Povezane vesti
„Susedi, vaš žiri je oborio svaki rekord, užas“: Hrvati o srpskoj pesmi za Evroviziju
Nova 01.03.2025
Princ od Vranje s pesmom "Mila" pobedio je na Pesmi za Evroviziju '25 te će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Bazelu. Nakon odabira pesme društvenim mrežama počele su da se nižu brojne reakcije, a veliku pažnju ovoj pesmi posvetili su i Hrvati. „Moji… »
Hrvati opleli po pze, Princa nazvali trešom: "Užas žiri, pesma opet uspavanka, komšije nemate šanse"
Mondo 01.03.2025
Ovo su reakcije na našeg predstavnika za Evroviziju 2025. u Hrvatskoj. Princ od Vranje s pesmom "Mila" pobedio je na Pesmi za Evroviziju 2025, te će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Bazelu. Nakon odabira pesme, društvenim mrežama počele su da se nižu… »
Reakcije na PZE pobednika iz Hrvatske: „Moji susedi, mislio sam da je naš žiri svakakav, ali vaš je oborio svaki rekord“
Danas 01.03.2025
Princ od Vranje s pesmom „Mila“ pobedio je na Pesmi za Evroviziju ’25 te će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Bazelu. Princ ide u Bazel, a bura oko izbora se još nije stišala. Veliku pažnju ovoj pesmi posvetili su i Hrvati. „Moji susedi, mislio sam da… »
„Susedi, vaš žiri je oborio svaki rekord, užas“: Hrvati o srpskoj pesmi za Evroviziju
Nova 01.03.2025
Princ od Vranje s pesmom "Mila" pobedio je na Pesmi za Evroviziju '25 te će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Bazelu. Nakon odabira pesme društvenim mrežama počele su da se nižu brojne reakcije, a veliku pažnju ovoj pesmi posvetili su i Hrvati. „Moji… »
Vesti dana »
Vozaču koji je udario penzionera kod Pravnog fakulteta 30 dana pritvora
BBC News pre 11 minutajoš 68 povezanih
Dva dana sunce, pa opet moguća kiša: Kakvo nas vreme očekuje naredne nedelje?
Danas pre 21 minutajoš 42 povezane
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, četvoro mrtvih
BBC News pre 26 minutajoš 25 povezanih
Od autsajdera do šampiona: Kako je Bugarska osvojila Evroviziju i postoji li recept za pobedu?
Euronews pre 46 minutajoš 72 povezane