Povezane vesti

„Susedi, vaš žiri je oborio svaki rekord, užas“: Hrvati o srpskoj pesmi za Evroviziju

„Susedi, vaš žiri je oborio svaki rekord, užas“: Hrvati o srpskoj pesmi za Evroviziju

Nova pre 4 sati
Princ od Vranje s pesmom "Mila" pobedio je na Pesmi za Evroviziju '25 te će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Bazelu. Nakon odabira pesme društvenim mrežama počele su da se nižu brojne reakcije, a veliku pažnju ovoj pesmi posvetili su i Hrvati… »
Hrvati opleli po pze, Princa nazvali trešom: "Užas žiri, pesma opet uspavanka, komšije nemate šanse"

Hrvati opleli po pze, Princa nazvali trešom: "Užas žiri, pesma opet uspavanka, komšije nemate šanse"

Mondo pre 5 sati
Ovo su reakcije na našeg predstavnika za Evroviziju 2025. u Hrvatskoj. Princ od Vranje s pesmom "Mila" pobedio je na Pesmi za Evroviziju 2025, te će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Bazelu. Nakon odabira pesme, društvenim mrežama počele su da se… »
Reakcije na PZE pobednika iz Hrvatske: „Moji susedi, mislio sam da je naš žiri svakakav, ali vaš je oborio svaki rekord“

Reakcije na PZE pobednika iz Hrvatske: „Moji susedi, mislio sam da je naš žiri svakakav, ali vaš je oborio svaki rekord“

Danas pre 5 sati
Princ od Vranje s pesmom „Mila“ pobedio je na Pesmi za Evroviziju ’25 te će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Bazelu. Princ ide u Bazel, a bura oko izbora se još nije stišala. Veliku pažnju ovoj pesmi posvetili su i Hrvati. „Moji susedi… »

Nova pre 7 sati
Princ od Vranje s pesmom "Mila" pobedio je na Pesmi za Evroviziju '25 te će predstavljati Srbiju na Evroviziji u Bazelu. Nakon odabira pesme društvenim mrežama počele su da se nižu brojne reakcije, a veliku pažnju ovoj pesmi posvetili su i Hrvati… »

Vesti dana »