Вукан Вулетић (8). Тетка… »
"Очи моје, куку мене, где ми лежите": Потресне речи тетке Јована и Вукана жртви масакра на Цетињу
Телеграф 01.03.2025
Препоручујемо. Прошло је тачно два месеца од масакра на Цетињу, а у коме је убица Ацо Мартиновић током свог крвавог пира убио 13, а ранио троје људи. Најмлађе жртве масакра били су браћа Јован (14) и Вукан (8) Вулетић. Њихова… »
"Очи моје, куку мене, где ми лежите": Потресне речи тетке Јована и Вукана које је Ацо Мартиновић убио у масакру на Цетињу…
Блиц 01.03.2025
Прошло је тачно два месеца од масовног убиства које се догодило на Цетињу, а у коме је убица Ацо Мартиновић током свог крвавог пира убио 13, а ранио троје људи. Најмлађе жртве масакра били су браћа Јован (14) и Вукан (8)… »
Вести дана »

Студент Јовичић штрајкује глађу након продужења притвора, у писму поручује: Борим се за правду животом
Недељник пре 44 минутајош 17 повезаних

Ово је последња објава Роберта Редфорда: "Млад сам изгубио мајку, суочавао се са неуспесима, падао испите..."
Курир пре 2 сатајош 47 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 4 сатијош 30 повезаних

Гутереш: Рат у Гази не може се толерисати ни морално, ни политички, ни правно
Политика пре 9 минутајош 40 повезаних