Povezane vesti
"Oteo mi ih je krvnik na pravdi boga": Potresne reči tetke dečaka koje je Aco Martinović ubio u masakru na Cetinju
Mondo 01.03.2025
Oglasila se tetka dečaka koje je Aco Martinović ubio u masakru na Cetinju. Prošlo je tačno dva meseca od masovnog ubistva koje se dogodilo na Cetinju, a u kome je ubica Aco Martinović tokom svog krvavog pira ubio 13, a ranio troje ljudi. Najmlađe žrtve… »
Osetiš li me kad ti posetim večnu kuću, jesu li ti tople moje suze: Potresne reči tetke Jovana (14) i Vukana Vuletića (9)…
Kurir 01.03.2025
Prošlo je dva meseca od masovnog ubistva koje se dogodilo na Cetinju, a u kome je Aco Martinović tokom krvavog pira ubio 13, a ranio troje ljudi. Najmlađe žrtve masakra bili su rođena braća Jovan (14) i Vukan Vuletić (8). Tetka ubijenih mališana i dalje… »
"Oči moje, kuku mene, gde mi ležite": Potresne reči tetke Jovana i Vukana žrtvi masakra na Cetinju
Telegraf 01.03.2025
Preporučujemo. Prošlo je tačno dva meseca od masakra na Cetinju, a u kome je ubica Aco Martinović tokom svog krvavog pira ubio 13, a ranio troje ljudi. Najmlađe žrtve masakra bili su braća Jovan (14) i Vukan (8) Vuletić. Njihova tetka neutešna je nakon… »
"Oči moje, kuku mene, gde mi ležite": Potresne reči tetke Jovana i Vukana koje je Aco Martinović ubio u masakru na Cetinju…
Blic 01.03.2025
Prošlo je tačno dva meseca od masovnog ubistva koje se dogodilo na Cetinju, a u kome je ubica Aco Martinović tokom svog krvavog pira ubio 13, a ranio troje ljudi. Najmlađe žrtve masakra bili su braća Jovan (14) i Vukan (8) Vuletić. Njihova tetka neutešna… »
Vesti dana »
"Poklekli smo pod lažima Izraela"! Detalji pisma važnog Trampovog čoveka koji je podneo ostavku: Žena mi je kao vojnik poginula u ratu koji je izazvao Tel Aviv!
Kurir pre 22 minutajoš 27 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga ‘fantomskih lista’
Južne vesti pre 10 satijoš 7 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 11 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 10 satijoš 2 povezane
Telekom priznao da su ukradeni podaci dela korisnika: Šta može da im se dogodi i šta im je činiti
N1 Info pre 3 satajoš 27 povezanih