Povezane vesti
Vučić o protestu u Nišu: „Nadam se da će sve proći mirno“
Gradski portal 018 01.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom posete Zaječarskom i Borskom okrugu osvrnuo se i na proteste u Nišu, poručivši da želi sve najbolje učesnicima, ali i istakavši da u njima ne vidi poseban sadržaj. Kako je naveo, veliki broj vozila stigao je u… »
Vučić: Ne mislim ništa o skupu u Nišu, sve najbolje im želim, ali da prođe mirno
Niške vesti 01.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ne misli ništa o današnjem skupu u Nišu „Studentski edikt“ i poručio učesnicima da im „sve najbolje želi, da uživaju, ali da prođe mirno,“ uz ocenu da tu „nema nikakvog sadržaja“. „Puno para je uloženo u… »
Vučić o protestu u Nišu: „Nadam se da će sve proći mirno“
Glas juga 01.03.2025
Kako je naveo, veliki broj vozila stigao je u grad još juče, ali je izrazio nadu da će okupljanje proteći bez incidenata. „Ne mislim ništa posebno o tome. Video sam da je ogroman broj vozila stigao još juče u Niš. Sve najbolje im želim. Samo da to prođe… »
Vesti dana »

Advokat Tomislava Momirovića: Odluka o pritvoru sramna, za nju sam saznao iz medija
Beta pre 1 satjoš 54 povezane

"To su slike koje nikada ne blede": Potresna sećanja Srba prognanih u Oluji (Foto)
Mondo pre 5 minutajoš 29 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 40 povezanih

Vulkan na Kamčatki se aktivirao posle 600 godina: Sumnja se da je ovo uzrok, zabeležen zastrašujući prizor (Video)
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih